-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy "kis" problémám, nem találok rá megoldást. hátha valaki tudna segíteni:
Van egy ipad1-em (64gb, 3g). belassult, nem akart minden program rendesen futni, ezért visszaállítottam a gyári beállításokat. Azóta nem tudom használni, mert az aktiválás nem sikerül, se a tabletről/wifin, vagy 3g-n sem megy/, se itunes segítségével. azt írja, hogy az aktiválási szerverrel probléma van, próbáljam meg később, vagy keressem az ügyfélszolgálatot.
"Újratelepítettem" az 5.1.1 os-t, de ugyanazt csinálja.
Mi lehet a gond?
Tavaly októberben volt utoljára visszaállítva, akkor nem volt vele semmi probléma, de nem is emlékszem arra, hogy kellett volna aktiválni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged