Hirdetés
- Egy ultraszéles és egy 16:9 arányú Agon monitorral gyarapodik az AOC kínálata
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Hordozható okosprojektor huppant le a ViewSonic tervezőasztaláról
- Igényesnek tűnő, minimalista noteszállvány a Razer fémjelzésével
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Nekem pl. teljesen átalakította a szokásaimat az iPhone. Azelőtt nagy gépbúza(PC) voltam, imádtam és még gémerkedtem is. Aztán 2007 január óta váltottam Droidról. Minden megváltozott. Fokozatosan emeltem az iCloud csomagom, most maxon van, több, mint fél terra anyaggal, amihez bármikor hozzáférek. Azelőtt lelkesen gyűjtögettem gépre, sok-sok év alatt lett 200GB kép és videó, de ritkán néztem őket vagy használtam. Most viszont onnan is fenn van egy részük felhőben, sokszor előveszem és használom, szerkesztem vagy megosztom őket.
PC-t egy darabig használtam még, de mára teljesen leépítettem, egy évbe egyszer ha bekapcsolom. Mindent is a telefonon csinálok kényelmesen egy karosszékben.
Egy darabig még ment routerre rákötve egy mobilvinyó, amolyan nas-féleségnek, csak seedelni, de behányt a minap az is, és nem hiszem beruházok még egyszer.
Mindenre is elég a Szifon, igaz a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest