- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Reklamálj a telekom.hu-n és hivatkozz az ügyintéző tájékozatlanságára. Eddig nekünk 2 havi telefonszámlát nem kellett kifizetni és most valószínű egy harmadikat sem, mert badarságokat mondanak az ügyintézők. Egy próbát megér.
U.i.: 10.000 Ft feletti tartós fogyasztási cikk esetén köteles az a cég átvenni javításra a hibás készüléket, akikkel te szerződésben vagy, jelen esetben ez a Telekom. Legutolsó esetemben a telekomos hölgy arra hivatkozott egy közel 50.000 Ft-os hangfalnál, hogy csak tartozék, ezért nem köteles átvenni, majd az orra alá nyomtam egy kormányrendeletet. Így sem vette át, így ment a panaszlevél. Persze előtte felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, hátha el tudja magyarázni a hölgyikének, mi a szitu, de nem így történt. Így legalább még hangfelvétel is van a bizonyításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest