- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Cyberbeni #312698 üzenetére
Nincs apple musicom,de apple tv+ van...semmiféle reklám nincs. Leszámítva, hogy a film/sorozat ajánló van amikor először elkezdem nézni.
De azért az mégsem az, amikor a !!!! beállításokban szeretnél egy jelzőhangot változtatni és ott egyrészt random felugró reklámok jönnek, plusz amikor a kiválasztásra méssz,bedob egy áruházba. Azért az szvsz durva. Kb olyan, mintha én fizetnék azért, hogy reklámújságot dobjanak be hozzám, ha akarom, ha nem.Na, de nem akarom itt szétoffolni a topikot, csak nekem ez kb. egy megrázó élmény volt ma.
Az előfizus lemondást adom. Genyóság. Nekem negatív az volt, hogy volt 3 hó ingyen apple tv+, ha készüléket vettél. Csak arról nem szól a fáma, hogy ez egyszer van. A köv fél millás iphone vásárlásnál már nem tudod igénybe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest