Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    Sziasztok!

    Elég nagy problémám akadt, remélem valakinek van ötlete.

    Évek óta használok egy jelkódot, de tegnap megváltoztattam, mert azt akartam, hogy egy személy ne tudja feloldani a telefonom sehogy (i6). A megváltoztatott jelkódot (amit ugye kétszer be kell írni) ezután beírtam a jegyzetekbe is, biztos ami biztos (így a MacBookról meg tudom nézni).

    Na most ma az a személy letiltotta a telefonomat, mert ugye x alkalommal elrontotta a jelkódot. Ennek köszönhetően 1 perc múlva már csak jelkódot fogadott el, ujjlenyomatot nem. Beírtam az általam felírt, új jelkódot, és nem fogadta el, a régit sem fogadta el, ezek kombinációit, visszafelé stb. sehogy nem fogadta el. Ezt csináltam kb. 2 órán keresztül, majd egy leírás alapján gondoltam visszaállítom a telót, tehát recovery módban visszaállítást nyomok az itunesban, majd ha megvan, visszaállok icloud backupból. Na most miután elkészült az iTunes (telót ujraindítja), megint kiírja, hogy a telefon jelkód tiltásban van, a telefon továbbra is 60 percre tilt, közben pedig jelez egy emlékeztetőt. Most akkor történt visszaállítás, vagy kuka a telefon, vagy most mivan? Mert ha gyári beállításokra visszaáll, gondolom nem kéne jeleznie, hogy vegyem be az activalt..

    A legjobb, hogy én szopok a saját telefonommal, és aki ellopja, amúgy is szarik bele az adataimba, tehát ez most igazából nekem szar hogy így van, és a kedvencem, hogy itt ülök 2 számítógéppel, az egyik ráadásul Apple, belépve a saját Apple fiókomba mindenhol, és nem tudom sehogy sem feloldani a telefont, ami szintén a saját fiókomba van belépve, és az enyém..

    iTunes szink egyébként sosem volt egyik gépemen sem, és a find my iphone sincs aktiválva.

Új hozzászólás Aktív témák