-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Kezdő appleös vagyok. Tavaly novemberben vettem egy ipad air 5 gen-t alzáról. Egy ideje nem tölti a pencil 2-t illetve csatlakoztatni sem tudom. A ceruzával nincs baj mert másik ipaddel működik flottul. Próbáltam már factory resetet, illetve minden praktikát amit a neten találtam de semmi. Néha amugy felismeri de tölteni akkor sem tölti. Ilyenkor akar egy Istyleban is lehet gariztatni vagy az alzához kell visszaküldeni?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha valakit meg érdekel ipad air 2022,az alzán van még jó áron pár darab.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Végül én is juronics mellett döntöttem. Alzában teljesen bizonytalan, hogy lesz e még 360-ért Air 5 256GB+Cellular. Így aztán felhívtam a euronicsot, hogy nekik valóban van-e 399-ért. Azt mondták utsó darab központi raktáron. Megrendeltem, most várom mi lesz. Igaz rózsaszín, de 100-kért nézhetnek melegnek

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Alzasbol nem rendeltél végül? Én most rányomtam egyre és ki is fizettem. Kicsit mérges vagyok mert múlt het elején írtam a cégünk IT-s emberének hogy 369 ért rendeljen az air5 cellular 256osbol és persze cseszett rá. Szóval most reménykedem, hogy nem dobják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest