Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Én ökölszabályként azt javaslom, hogy a kiadástól számítva 5 évnél öregebb iPad-et nem érdemes venni. Ezt még pár évig tudod használni, úgy, hogy van rá frissítés is és már nem drága. A mini 5-re még kijött a 17. iPadOS, így abban még van 1-2 év apple támogatás, a mini4-et is meg lehet még venni, bár erre marad ay iPadOS16.
-
btudos
nagyúr
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Én nem vennék Mini 2-t, 10 éves konstrukció, jó pár éve nem támogatott, rengeteg türelem mellett is csak nagyon korlátozottan használható, és ugyanez igaz a Mini 3-ra is, ezek a házat és az ujjlenyomat-olvasót leszámítva azonosak, úgyhogy ahogy ittakary is írta, Mini 4 a belépő a használható Minik világába.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Hááát mi tavaly nyárig használtunk egyet elsősorban netflix és társai, de talán pont a hbomax már nem támogatja, többit nem néztem.
Youtune is félig meddig szenvedés lesz, netezés kb teljesen.
-
válasz
Tomorrowland
üzenetére
meg kell nézni, hogy mi a legutolsó iPadOS ami elérhető, és mi az applikációk minimum követelménye
a hajadat nem fogja letépni a sebesség az biztos, de pl egy youtube netflix elfuthat rajta, mondjuk én minimum egy Mini 4et vennék, de ez persze függ az anyagi kerettől
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- reMarkable 2
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi