Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.
Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
Még van egy év garanciám.
Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
(A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)Az erő legyen veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest