-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
akár
-
Kókuszdió
nagyúr
Alkalmazás ikont nem tudok le lakatolni esetleg jelkóddal pl. ,vagy egy kis mappát amibe belerakom az adott alkalmazásokat?
Gyerkőc folyamatosan töröl alkalmazásokat stb. ,erre jönne jól egy megoldás.

-
mrlt
tag
Üdv!
Rendeltem a Logitech oldaláról ma reggel egy tokot az ipademhez, de a fizetési tranzakcióm még mindig függőben van, a rendelésem státusza accepted, viszont semmi visszajelzést nem kaptam még. Láttam hogy sokan használtok Logitech kiegészítőket, nektek hogyan ment a rendelés?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Most próbálom Ipad Air-el a külső monitor használatot. A stage manager esetén sem lesz olyan opció, 16.2-vel esetleg, hogy az ipad kijelző ne működjön, csak a rákötött monitor?
-
Parson
addikt
sziasztok, iPad 8 32GB-on iPadOS 15.7-röl 15.7.1-re frissitenék, de már többszöri próbálkozással is mindig ugyanazzal a hibaüzenettel (képem sajnos most nincs róla) dob ki a letöltés után a frissités megkezdeséböl, holott pl elég tárhely van szabadon rá... találkozott más is ezzel a problémával ?

-
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Létezik olyan böngésző, ami full screenben is működik és lehet a méretet állítani ? (nagyítani szinte mindegyiket lehet, de kicsinyiteni nem) Több mindent kéne egyszerre látni. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen, de még nem érkezett meg, már várom nagyon

-
Kókuszdió
nagyúr
Nálam is nagyon sokáig minden rendben volt ,éveken keresztül.

Azóta csináltam már nem egy tiszta telepítést a iMac-en ,iPad-on és az IOS 16-ot is tiszta telepítéssel raktam fel a telefonra.
Probáltam ki-be jelenkezni mindenhol stb.
10 hívásból kb. 8x nem látja sem az iPad sem az iMac
Néha mikor érzékeli rögtön észreveszem mert olyankor kijön az iPhone hangszóró opciónál az összes apple eszközöm ,hogy hol szeretném folytatni a hívást/beszélgetést. -
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Olyan sim kártya nincs, aminek nincs száma. Esetleg olyan van, ami nem hívható. iPad-be tudsz tenni rendes teljes körű sim kártyát (amin hangalapú szolgáltatás is van) és csak adatkártyát is, de felhívni nem lehet az iPad-et egyik esetben sem, csak az iPhone hívása tud rajta kicsörögni.
-
FB Messenger, Viber, Insta megy ipaden, van rá program. Amire nincs azt böngészőből ugyanúgy eléred kb, kirakhatsz egy shortcutot a főképernyőre ami webappként nyitja meg az oldalt. Whatsup nincs ipadre, hogy miért azt nem tudom.
Amúgy ha van iphone-od már eleve akkor rákereshetsz bármelyik appra az appstoreban és az adatlapján láthatod hogy mire van az adott program, legalábbis azt hiszem mutatja. Vagy csak akkor ha van ipad az apple ID-n? Ha mégsem akkor pár pillanat rákeresni googleben bármelyik appra hogy mire van. -
jacis
nagyúr
Tök furcsa ez nekem hogy van aki azt mondja hogy minden felrakható ipad-re is más meg azt hogy nem. Most akkor mi helyzet?
-
Ádám16
addikt
iPaden már nem lehet felvenni a telefont, ha közel van az iPhone, és egy hálózaton lógnak?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Lehet igényelni olyan sim kártyát aminek csak mobilnete van és nincs telefonszáma ,vagy egyszerűen az adott sim kártya létező telefonszámát nem lehet hasznosítani egy kártyás iPad-be?
jacis
Az összes alkalmazást megtalálod az app store ban mint egy iPhone-on ,köztük az Insta is ott van. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szeretnék venni egy ipad-et. Általános tartalomfogyasztásra.
Ha nem akarok tablet használat közben üzentek miatt a telefonhoz nyúlni és viber vagy whatsapp üzeneteket akarok kezelni akkor mi a megoldás?
Vagy ha rá akarok nézni az instára akkor marad a böngésző?
Válaszokat előre is köszönöm. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Kontaktokból tudok hívást indítani (a telefonon keresztül ahogy írod), de tárcsázót nem találok.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem már a szinkronizálás is eltűnt egy ideje pedig egy apple id-n van mindenem ,sok esetben csak a telefon csörög és az iMac ,iPad meg nem ,pedig minden be van állítva ahogyan kell.
Ritka esetben csörög minden ,de nagy százalékban csak a telefon.Még annyi érdekelne ,hogy a cellular-os iPad-et teljeskörű telefonként használhatom ha rakok bele sim kártyát vagy csak mobilnetre szolgál...?
Indíthat és fogathat e hívást cellular-os iPad különálló sim kártyával? -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem cellular ipad-em van, de nincs benne tárcsázó. Ezt hol kellene megtalálni?
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
esim-et megpróbálom még, hátha.
merqree: szervizbe kezdtem, tesztelték de minden ok. Voda kártyával simán csatlakozott
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem találtam tárcsázót, szerintem nincs.
De van egy adatmegosztó kártya is, megpróbáltam de azzal sem megy...
Van otthon több iPad és mindkét kártya működik a többibe, csak az enyém ( M1 pro ) nem akarja a yettel-t...
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tegnap kipróbáltam a kártyák másik iPad-be és simán ment
csak az enyémben nem megy továbbra sem -
Biqci
aktív tag
-
delibab
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Cellular de tárcsázóról én nem tudok…
-
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tárcsázó? Ipad-ba hol?
-
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megnéztem, nekem is yettel HU 52.0 van. Nincs ötletem…
-
Biqci
aktív tag
Mivel nincs még tapasztalatom ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. 15.7-ről érdemes, szabad frissíteni 16.1.1-re? Nincs valami ami miatt érdemes inkább még várni? Mini5...
-
Csuka740
újonc
Sziaszok!
Az iPad 10.2 (wifi) 2019 / 2020 / 2021 tokok kompatibilisek, vagy kizárólag a készülék pontos évjáratának (2021-es) megfelelőt szabad választani? -
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt este megnézem, még nem próbáltam. Köszi a tippet
-
álmodom?
csendes tag
Sziasztok!
iPad 10. gen-hez (10,9) lehet valahol tokot venni a gyárin kívül?
-
delibab
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Még nem tettem át másik eszközbe de este kipróbálom.
Bemegyek a beállítások - mobilhálózat menüpontba és ott van a yettel sim kipipálva. APN-t is tudom állítani. Viszont ha az automata hálózatválasztás kiveszem és én akarom kiválasztani akkor ott még telenor-t ír, nem tudom ez mennyire baj...
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok.
Az miért van M1 pro-n, hogy a safari egy oldal megnyitásánál befagy.
Bezárom, újra megnyitom de megint befagy és ezt játszom elég sokáig. Újraindításig.
Volt már hogy a PH oldal fagyott be, most az UFO- üzlet miatt fagy le a safari és mást meg sem tudok nyitni, mert mire az ujjammal odaérnék már meg is fagy. Ez most mi?
Néha van olyan érzésem, hogy az A 12Z bionic prot nem is kellett volna cserélnem. Felültem a Pro hype vonatra. )
Aksiban nem ad többet, szóval az a cucc is overkill még mindig, csak hogy kicsit visszacsatoljak a múltkori témához.
Valakinek volt hasonló gond?
Esetleg ez az Ios 16 baja? Mi oldotta meg?
Előre is köszi. -
delibab
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni mert nem haladok a mobilnet beállítással…
Évek óta telenor/yettel mobilnetet használok iPad-be, de most átraktam a kártyát egy új eszközbe ( ipad pro 12.9 M1) és nem csatlakozik a hálózathoz. Bevittem szervizbe de az iPad rendben van és másik szolgáltató kártyájával működik. Yettel-be cserélték a kártyát és próbálták beállítani de nem tudták…
Először ios 15 volt a táblagépen és azzal se ment, most az ios 16-tal sem. Próbáltam újra telepíteni de semmi… kártyát látja de nem csatlakozik.Valakinek van esetleg ötlete?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

("first world problems" rovat
)