Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Ádám16 #40698 üzenetére
Az M1-es Air5 több mint elegendő mindenre IS. Ez tuti nem fog kikopni még jópár évig, olyan erő és tartalék van benne, hogy az brutális. Gondolj csak bele, van olyan MacBook, amiben ugyanez a SoC van.
Ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor Air5, amíg csak emnyibe kerül.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ádám16
addikt
Srácok, segítséget kérek iPad ügyben.
Hamarosan bejelentésre kerül az új iPad széria, melynek hatására borítékolhatóan fog emelkedni a jelenlegi modellek ára is az iPhone-ok árait követve, ezért most vásárolnék be. A 13 minivel már megütöttem a bokámat emiatt 300-ért még sikerült megfogni a bejelentés után apple resellertől egy modellt, de az is magasabb ár volt, mint a megjelenési ára.
Szóval, iPad5-ről lépnék, mert már böngészni, Messengerezni is lassúcska. Talán még egy évet ellennék vele, de az előbb indokoltak miatt most lenne érdemes váltani.
iPad 9: mindenre elég lenne a SoC jelenleg, de a kijelző minősége, és a hangszórók miatt ódzkodok tőle. Ezekből szeretném, ha jobb minőséget kapnék.
iPad mini: Sajnos túl kicsi.
iPad Air 5: Az alapmodell miben különbözik az alapmodell Pro 11-től? 120hz nincs, fotókban nem tarol annyira, de ennyi, jól sejtem?Szóval addig jutottam, hogy az iPad 9 és az Air 5 közt kéne választani új modell esetén. Az Air kb. duplájába kerül.
Az elvárásom az lenne, hogy újabb 5 évig egy jól használható iPad-em legyen, lehetőleg jobb kijelzővel, jobb hangzással, mint a mostani. Szerintetek megéri a duplaárat az Air?
Illetve nem vetem meg a használt iPad-eket sem. 130-200 közt van olyan használt modell, ami megfelel a leírt elvárásoknak?
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #40696 üzenetére
Na ez érdekes, nem gondoltam hogy akár ezt is tudja. Hát akkor ez is valami.
-
veterán
válasz lugosi #40695 üzenetére
"Például azok az alkalmazások, amik a külső fényképezőgéphez kapcsolódás közben Bluetooth-on átadják a pozíciót, és így geotageli a fényképezőgép az elkészült képeket. "
Pont ennyire tudja az ipad is mint amit leírtál. Pillanatnyi pozíciót át tud adni neki a telefon, de folyamatos megosztásra nem képes, mint ahogy írták is már.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
MODERÁTOR
válasz ittakary #40691 üzenetére
Úgy érted gondolom, hogy iPad-en nem működik tetheringgel a GPS. Én is ezt írtam, hogy az iPad valószínűleg nem fogja tudni. De, mint ahogyan írtam, általánosságban, más eszköz tudja használni a telefon GPS-ét. Például azok az alkalmazások, amik a külső fényképezőgéphez kapcsolódás közben Bluetooth-on átadják a pozíciót, és így geotageli a fényképezőgép az elkészült képeket.
Az iPad esetén valószínűnek tartom hogy nem megy, de nem tudom kipróbálni mert cellular iPad-em van csak. -
Rage47
veterán
válasz kakuk.tamas #40692 üzenetére
jó iphone-hoz, de nem egyszerű a váltás, nem mint egy Logitechnél például.
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
A héten/jövőhéten jön meg a Magic Keyboard az iPadhez.
Kérdésem: lehet váltogatni az iPad és az iPhone között vele? Mármint tudja mindkét eszközt egyszerre kezelni? Egyáltalán iPhonehoz jó?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MODERÁTOR
válasz Ádám16 #40680 üzenetére
Pedig a telefon gps-ét más eszköz tudja használni, tehát ez a funkció azért megosztható. Gondolom úgy értette a srác, ha a mobiltelefon mobilnetjét osztod meg az ipad-re. Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni, bár első tippem nekem is az lenne, hogy az ipad nem fogja tudni.
-
VD
őstag
válasz Roland0224 #40686 üzenetére
iPad-en nincs ilyen. Számítógépre kötve vannak programok amivel megnézhető.
-
Vasti74
aktív tag
-
Nocsesz1
senior tag
válasz Roland0224 #40679 üzenetére
Sajna nem működik net osztással sem. Tervezni lehet vele útvonalat de nem képes a poziciót követni.
HAJRÁ VIDI !!
-
Ádám16
addikt
válasz Roland0224 #40679 üzenetére
Nincs benne GPS modul, a net olyat egyelőre nem képes megosztani.
-
-
Nocsesz1
senior tag
Sziasztok. Van egy 9. generációs Ipad-om . Használja valaki navigációra? Nekem használhatatlan. Álló helyzetben megtalálja ahol vagyok de ha elindulok vele össze vissza úgrál vagy nem is követi az útvonalat. Ez garanciás hiba vagy ez ennyit tud?
HAJRÁ VIDI !!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Thewent12 #40671 üzenetére
Teljesen megértelek. Nálam csak a telefonok cserélődnek viszonylag hamar (1,5-2 év), de az M1-es Macbook Air és iPad Air-rel hosszabb távú együttműködést kötöttem lélekben.
Most cseréljük a feleségem iPad 6-osát majdnem 4 év után, de csak azért mert rágtam a fülét, hogy az áremelkedésig letudjuk a dolgokat a következő 4 évre.iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Thewent12
aktív tag
válasz mazsiii92 #40669 üzenetére
Nálam ezek a technikai eszközök maximum 3, de inkább 2 évente cserélődnek. “Legidősebb” tagja most a palettának az M1 Mb Air, tavaly januári vásárlás volt. Szóval ebből kiindulva egy- max másfél év múlva amúgy is cserélem majd a kilencest. Addig (ha nem változnak jelentősen a felhasználási szokásaim) elég lesz remélhetőleg.
-
Roland0224
senior tag
válasz mazsiii92 #40669 üzenetére
Best buy szerintem a piacon ebben az árban. (Még nem Apple ökoszisztémába is tök jól beilleszthető én megoldottam mindent ami telón van(Samsung) lássam az iPaden is)
Nálunk az egyetemen szinte mindenki ilyet használ 1-2 pro van
Munkában is nagyon hasznos nekem irodán kívül emailnél nem kell a géppel bajlódni a kocsiban pl
Szerk.: Mondjuk én 2-3 évre terveztem aztán megy tovább szülőknek filmezni vagy páromnak[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Thewent12 #40662 üzenetére
Azért hardverben jelentős különbség van. A13 vs M1, 3GB vs 8GB RAM. Persze, ha az ember rövid távon tervez vele (2-3 év), akkor jó vétel a 9-es is. Mondjuk én úgy gondolom, hogy a 3GB RAM 1-2 éven belül elkezd(hét) szűkös lenni.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
szaszyka
senior tag
válasz Roland0224 #40663 üzenetére
Amekkora akkuk vannak a tabletekben, még 50W-os töltőt is nyugodtan adhatnának...
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Alex91
félisten
válasz Roland0224 #40665 üzenetére
Ha raersz, akkor nyugodtan toltsd azzal…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Roland0224 #40663 üzenetére
Ez a normal tolto. Kisebb teljesitmenyuvel elkepzelheto, hogy nem is fog tolteni…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Roland0224
senior tag
Gyári gyorstöltő mennyire tesz rosszat az aksinak? (20w)
Érdemesebb inkább lassú töltővel tölteni?
Azért kérdezem mert az apple termékek nem az akku élettartamról híresek tapsztalataim szerint🤣 -
Thewent12
aktív tag
Köszi a válaszokat srácok!
Egy kicsit jobban utánajárva az Air valóban nem adna annyi pluszt nekem a 9-hez képest, mint a Pro. Ma még gondolkozom rajta, bár vannak kétségeim, hogy mennyire használnám is ki az erejét, amikor a mostani is tökéletes arra amire használom. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Csupán a megerősítés miatt kérdezném, hogy jól tudom-e:
- minden Cellular Ipad független
- ha esetleg az eredeti vevő nem fizeti, akkor max a Cellular részt tudják letiltani, de az Ipad Wifi only módban használható marad.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz Thewent12 #40651 üzenetére
Az első iPad után, amit egy évig használtam m1 pro-ra váltottam. Nem bántam meg, de valójában nincs hatalmas különbség működésben. Átkozottul kitalálták ezt a rendszert, én mondom. Hiányzik az a nagy űr, amely az androidnál létezik az alsó és felső kategória között. Egyszerűen csak jók az iPad-ek. Nem tudsz mellé lőni, ha szigorúan hétköznapi használatról van szó.
Bennem is motoszkál valami, hogy még most venni kellene egy 9-est vagy egy minit, de nekem már hiányozna a 120 fps. -
kezo0
addikt
válasz Roland0224 #40656 üzenetére
Akkor még ezt is tedd a tesztelendők közé, én ezt használom hosszú ideje: Calculator & Math Solver
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
veterán
-
Roland0224
senior tag
Én a 9-et vettem egyetemre jegyzetelni(előtte semmi nem volt így nagy ugrás) azért ez lett pencil-lel mert nem jelentene nekem akkora ugrást jegyzetelésre +YT/netflix nézésre a 2* annyiba kerülő de ez egyéni preferencia kérdése
Sztem csak azért,hogy legyen egy újabb ha nincs baja fölös nyilván ha kell még egy a családba akkor más a helyzet
De csak ha úgy vennél valamit inkább egy xbox/ps🤣
Vagy egy billentyűzet az ipad mellé ha nincs még néha jobb ha gyorsan diktálnak gyorsabb mint tollal írni
Btw az okosóra hasznos az egyetemen ha nem készült az ember és olyan az oktató (tapasztalat sajnos volt tárgy amiben az okosóra mentett meg (mondjuk nekem samsung van sajna/szerencsére előbb lett az óra aztán volt teló váltás és a watch4 már pont nem iPhone kompatibilis nem akartam azt is cserélni így nem iPhone lett)) samsungról tudok csak nyilatkozni de nekem analóg háttér van beállítva 1-2 digitális kiegészítővel (pulzus,akku) de biztos apple vonalon is van olyan háttérMellesleg köszi a számológép appokat mindenkinek leszedtem az összeset megy a tesztelés
-
mazsiii92
aktív tag
válasz ittakary #40653 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar az Airben, hogy felül / oldalt van a gomb. Jól teszi a dolgát.
Amúgy én is vásárlásra buzdítok mindenkit, mert jövő héten jön a drágulás. Ezért a héten az Apple oldalán behúztam oktatási kedvezménnyel egy M1-es Airt es egy Airpods Pro 2-t, mindössze 286 ezerért. Az iPad Air 4 megy az asszonynak, így egy pár évre megvagyunk az iPadekkel.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
nagyúr
Az Air a sima iPad utan nem igazan akkora ugras. Ugyanugy mono hangszoro, egy kicsit jobb kijelzo, kicsit gyorsabb de nem fogsz eszrevenni semmit.
foleg hogy az oldalan a gombban van a TouchID. Iszonyat idegesito a Mini 6-omban ez.
inkabb egy Pro, de az meg eleg draga ujonnan -
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
légyszi győzzetek meg. Mivel nagyon viszket a tenyerem valami új cuccra sokat hezitáltam, hogy milyen Apple terméket érdemes vennem idén. A watch-ot elvetettem, mert nem tudnám elengedni a hagyományos órákat. Az m1-es mb air a felhasználásomra így is túl jó. A 14 pro meg az első telefon 6 év után ami nem mozgat meg, főleg nem 13 pro-ról. Így amivel szemezek az egy ipad air. Oktatási kedvezménnyel, ami ha jól tudom már csak holnaputánig él és ajándék airpods-al. Jelenleg egy ipad 9-et használok csak és kizárólag tartalomfogyasztásra. Tudom, hogy semmi ésszerű döntés nem lenne a csere mellett, de próbálom magam meggyőzni, hogy jövőre akár mesteren jól jöhet jegyzetelésre, egyetemi munkákra. Ha jól számolom miután eladnám a kilencest és az airpodsot kb. 100 ezret kéne ráfizetnem. Megéri ezt az árat? Volt valaki hasonló dilemmában? -
Amilo02
aktív tag
válasz Micsurin #40648 üzenetére
Rendelet szabályozza, h online(webshop) és személyesen üzletben vásárlásnál mennyi nap az elállás. Ezzel miért is kellene bármelyik békéltetőhöz is menned, hmm? Ha nem sérült a termék, akkor kötelesek visszavenni ha az adott időn belül vagy.... Tudom, h így megy.
bostone: Ezzel egyet értek, ez nem szép dolog.
Igaz, a nagyobb cégek(Emag) még így is eladják veszteség nélkül bontott termék gyanánt. -
Vasti74
aktív tag
válasz Szotyi222 #40635 üzenetére
A gyerek, amelyiknek már megrendeltem szintén megnézte őket a MM-ban (...nem csak tapizni járunk ám oda, onnan is rendeltem végül ;-) azt mondta, a mini nagyon mini, alig nagyobb, mint egy rendes telefon - melózni kicsi.
Az ágyban háton fekve nyomogatás nem annyira jellemző rájuk, vagyis de, a telefon nyomogatása - na az méretben pont jó hozzá.
Na, majd kiderül, ha ideér :-) -
Micsurin
nagyúr
válasz Amilo02 #40637 üzenetére
Aham persze csak aztán mehetsz fogyvédezni / békéltetőzni akik semmit nem fognak rajtad segíteni és a rendelettel lehet menni a budira...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sebgutkopf
őstag
De jó! Köszi!
Ebben tényleg nincs reklám és milyen meglepő módon meg lehet írni egy számológép appon úgy, hogy nem foglal 100+MB-ot.Mondjuk azt se nagyon vágom, hogy egy számológépen mit kell állandóan fejlesztgetni, tudtommal az alap matematikai műveletek végrehajtásának az eredménye nem változik az évek során. Vagy akik variálnak azok addig rosszul számoltak?
-
veterán
-
lkristóf
senior tag
válasz moleculez #40640 üzenetére
Androidon ezt használtam: [MyScript Calculator]
Sima számolásra meg ezt: [Calculator Pro Elite] még 2014ben töltöttem le ingyen iTunes-al mikor még semmilyen iOS eszközöm nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Olyan iPad calculatort tudtok ami Apple Pencillel működik? Leírom amit számolni kell? Az MS-nek van ilyenje, de magára hagyták félkészen.😕 Pedig nagyon hasznos lenne. Remélem az Apple ezen dolgozik ~15 éve.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Gzolo
senior tag
válasz Roland0224 #40616 üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz Mela Kehes #40633 üzenetére
Gyári Pages nem jó?
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Milyen programot használtok mondjuk dropbox-ban lévő doc vagy excel szerkesztésére?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Micsurin
nagyúr
válasz ricogsm #40631 üzenetére
Erről a szokásról sürgősen le kéne itthon jönni mert emiatt szigorítanak a cégek...
boldi: na de, hogy rendszeresen össze... Csak elkezdtem én is követni az almás cuccokat, jött a 9-es Ipad aztán a 12 mini pedig évekig milyen messze álltak tőlem a cuccaik...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani megbízható és lehetőleg nem túl drága helyet, ahol iPadet lehet 1-2 napra kölcsönözni? Igazából nem kell feltétlenül iPadnek lennie, a lényeg, hogy aktív stylusszal rendelkező eszközre lenne szükségem pár napra kölcsönbe, ehhez keresek egy helyet. -
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #40628 üzenetére
Nemtom, iPadem éppenséggel nincs is.
De azért akadnak olyan topikok, amikben már régen nem jártam.
Meg a különböző PC alkatrészes, perifériás, ps/xbox-os, telefonos és egyéb hardveres topikok is kiesnek a látókörömből, többnyire csak Apple cuccok és járművek, amiket követek.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz ricogsm #40621 üzenetére
Első cikkben az iPad és az android tablet van összevetve, másodikban pedig ki is jelentik hogy az iPad is egy tablet. Minden iPad egy tablet, de nem minden tablet iPad.
Kicsit olyan mikor tavaly iPhone-ra váltottam, és ezt édesanyám úgy mesélte kolléganőinek, hogy nem okostelefont, hanem iPhone-t vettem.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ricogsm
őstag
válasz consono #40619 üzenetére
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
koma106
senior tag
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok friss iPades vagyok
IOS-t is régen használtam utoljára (iPhone 6) valami jó számológép app van ami bevált és nem akarja ,hogy fizessek érte vagy a funkciókért?
