Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Én egy 27 colos monitorral használom, rendben működik.
Annyi hiányosságot tapasztaltam, hogy még nem minden program támogatja a teljes kijelzős módot külső kijelzőn, így a Netflix is hülyén néz ki a képernyő közepén
Remélem hamarosan frissítik az appokat és akkor valóban majdnem kivált egy asztali gépet
-
trobi28
addikt
Használ valaki M1/M2 iPad-et két monitorral kiterjesztve (nem tükrözve)?
-
trobi28
addikt
Használ valaki iPad Pro-hoz olyan Type-C - AUX csatlakozót, amin van töltési csatlakozás is?
Rendeltem egy [Ilyent] de sajnos nem működött iPad Pro 3-al
Tudtok olyant ajánlani, ami működik?
-
-
trobi28
addikt
-
trobi28
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Ilyen
A telefon egy Baseus autós tartóban van, erről megy a CarPlay.
A 11 -es iPad Pro egy műanyag sínben ül (ezt én csináltam, nem lett csúnya, olyan, mintha gyári lenne), mögötte egy Pitaka mágneses autós tartó rögzíti, hogy ne tudjon mozdulni. Nem kellett plusz fémlapkát vagy mágnest alkalmazni, mert az iPad-en is Pitaka tok van (az egyetlen, ami támogatja a Magic Keyboard -ot is), és az abban lévő mágnes megfogja. Töltés is rá van kötve, így hosszú úton sem merül le. Az iPad hangja Bluetooth-on megy át a fejegységre, a telefoné vezetéken a CarPlay -el együtt. A fejegységen váltok, hogy minek szeretném a hangját hallani a Beats audio hangszórókon keresztül, ami nem szól rosszul
A kábelezésre is odafigyeltem, egyetlen vezeték látható az iPad töltőkábele), ami igényesen rögzítve van, nem lóg semmi. -
trobi28
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Én is használom az iPadet autóban navira + autópályán médiatartalom fogyasztásra

Persze én vezetek, a család nézi
Lősz egy képet, hogy néz ki az autóban a helyén?
Ha nem zavarja a többieket és érdekel, akkor én is lövök egyet az autós setupomról
Frissítés: lejjebb tekertem, látom a képet
-
-
trobi28
addikt
Sziasztok! iPad Pro 11 (1018) -hoz milyen adat/töltő kábelt javasoltok a gyárin kívül?
Vettem két Dyras-t (az egyik L alakú), az egyik tölti a másik nem
Van olyan márka, ami bevált és elfogadható áron kapható?
-
trobi28
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Honna származik ez a 90 napos dolog? Én enm hallottam még ilyenről
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest