- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
válasz
Adorjanksz #122413 üzenetére
Kepzeld igen!
Az operacios rendszerem hivatalos, legalis, ingyenes OSX, iOS. Nem jailbreakeltem soha, minden applikaciom ingyenes, megvasarolt (sok olyan fizetos alkalmazasom van amit ingyenes kiarusitassal szereztem)
A ceges Windows-om megvasarolt, szamlas, a hasznalt programajaink mind szinten szamlas, vasarolt peldanyok (mas kerdes hogy ezeket nem is hiszem hogy le lehetne toltogetni megha akara is valaki vagy nem erne meg)
Fizetem az Spotifyt, Apple Music-ot (bar ezt most lemondom).
Minden olyan alkalmazasom megvan amire szuksegem van, nem szorulok ra hogy professzionalis, draga programokat (PS, Office stb) toltogessek le mert nincs rajuk szuksegem, van helyette mas.Igen, van ilyen es nem is egy. Ja es milliomos se vagyok.
Madgie: az nem rossz ugy, de nekem nincs ra szuksegem. Sajnos ma Mo.-n az a divat, hogyha az xy valaki a telefonnal lott csaladi kepen javitani akar kicsit, rohan letorrentezni a PS-t mert ahhoz mindenkeppen profi program kell ugye. Aki meg nem igy gondolja azt latod lehulyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged