Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petya0426

    tag

    Sziasztok !
    Lenne egy kérdésem.
    2014 december végén vásároltam a Vodafonetól részletre egy Iphone 6-os készüléket.
    0 Ft-tal hozhattam el, havi 10 ezer forintos törlesztőt kell fizetnem 24 hónapig.
    Eddig gond nélkül ez meg is történt, viszont sajnos nemrég megszűnt a munkahelyem, nem tudtam fizetni a részletet, letiltották a telefont.
    Gyakorlatilag most Ipadként tudom használni, mobilhálózatot nem ismer fel.
    Mikor még megvettem azután észrevettem, hogy a telefon előlapja el van mozdulva az előlapi kameránál. Igazából zavarni nem zavart a fotó készítésben, inkább csak esztétikai hibaként sorolható fel, hogy ott más egy kb 3 mm-es részben szürke folt van, nem teli fekete. Ámbár ezzel ellentétben nagyobb gondot okoz, hogy az utóbbi időben elkezdett sz@rakodni az aksi, van, hogy már 20%-on kikapcsol, ha leveszem töltőről 100%-on, akkor egyből leugrik 80%-ra, stb.. Továbbá sokat szaggat, belassul.
    Kérdés, hogy van e lehetőség ilyenkor cseréltetni a telefont, így, hogy imei tiltás van rajta szolgáltató által, vagy semmi esélye?
    Az apple ügyfélszolgálaton nem tudtak érdemben segíteni, azt mondták, hogy még nem találkoztak ilyen problémával, érdeklődjek egy szerviznél. Kaptam is tőlük egy telefonszámot. Ott eléggé lekezelő volt a fickó, nem is értette,hogy ilyen dologgal hogy merem őket megkeresni, "természetesen" nem tudnak segíteni.
    Tehát a kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő ?
    Kilátástalan a jelenlegi helyzet, nem tudom, hogy decemberig vissza tudom e állítatni a telót, cseregarancia pedig ugye csak addig van rajta..

    Köszi előre is a korrekt válaszokat,
    Petya

Új hozzászólás Aktív témák