Már az se zavar ha iPhone -os csak felnagyítva csak ne akarjon pénzt 😂
Sirit hagynám este /munkában az irodában/egyetemen óra közben nem diskurálnék vele
Osztás, szorzás, hatványozás, gyök alap funkciók ne kelljen gépen/telón számolni ha előttem a tab
Előre is köszi -
Vasti74
aktív tag
válasz moleculez #40595 üzenetére
Megrendeltem (egyelőre csak egy) Air 5-öt Pencil 2-vel, a 64GB-os verziót, mert mindenféle leírás elolvasása és videó megnézése után arra jutottunk a gyerekkel, hogy az is bőven elég lesz.
(Meg mert a 256GB-os verzió 110.000 forinttal több, ami akkora pofátlanság ennyi tárhelyért, hogy azt még az Apple-nem sem nézzük el!!! Annyiért egy igen jó 2TB-os nvme SSD-t lehet kapni... ;-)
Izgatottan várjuk ;-) Tesztelgetjük a rendszert, aztán ha a másiknak is tetszik, akkor ő is kap egyet.
(Egyébként rohadt érdekes, hogy nekem egy Lenovo Tab M10 FHD Plus-om van, és a MM-ban megtapizva az iPad Air olyan könnyűnek tűnt hozzá képest... Tuti a neve miatt, mert a leírása szerint pont egy súlyban vannak, sőt, az Air 5 pár grammal még nehezebb is! Szihhológija ;-)
[ Szerkesztve ]
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Ugyancsak billentyűzethez kapcsolódó kérdés:
Van egy Dell KM7321W bill+egér szettem. Nekem működnek az ékezetes karakterek, egyedül a 0 és a hosszú í karakter van megcserélve, illetve az apple féle global keyt nem találom. Lehet valahogy karaktereket cserélni, illetve hogyan tudnám azonosítani a modifier key-eket? -
Sumptuous
senior tag
iPad Pro tulajok: Nektek is máshogyan szól a tablet felső és alsó hangszórópárja? Elsőnek azt hittem, valahogy elkoszolódtak a tablet alsó hangszórói, azért tompább…de megfordítottam fejjel lefelé az eszközt, és a hang is megfordult. Így most a felső hangszóró szól tompábban, az alsó pedig élesebben. Ez egy “fícsőr”? Gondoltak a mérnökök az ölben tartott iPad hangkarekterisztikájára?
Elég nehéz észrevenni, de úgy a legkönnyebb, ha kimarad a vízszintes orientáció és egyből állóból - fejjel lefelé fordul a kijelző (és vele együtt a hang is). Valaki kipróbálja? Botfüleknek nem hiszem, hogy feltűnik.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy Dell multi device bluetooth billentyűzetet, és az lenne a kérdésem, hogy tudom átállítani a billentyűzet beállítást, hogy magyar, ékezetes billentyűzetként működjön? Köszönöm!
-
consono
nagyúr
-
adalbert1
veterán
Egész gyors volt az Apple, pénteken rendeltük a pro gépet az oktatási kedvezménnyel, hétfőn már ki is hozták.
Egyelőre szokni kell, a mini 5-höz képest hatalmas (a régi ipad 6-hoz, ami a mini 5 előtt volt pedig hatalmas ugrás minden téren).
Egyelőre vettem mellé egy speck balance folio tokot, ez volt a mini 5-höz is, viszont úgy érzem, hogy minőségben visszaesés volt, a mini 5 tokjának sokkal jobb a tapintása kívülről, szerintem más anyagból is van. Illetve tokkal együtt már közelíti a 800 grammot (konyhai mérlegen mértem, de annyira nem pontos, mert nem tudtam teljesen jól rátenni, csak állítva), ez így már kicsit sok.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ki milyen tokot használ hozzá, és miért azt választotta? -
Micsurin
nagyúr
Konkrétan mondom akkor, 20W.
12 mini is gyorstölt róla(sajnos, majd kell egy 5W-os), aljára rá is van írva.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
trobi28
addikt
válasz Amilo02 #40600 üzenetére
Köszönöm, megnézem
Egy kis plusz infó: Ha jól láttam, Emag -on olcsóbban meg lehet rendelni ezeket a Baseus kábeleket. Nem hinném, hogy hamisítvány, mert rendeléskor azt írja, hogy a hivatalos Baseus forgalmazó küldi a megrendelt tételeketBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple TV+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest