Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam ma megnézni az új Air 5. Hátsó burkolatra nagyon pici nyomást gyakorolva szépen visszaköszönt a kijelzőn....
11-es Pro (2021) esetében is felmerül ez a hiba? 12-es volt csak kitéve az üzletben, de ott nem tapasztaltam.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Adee_91
üzenetére
Már a [Router] is csesztettem (új firm, gyári beáll. Vissza stb).
Ahogy átteszem 2160p60-ra a videót, max. 1-1.5 perc múlva megakad.
Régebben ugyan ezekkel a beállításokkal, komponensekkel nem volt ilyen hiba.
Egyébként kipróbáltam [telefonnal] is, ott is megakad. -
veszbud22
lelkes újonc
Sziasztok!
Az Istyle-ban most a hétvégén tartanak Red friday akciót.
Esetleg láttatok olyan Ipad-et ami megéri náluk?Köszi!
-
HardRic
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
256GB-s van neki, és habár nem látok bele mire használja, abból indulok ki, hogy az én 128-asom csak félig van, ezt nem tartom valószínűnek. Inkább lehet szolgáltató routing para, Digi és Telekom szokott érdekes dolgokat művelni. Vagy a/b tesztel valamit a Youtube és becsúszott egy bug.
-
Amilo02
aktív tag
HardRic:
Neked ugyan olyan ipad-od van mint nekem.
Nekem mostanában szarakszik a youtube alkalmazásban a videónézés: Meg-meg áll a videó betöltése (4K, 4K HDR).
Wifi-m egész gyors, nem hinném, hogy ott a baj.
Megnéznéd kérlek, hogy nálad is jelentkezik ilyen jellegű probléma?
[Pl. ebben a videóban 4K-ban.]
-
Logitech combo touch 12.9 prohoz nincs magyarul igaz? Van esetleg olyan kiosztású ami minden ékezetet tud?
Ha jól látom akkor csak a gyári magic keyboard az ami smart connectort használ és van magyar kiosztással..
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
Tudtok olyan USB C dokkolóról/hubról ami az iPad USB C-jét több USB C-re osztja? Töltőnek és billentyűzetnek kéne és mindkettő type C.
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Tom1939
üzenetére
Én a helyedben nekifutnék a második opciónak, ha már egyszer úgyis van biztonsági mentés róla.
Első körben hagyni a mentést és beaktiválni anélkül, majd tesztelni az akkut. Ha standby-ban is merült óránként 1%-ot, az hamar kiütközik. Aztán mehetnek fel rá egyesével a szükséges appok és teszt úgyis.
Aztán ha nagyon maximalista vagy, akkor végső teszt gyanánt és az összehasonlítás kedvéért akár vissza is mehetne ismét a biztonsági mentés.
De nagyon gyanús, hogy azzal lesz valami gond. -
szabonagyur
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Vagy céges vásárlás vagy diák, a kettő egyértelműen nem megy.
-
HardRic
addikt
De szép is a makulátlan új iPad. Gyakrabban is elromolhatna benne valami 😁
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ipad mellé beszereztem egy iPhone-t is. Hogy tudom felhívni az Ipadot Facetimeval?
Az elején tudtam használni aztán valamiért most nem .Udv
-
Valaki rendelt már az Apple oktatási oldaláról?
iPad Pro lenne a kiszemelt- iStylenál nem tudom mikor lesz készleten..jó ideje elérhetetlen.
Hogy működik a diák igazolvány bemutatása? (Nekem már nincsen, és egy jó barátom segítene ebben nekem) Rendelhetem én is, vagy mindenképp neki kell? -
Thewent12
aktív tag
válasz
patyil
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából a csere mellett azért döntöttem, mert 2 év használat után 10%-ot buktam rajta, ami szerintem nagyon jó. A 64Gb kicsit kezdett szűkös lenni már. 128-on szerintem 2-3 évig megint bőven elleszek. Az Air egyébként bőven-bőven elég lenne számomra, egyedül a Pro motion hiánya aggasztana, amit azért rendesen megszoktam a Pro-ban és a telefonban is már. Bár most nézem, az alap Air 64Gb, szóval így pláne eldőlt, hogy a Pro lesz. Már csak a méret a kérdés
-
Kikike
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Lehet, hogy túl van tárgyalva a téma, de megerősítésként ide írom a tapasztalatomat:
Mi ha utazunk viszek magammal mobil hotspotot (Huawei), a iPad is ehhez csatlakozik. Amint lakott területre érünk (lát wifi hálózatokat) meglepő pontossággal rájön, hogy hol járunk. Amint lekott területen kívülre megyünk foglama sincs, hogy merre vagyok. -
Noxy
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Azért érdekes mert a GPS egy chip-ben van integrálva a 4G-s adat modem-l. Külön beépítgetni őket, meg gondolom nem éppen gazdaságos. Amúgy én előbb nyúlnék a 4G-hez, mint a GPS-s modellhez.
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Akkor a wifi.
-
Tippet kérnék ha van. Google testvér (Lol ipad topickban) nem segít, amit ott találtam semmi nem jött be. Akkumulátor rész a beállításokban nem mondja meg mi zabál (és a talált megoldások sem segítenek mint pl. háttér frissítések kikapcsolása), behozza ami tegnap volt de semmi arról hogy éjszaka hova lett 10%+. A probléma az hogy nem használt állapotban is óránként 1% vagy több a merülés (8 órás éjszakai alvás alatt mindig 10% felett). 2017-es 10,5-es ipad pro-val úgy voltam vacak már az akksi, de az új 1 hetes ipad mini is ezt nyomja (szépen apple módszerrel költöztem át a régiről az újra, ezt a hibát is áthozta, köszike).
1. Van valami app ami megmutatja hogy ki/mi zabál a háttérben (ha már a beállításokban az akku rész nem)?
2. Van valami amit érdemes még próbálnom a reset és egyenként vissza pár alap dolog felálláson kívül (gyakorlatilag könyvek + pdf-ek + mobilnet + jegyzetelés amire használva van)?
Köszi a segítséget!
-
patyil
tag
válasz
Thewent12
üzenetére
Szia, érdekes ötlet a csere, Igaziból tartalomfogyasztás és filmnézés esetén pontosan 0 különbség van egy 18as és egy tavalyi pro között.
Ha fontos a képminőség, nem számít a pénz és megbarátkozol a nagyobb mérettel akkor a mini led tudna újdonságot adni.
Ha csak fontos hogy az aktuális széria legyen de mindenre jó volt a 11" Pro, akkor bátran ajánlható szerintem a tavalyi széria, ha kijön az újabb akkor eladod ezt is és váltasz

Az új m1 air is szuper, de ott a pro motion hiánya miatt visszalépést éreznél szerintem
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Új ipad vásárlásán gondolkozom. 2 héttel ezelőttig egy 18-as 11" Pro-t használtam, ami minden igényemet kielégítette, de végül eladtam, mivel szeretem frissíteni rendszeresen a dolgaimat. A 120Hz miatt csak a Pro vonal jöhet nálam szóba, viszont érdekelne, hogy az M1 hogyan muzsikál az Ipad-ben. Használok egy MBA-t, szintén M1, így a komolyabb dolgokra mindenképp az maradna, ezt csak és kizárólag tartalomfogyasztásra, utazás közben filmezésre használnám. A méreten gondolkozom még, de gyanítom a MBA mellé felesleges lenne a nagyon Ipad. Gondolkoztam, hogy esetleg várnék az újra, de ahogy nézem tavasszal szokott frissülni, így mivel pletykákat nem nagyon hallottam idén, gondolom ebből már csak jövő év lesz.Szóval kinek milyen tapasztalata, esetleg ellenérve van a Pro mellett/ellen?
-
bostone
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem biztos, hogy elindulnék csak erre az eszközre támaszkodva egy Budapest-Bamako futamon.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Felhasználóktól gyűjtött adatokon alapuló Wi-Fi- és mobilhálózati helymeghatározás
Ha a Helymeghatározás be van kapcsolva, a készülék bizonyos időközönként elküldi az Apple-nek a közeli Wi-Fi-hozzáférési pontok és mobiltávközlési tornyok geocímkével ellátott helyadatait. Az Apple az ilyen, felhasználóktól gyűjtött adatok segítségével a Wi-Fi-hozzáférési pontokat és mobiltávközlési tornyokat tartalmazó adatbázisát bővíti. Ha úton van (például autóban ül), és be van kapcsolva a Helymeghatározás, GPS-kompatibilis iOS-készüléke bizonyos időközönként GPS-helyadatokat, a barometrikus nyomásra vonatkozó adatokat, illetve haladásisebesség-adatokat küld az Apple-nek, amelyeket az Apple a felhasználóktól gyűjtött információkon alapuló, a közúti közlekedésre, illetve a beltéri nyomásra vonatkozó adatbázisának építésére használ. Az Apple a felhasználóktól gyűjtött információkon alapuló helyadatokat titkosítva, személyazonosításra alkalmatlan formában tárolja. -
B.i.L
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ezt én se tudom,de nekem is mutatja 10,5 pro
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
A közeli wifi hálózatok jelét is használja helymeghatározáshoz, illetve ha iPhone-od van, nem lehet esetleg hogy annak a helyzetét mutatta?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Net alapján? 🤔
De amúgy pont Mézga Aladárnak illene tudnia.
-
gianni85
veterán
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Telefonon keresztül hotspot
-
Semin
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Szerencsés vagy , hogy jók a tapasztalataid. Én eddig bármely nem gyári tokkal csak szívtam. Ha nem a minőség volt gagyi (anyaghasználat) akkor az iPad látta kárát. Elszíneződött, kidörzsölődött vagy megkopott.
(Szerencsére csak családon belül ajándékozok tovább így nem gond ha van egy kis kopás, bár engem zavart. )Ezt untam meg, és azóta csak gyári tokot használok. Ezekkel soha semmilyen problémám nem volt.
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Leginkább sehogy.

Csak a simes verzióban van GPS. -
Mezga Aladár
veterán
Üdv Mindenkinek!
Beszerzésre került egy iPad9 64 GB WIFI. A kérdésem, ez az eszköz hogyan tud navigálni ha nincs benne GPS vevő?
-
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy iPadel. Air 5 vagy 11-es Pro néztem ki első körben. Sima iPad már eléggé 2010 kinézetű bármennyire is elegendő lenne átlag felhasználásra.
Air 5 patika lenne, de félek az anyaghasználattól. Ez a papír vékony ház kicsit elrettentett. Pro már elég húzós árban, de ha masszívabb a felépítés akkor lehet azt választanám. Proval (3.gen) van valakinek valami rossz tapasztalata burkolatot illetően?
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Milyen bevált, olcsó tokok vannak ami tartó is? Sima iPadhoz.
-
Amilo02
aktív tag
Visszatérve erre a "pufferelési" dologra, szerintem eléggé lehangoló.
Veszel egy Pro tabletet (Thunderbolt 3 / USB 4 csatlakozással) , aztán mellé az egyik leggyorsabb külső adathordozót hogy gyorsabban tudd ide-oda küldeni a nagyobb méretű fájlokat/videókat stb... és megöli az egészet egy ilyen szarság. -
HardRic
addikt
Holnap vinném az iPadet szervizbe, az egyik miniLED sjnos megadta magát. Melyik helyet ajánljátok? Almárium van a legközelebb, meg oda már vittem iPadet több éve.
Jól tudom, hogy cserélnek és nem javítanak? Milyen átfutási időre lehet számítani?Az iTunes backup a local file-okat is kimenti?
-
moleculez
veterán
válasz
pauliboy23
üzenetére
Sztem videó lejátszó a kérdés, nem streaming app. Amúgy én is használtam ATV appot egy darabig, de Prime Video és Netflix mellé felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- reMarkable 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tetszik!
. Mar ha egyaltalan latunk naluk iPadet...
).