- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.
Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
Még van egy év garanciám.
Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
(A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)Az erő legyen veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest