Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.
Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
Még van egy év garanciám.
Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
(A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)Az erő legyen veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest