- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Rendben, kipróbálom!

-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Persze, eddig minden tiszta! Viszont másolásnál dob egy errort, kb 200Mb-ot másol fel és ott elhal, ezt írja pontosan: "Az xz.mkv nem másolható, mert egy hiba történt. Hiba lépett fel az eszközről való olvasás során."
-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
.mkv és VLC playerbe.

-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Próbálok felmásolni egy komolyabb méretű (2GB) videót az iPademre, de az iTunes mindig elküld azzal a hibával, hogy az xy.z nem másolható, mert a kapcsolat megszakadt...
Ezzel mit lehet kezdeni? Természetesen van elég tárhely a gépen. 
Köszi!
-
szezso15
addikt
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tapasztalok lagot bőven Air 2-n. iTunes-szal frissítettem és főleg a 4 ujjas gesztusoknál jön elő illetve az alkalmazásváltó is be-belassulgat néha, pedig max. 3-4 app van nyitva egyszerre...
Valakinek hasonló?

-
szezso15
addikt
Sziasztok!
iPadre videókat hogy tudok másolni? .avi kiterjesztésűek, szeretnék útra magammal vinni pár filmet, mi a módja, hogy felvarázsoljam rá?Köszi!

-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Látom, hogy kijött a 8.4. Nekem Air 2-m van, jelenleg 8.3-mal. Úgy tűnik, elég bugos lett, jobban járok, ha fenn hagyom a mostanit, ugye?
-
szezso15
addikt
Most ez biztos hülye kérdés lesz, de az normális, hogy nagyon durván rezonál az Air 2 ha a hangszóróját használom?
Kicsit ijesztő, rendben van ez így? -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Megvan a gép, nagyon tetszik!
Viszont olyan problémája ütköztem, hogy nem tölt le semmit AppStore-ból. Rányomok, megy körbe a bigyó, de nem szedi le a progit, csak egy várakozás ikon van a főképernyőn. Ilyenkor mi van? 
-
szezso15
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Végeredmény hiányában szvsz. 90%, hogy felvesznek egyetemre úgyhogy ha nem is 1-től, akkor szeptember közepétől kell. Akkor marad az Air 2.

Köszi!

Más: Melyik színű a praktikus? Nekem a fekete nagyon tetszik bár állítólag azon nagyon látszódnak az ujjlenyomatok. Nem kopik stb. egyik se?

-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Régebben érdeklődtem, hogy mennyire használható egyetemi jegyzetelésre az iPad, és nagyjából meggyőztetek, mostanában szeretném megvenni.A MediaMarkt árai nekem nagyon barátinak tűnnek (Air 2 16GB, WiFi lett a választott), milyenek a tapasztalatok velük? Megbízhatóak? Ha nincs nagy gond, akkor nem venném pl. az iStyle-ban 25 000 Ft-os felárral.
Vagy van más bolt, amit ajánlotok?

Köszi előre is!
-
szezso15
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Mondjuk nekem nem ártana, ha tokkal együtt lenne
, ezért nézegettem például ezt: [link]Uff, de hülye vagyok, a kiosztásra nem is gondoltam...

(#6891) Wlac: Köszi, szépen!
Használt termékekkel már sokszor megszívtam, mindenképp újat vennék, ha ilyesmit veszek, szóval a MacBook ezért esett ki nálam... A programért és a billért köszi, utánanézek! 
Mit gondolsz?

-
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
iPad Air 2 vásárlásán gondolkodom, egyetemen használnám jegyzetelésre BT-os billentyűzettel terveim szerint. Valakinek van ilyennel tapasztalata, hogy megfelelő-e ilyen célra?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezzel mit lehet kezdeni? Természetesen van elég tárhely a gépen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De egy újraindítás helyrerakta!