Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még a mai napig ajánlott telefon a 11. Ha a kamerát nem nézzük, akkor akinek 12 vagy 13 van, és nem egy megszállott vagy játék fanatikus stb, az tuti, hogy nem vesz észre kb semmi különbséget normál használat mellett. Még egy x is a mai napig egy tök jó telefon szerintem.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Pano
addikt
válasz TechN7ne #40489 üzenetére
Ugyan ezt mondták a iPhone 11-esemre 2 éve, hogy nem vagyok normális ennyiért megvenni és csak 3 giga ram, 1 év és kevés lesz.
Még két év után se kevés, közel se. Pár hete nyomkodtam az újabb samsung galaxy-ját ismerősömnek. Nulla különbséget vettem észre.Körülbelül 36-ot?!
-
Micsurin
nagyúr
válasz szőröscica #40494 üzenetére
Ugyan így agyaltam, játsszani etc is 3 évet még fog tudni utána meg jöhet a 12-es.
Érzésre rendesen el fog szállni a 10-es ára.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szőröscica
addikt
Hallgatva rátok, rendeltem egy iPad9-et, inkább veszek egy másodikat 5 év múlva, ha kell.
Remélem, holnap kihozzák és hétvégén játszhatok vele. -
-
nagyúr
válasz Tequila86 #40487 üzenetére
mindenképpen iPad-et ajánlanék
ő a legolcsóbb modellje az Apple-nek, és ezzel ha vigyáztok rá 4-5 évig STABILAN ellesztek akadás és probléma nélkül
kicsivel kerül csak többe 90-100ezernél és tényleg arra az 5 évre lebontva nem annyival drágább
használtat nem ajánlom ebben az esetben mert ezeknek a tableteknek a használt ára szinte az ÚJ árában megy - nézd meg te magad is: [link]
a legújabb generációt 125ért hirdeti valami mókus miközben bemegyek AQUA-ba és készletről 130ért megveszem
az 1-2 évvel ezelőttiekért meg 100ezreket akarnak elkérni.... teljesen agyamentek
-
Tequila86
tag
Sziasztok!
Ellőre is bocsánatot kérek, ha nem ide vág a téma!
Tabletet szeretnék vásárolni, a 4 éves kislányom használná mesenézésre, készségfejlesztő játékokra.
A keretünk maximum 90e ft. Ebből vagy új androidos, vagy használt iPad jöhet szóba. Milyen modellt ajánlanátok használtan?
Előre is köszönöm a válaszokat!i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
jófejsrác
senior tag
Feltettem én is a stage manager miatt, de kb minden app váltáskor crashel a rendszer és zárolt képernyő fogad, Ki is kapcsoltam a “porondmestert”. 2018-as iPad pro 11”
update: csak is fullscreen esetén crashel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na hát ez tényleg fura cucc.. Stage manager..
Amúgy a more space opció nem érhető el a 2018-as ipadeken a display zoom menüben? :S —» úgy tűnik csak a 11prokon megy. WHY?![ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
féldekás
senior tag
válasz ricogsm #40469 üzenetére
Elég jónak tűnik.
Engem leginkább a Magyar Hang, Jelen vonz, mivel így 2 hetilap áráért 8-at kapok, ha csak ez a 2 lap érdekelne, akkor is. De van még néhány érdekes benne.
Szerintem október elején előfizetek!
Egy próbát mindenképpen megér, ha ki tudom használni(elég időt tudok olvasásra fordítani).[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz szőröscica #40478 üzenetére
Lehet én is taktikáznék a helyedben, mint ahogy g@abo is irja... igazából én is ezt tettem a mostai iPhone bevásárlásaimmal. (Én összesen 3-at vettem most a családba, ugyhogy megérte okosan taktikázni, bár nálam már stabil elképzelés volt, ami végül szimplán bejött.)
Ha nem tudod Német mediamarktból megvenni (vagy nem akarod), akkor a magyar árak miatt nagyon megéri ügyesen, idöben rendelni / venni, hogy ha úgy alakul, akkor megérje az ujabbra cserélni iziben, amig meg lehet lépni az iPad9 visszaadását.
Én tuti azt csinálnám, hogy megvárnám, amig jön a hir, hogy oktoberben mikor lesz az apple event (addig nagy valoszinüséggel nem változik az ára csendben sunnyogva a háttérben, ha igen, az is elöször csak az apple-nél, és csak utána azt késéssel lereagálva a mediamarkt meg hasonló helyeken), és az elött pár nappal berendelném az iPad 9-et. Ha korábban megjön az iPad, akkor bontatlanul megvárnám az uj iPad bejelentését (a technikai fejlödés miatt) és az árak alakulását. Ez után el lehet dönteni, hogy megéri-e visszadobni a berendelt iPad-et (bontatlanul tuti nem gond visszavenni, persze a határidöre figyelni kell), vagy megtartani a tulzott áremelkedések miatt...
Nem egyszerü a helyzet, de ha szépen van kezelve a szitu, akkor a végén nyerhetsz vele. Legrosszabb esetben a nyakadon marad egy még jó áron vett iPad 9-es, amivel még mindig tutira kihuzod az 5-6 évet mostantól számitva.
Bocs, ha kicsit hosszú lett az irás.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
g@bo
nagyúr
válasz szőröscica #40478 üzenetére
ha megveszed pl media, nem bontod ki.... 30 napig visszaviheted... mire megjelenik az ipad 10th gen, és elkerülheted a megjelenés utáni pofátlan áremelést, a 9 esnél. ha a 10 es aránytalanul drága lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Parson
addikt
válasz szőröscica #40465 üzenetére
Pontosan. Az iPad 5 évet lazán kihúz. Még ha a 9-est is vennéd akkor is. Aztán meg váltasz, és h pontosan mikor, azt akkor is ráérsz eldönteni. Viszont h a 10-esre érdemes-e várni, azt a mostani (magyar) gazdasági helyzetben nem tudom eldönteni…
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ittakary #40464 üzenetére
Használja itt valaki? Elsősorban a tableten érdekel. Nézegettem róla sok videót, de még nem jöttem rá miért jobb mint a jelenlegi splitscreen+sideover+pip. :S
Bétát egész nyáron kihagytam, most már nem is ugranék bele.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
ricogsm
őstag
#AKCIÓ
Laptapír előfizetés, most 4 hónap 1490 forintért cserébe, 5 eszközre. Csak új accounttal megy, de az ugye 1 perc.
Promóciós kód: telex
Chip (melléklettel!), Haditechnika, Fotó, AutoBild, Formula, Aero, 'zasszonynak Glamour, Joy, Kiskegyed, ésatöbbi. Fizessetek elő, hogy ne dögöljön már meg ez a szolgáltatás is, ami végre értelmes emagazin lehetőséget ad itthon. Határidő végén lemondod, ha nem tetszik (vagy ha új acc kell...kööhöömm). Én 1 éve használom, szolidaritásból teljes áron (éljen a klasszikus újságírás!), de annyit is megér őszintén szólva. Ha még az Aranysas, meg a PC WORLD is bekerülne, akkor lenne a legdurvább. Klotyóra tableten ennyit bőven megér
Forrás: Bestbuy topic @Timer1490 Ft 4 hónapra
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
féldekás
senior tag
válasz szőröscica #40465 üzenetére
Várható, elvileg végre USB-C lesz, illetve frissül a dizájn is.
Viszont az szinte fix, hogy drágább lesz, mint 135. Én 180 környékére saccolnám. -
nagyúr
Na csak kiköhögték magukbol a Stage Managert a tobbi iPad Prora is (2018 es utana)
fel eve hajtogatjak hogy ez miert es mennyire lehetetlen…
-
merqree
őstag
válasz sagesz93 #40462 üzenetére
Ezt és itt vettem (fekete színben)
https://www.icentre.hu/termek/epico-pro-flip-case-2-ipad-pro-11-2018ipad-pro-11-2020-ipad-pro-11-2021air-4---red#25-108[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
sziasztok
Ipad Pro M1-re keresnék low budget, de tartós tokot, nagyon kevés igénybevételre. Alzás volt rajta de állásában elkezdett repedni a hátulja a széleken. Ennél jobb megoldást keresnék. Valakinek bevált valami? Kinyitós kéne ami "állvány"-ként is tudja tartani a tabletet.
-
féldekás
senior tag
Lehet én is így leszek a dologgal.
Valószínűleg a héten megrendelem, és ha csak a mediamarktban tudom megnezni a szineket, akkor jovo heten visszamondom, ha teljesen elvetem a csillagfeny szint.
Mindenesetre holnap megnezem Telekomot, Euronicset, hatha van kirakva csillagfeny szinben iPad. -
Parson
addikt
válasz szőröscica #40436 üzenetére
Én is azt mondom, mint a többiek: ilyen célra inkább két alap iPad, félidöben vásárolva a második, anyagilag és technikailag is jobban jársz vele.
-
Parson
addikt
válasz sityupityu #40426 üzenetére
Jó döntés volt, nem fogod megbánni. Használd egészséggel!
-
Micsurin
nagyúr
válasz consono #40455 üzenetére
Köszi futok vele akkor ma éjjel melóban pár kört.
---
Soft touch szilikon tokot amit itthon betudok szerezni tudtok ajánlani? (ha nem opció az itthon az sem baj csak gyorsabb lenne ugye)
Olyasmi kéne mint a klasszikus gyári szilikon tok az Iphone-okhoz szeretem azt a fajta fogást de nem igazán találok.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
féldekás
senior tag
Értem, köszönöm.
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #40453 üzenetére
Nem, az iSH Shell fent van a Store-on. Ellenben nem találtam i686-ra fordított DosBox csomagot Alpine Linux alá, amire az iSH épül. Mondjuk sokat nem is kerestem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sordoran
addikt
válasz féldekás #40452 üzenetére
Van bolt ami akár 60 napig is visszaveszi ha nem bontott a termék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Micsurin
nagyúr
válasz féldekás #40452 üzenetére
Sok helyen behazudják ha már aktiváltad nem veszik vissza. (vissza kell vegyék)
@consono: ez JB-s téma lenne jól saccolom?
Félig off kérdés:
AirPods, tudjátok esetleg van-e valami funkciója pl ANC vagy valami ami ne menne az S10-el droidos mivolta miatt? Galaxy Buds 2 és AirPods közt megy a hezitálás, előbbinél a fizikai forma a nyerő utóbbinál a minősége a hangjának.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
DGery
aktív tag
Igen, ezt a taktikát sokan követték 13 Pro kapcsán is. Nem is meglepő a dolog, hogyha iPad esetén is sokan bejátsszák a dolgot...
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
-
féldekás
senior tag
Egy jó 30%-os áremelésre számítok, de a korábbi modellek is jócskán felfele fognak menni.
Csak a csillagfényt meg kéne néznem élőben.
Ha mini van kiállítva az sem gond, csak nem tudom, hogy Euronics-ben vannak-e kirakva vagy Telekomnál egyáltalán.
Mert media-ba csak jövő héten tudok menni, az meg már október. -
Süvi
őstag
válasz féldekás #40444 üzenetére
Én is az októberi eseményt vártam, mert előtte szeretettem volna megrendelni, hogy biztosan elkerüljem az áremelést, de úgy tűnik, hogy nem lesz esemény, csak csendes frissítés.
Október közepéig van oktatási kedvezmény Airpods akcióval Ipadra az apple.hu oldalán, szerintem addig (pár napon belül) meg fogom rendelni. Még így is lesz 14 napom, ha esetleg még október folyamán máshol lesz kedvezményesebb ár. -
féldekás
senior tag
válasz tuzpenge #40443 üzenetére
Lehet az lesz a legjobb.
Jövő héten szerdán lesz lehetőségem mediamarktba bemenni, ott amúgy 235-ért van az Air, viszont nincs sok helyen raktáron(2 áruházban van az országban, webshopból sem lehet rendelni), szóval megvenni nem fogom tudni.
Holnap esetleg Euronics illetve Telekomhoz tudnák bemenni.
Telekomban/Euronics-ben szokott kirakva lenni iPad kisvárosi áruházakban?
Figyelnem kell, hogy mikor lesz Apple esemény, mert akkor felmennek az árak.
Gondolkodtam a Mediamarkton, hátha lesz október közepén 11%-os apple akció, mint tavaly, de ha nincs raktáron, akkor nem sokat érek vele. Ez várható amúgy?[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz féldekás #40442 üzenetére
Pedig a csillagfény az egyik legjobban eltalált színük!
Szerintem nézd meg élőben ha tudod. Én is ebben a színben választottam a telómat miután élőben láttam.....szenzációs szín (már aki szereti az ilyen ezüstös, pezsgő beütést. Egy picit minden fényviszonyban más de nem olyan tolakodóan).ˣ
-
veterán
-
féldekás
senior tag
Korábban írtam már iPad Air vásárlása miatt a topicba, a kiegészítőket már kiválasztottam.
Egy fehér setupot gondoltam ki, egyedül a tok lesz fekete(Spigen Urban Fit).
Apple termékek között a Silver jön be leginkább.
Jól látom, hogy a csillagfény az nem fehér/ezüst, hanem sokkal inkább piszkos fehér/halvány arany?
Az arany színtől írtózom.
Ha jól látom, akkor inkább az asztroszürkét fogom választani. -
MODERÁTOR
Ha 10 évre kell akkor 16 giga ramos Pro. De az nagyon drága. (1 terás kell hozzá.)
Nekem van egy 10 éves ipad-em, egy ipad 2. Azon már évek óta szinte semmit sem lehet csinálni, ha minden app ki van lőve, akkor talán valamennyire megy a böngészés. A 10 év 10 ios főverzió a dolgok jelenlegi állása szerint, ha valóban ez a követelmény, akkor csak a legfelső kategóriások lesznek jók szerintem.
Ugyanakkor én inkább azt mondanám, hogy anyagilag jobban kijössz ha félidőben veszel egy másik középkategóriásat, és most is egy közepet. Pl az airt. -
consono
nagyúr
Ilyen időtávra a lehető legjobb gépet érdemes megvenni és még akkor is lehet, hogy 6-7 év után frissíteni kell. A 9 nem fog 10 évet kihúzni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szőröscica
addikt
10 evre vennek iPadet, feladata csak netezes, Zoom es youtube. Most egy iPad4-em van, de miota nem kap szoftverfrissitest, egyre nehezebben hasznalhato, sok weboldal nem mukodik mar megfeleloen, appek sem (pl. YouTube, duolingo, stb) es persze nagyon lassu is lett mar.
Sima iPad9-et vegyek vagy megerheti ilyen hosszu tavra az M1 chipes uj Air? Legkisebb modellt vennem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #40434 üzenetére
Nem nézegettem, de újra emlékszem...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
veterán
-
ricogsm
őstag
válasz lugosi #40366 üzenetére
És ha telefonom van tele képekkel videókkal ?
Hogy viszem át iPad ra ?
Még nem telt be, És ha telefonom van tele képekkel videókkal ? (Google fotókat használom 70% on van 100gb bol)
iPhone 13pro max. Kb 40Gb nyi fotó tartalom.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #40431 üzenetére
Az egy nagyon szerencsés, új állapotú vétel volt, 30 k körül volt akkor az ára. Most inkább nem nézegetem, de AP2 is van 40 körül bevállalhatóan. Az a baj, hogy tetszenek az Apple termékek, Magic Mouse-on is gondolkoztam, szerencsére közben kipróbáltam a Samsung Tab-hoz használt egeret és teljesen jól működik.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
veterán
-
veterán
-
MODERÁTOR
Köszi neked is. Végül Adonit stylus Note+-t rendeltem, mert van benne valamennyire működő nyomásérzékenység pár app-al és anyiba került, mint a Crayon. Rajzolgatásra marad a régebbi iPad Air és az Apple Pencil, azon már nincs céges felügyelet, elvileg a fiam használhatja majd.
(Amúgy igazad van, az AP1-et is akciósan vettem végül, bár előtte volt valami olcsóbb alternativám. Amit nem találok most. )Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Semin
senior tag
Használd egészséggel.
-
veterán
válasz koncsik #40423 üzenetére
Én napokig gondolkodtam, hogy mit csináljak, megvegyem-e a pencil 2-t annak fényében, hogy nem rajzolok csak jegyzetelek. Itt 50 százalékban mondták, hogy ha van rá keret akkor inkább azt vegyem mint egy olcsóbb alternatívát. Mások meg azt mondták, hogy erre nem érdemes, erre jobb egy olcsóbb megoldás, ami persze valamiben elmarad az apple-től. Hosszas gondolkodás után és ismerve magam arra jutottam, hogy ha rajzolok ha nem, tuti hogy elkezdene idegesíteni a tudat hogy egy olyat vettem (igaz sokkal olcsóbban) ami nem ér fel tudásban az eredetivel, így végül is megvettem. Amúgy tényleg baromi jó.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sziasztok!
iPad Mini tulajdonosoknak talán érdekesség lehet eme írás.
But who is watching the guardians?
-
-
addikt
válasz Micsurin #40421 üzenetére
Úgy tudom nincs, azért töltöm le én is ezeket gyorsba ha látom, mert hamar eltűnnek, fizettem is érte talán 5 dollárt, de megérte, pedig csak játszogattam benne.
Körül kell nézni altstore megoldásokban, de én ezekben nem vagyok otthon.
Illetve.. ez mi ez? [link][ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, valami ilyen kellett volna
Nincs semmi ehhez hasonló? Ez istentelen jól jött volna akár 3-5k-t is megérne nem vicc, nem kéne semmi más csak egy hardshell mocis táska a kajának + tabletnek egyetemre.moleculez egyetem, nekem melóba streaming + gaming, egyetemre alapvetően jegyzetelni kellett. Csak projekt munka, szakdoga + architektúrák tárgyaim maradtak meg pár szakirányos tárgy. Előbbiken sok az írott jegyzett azt kiváltja a 9-es Ipad kényelmesen örültem volna ha van DOS mert Archi1-2-3 közül csak az elsőn van assembly utána már csak elmélet. Megúsztam volna egy felesleges laptop cipelést erre a félévre.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok,
Sajnálattal vettem észre, hogy az új (céges) iPad Air (4th gen)-del nem kompatibilis régi Apple Pencil 1-em. Az új Apple Pencil 2 50k körül van, az 1-est 20k körül vettem... Van valami valóban működő alternatíva az Apple Pencil 2-re? Bocs, ha nem jó topikban kérdezem... Köszönöm előre is.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HARDVERAPRÓD
válasz Jackie_Chan #40417 üzenetére
Várj egy picit, hagyd töltőn.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
Olyan kérdésem lenne,hogy mit csináljak az Ipad Air 2020-al ha nem akar bekapcsolni?
Tegnap este még semmi baja nem volt 40%-nál kapcsoltam ki.
Most meg semmi hiába nyomom a gombot. Ha töltőre dugom akkor kiadja a kis hangot,hogy érzékeli,de be nem kapcsol.
Ilyenkor mit lehet csinálni?"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
addikt
-
Semin
senior tag
Tegnap este hálózatról - a routeremről streamelve - néztem filmet,
és 3-3,5 óra alatt sikerült lemerítenem 45%-ra a 11" iPad promat (2020) VLC-vel.Minden lejátszó így meríti, vagy ez VLC-s sajátosság?
Ki milyen lejátszót használ, ami képes SMB vagy DLNA lejátszásra is? -
Micsurin
nagyúr
Hülye kérdés de tudtok nekem valami DosBox-ot iOS-re? Hátha nem kéne laptopot cipelnem és tudna ez a csoda 80286-os szutykot fordítani.
edit.: unom már a laptopot, hogy virtuális 32 bites XP-n cmd-zek.
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Billentyűzetből 30-ért új apple magic keyboard 2 van, igaz drágább, de ez legalább magyar, ha az a kis logitech is majdnem 20, akkor ez nem túl nagy áldozat.
Szóval ebből nincs nagyon másik magyar kiosztású alternatíva.
Egérből is van magic , az kb. 20-ért van, de nem teljesen új.
A billentyűzet elég jól bírja, az egeret viszont sokan nem szeretik, és gyakran kell tölteni. Viszont elég jó gesztusokat tud.
Itt lehet inkább a Logitech a jobb választás 10-ért.
Bár, ha a görgője nem annyira jó, akkor nem biztos. -
Amilo02
aktív tag
válasz féldekás #40398 üzenetére
Jelenleg én a Logitech Peble M350-et használom egérként, szerintem a 650 nem áll messze tőle.
Nekem fura, hogy nem úgy mozog a kijelző görgetésnél, mint pl. egy windows-os notebooknál. Nem tudom, hogy egy apple mouse-nál ez hogyan működne, de ezzel a logitech-el szerintem elég tré.Bill esetleg [ez] ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest