Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám16
üzenetére
A többiek már szerintem kb. leírták a lényeges különbségeket. Van még különbség, pl. az ipad pro csatlakozója thunderbolt (és usb 4), nem csak sima usb-c. Ez például nekem nem igazán számít, én külső ssd-re szoktam vele dolgozni néha (videók importálása, és a feldolgozás után közvetlenül az ssd-re exportálás, anélkül hogy a belső tárhelyre elmenteném), de ez csak sima usb-c. Jobb lenne sebességben a thunderbolt, de drága, nem éri meg nekem. De ez nem kifejezetten hétköznapi felhasználás.
Nem figyeltem, hogy mekkora tárhelyet akarsz, 256 giga felett csak a pro van. 16 giga ram is csak itt elérhető, de ennek - szerintem - inkább csak a "desktop" gépként való használatkor lesz jelentősége, én még nem futottam bele ilyen limitbe (az én promban 8 giga van).
A kamerát írtad, a pro-nak az előlapi kamerája is jobb.Egyébként az új air eléggé utolérte a korábbi pro-t, ha a fentiek, illetve a kamera, hangszórók nem számítanak, akkor ahogy elnézem a 256 gigásban 50 ezerrel olcsóbb az air, szerintem nagyon jó vétel.
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is a két modell között vacilláltam, és végül az Ipad 9 lett. Leginkább tartalomfogyasztásra használom, illetve házi videókat vágok full HD-ban, mindenféle probléma nélkül. Lehet, hogy az Air kijelzője jobb, de mivel ott sincs 120 Hz a pro pedig még drágább lett volna, így maradt az Ipad 9. Az is igaz, hogy én kifogtam egy akciót így 115-ért tudtam megvenni. Nem érzem, hogy a kijelző rossz lenne, csak a 60 Hz szokatlan a 13 pro mellett. Ha az Air 120 Hz lenne, akkor azt vettem volna, de a többi paramétere nekem nem érte meg a felárat. Persze nem is használok olyan alkalmazásokat, amihez kellene az M1 ereje.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Az M1-es Air5 több mint elegendő mindenre IS. Ez tuti nem fog kikopni még jópár évig, olyan erő és tartalék van benne, hogy az brutális. Gondolj csak bele, van olyan MacBook, amiben ugyanez a SoC van.
Ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor Air5, amíg csak emnyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Spórolós topik
- Call of Duty: Warzone
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Ford topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi