Hirdetés
- Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- Apple MacBook
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
légyszi győzzetek meg. Mivel nagyon viszket a tenyerem valami új cuccra sokat hezitáltam, hogy milyen Apple terméket érdemes vennem idén. A watch-ot elvetettem, mert nem tudnám elengedni a hagyományos órákat. Az m1-es mb air a felhasználásomra így is túl jó. A 14 pro meg az első telefon 6 év után ami nem mozgat meg, főleg nem 13 pro-ról. Így amivel szemezek az egy ipad air. Oktatási kedvezménnyel, ami ha jól tudom már csak holnaputánig él és ajándék airpods-al. Jelenleg egy ipad 9-et használok csak és kizárólag tartalomfogyasztásra. Tudom, hogy semmi ésszerű döntés nem lenne a csere mellett, de próbálom magam meggyőzni, hogy jövőre akár mesteren jól jöhet jegyzetelésre, egyetemi munkákra. Ha jól számolom miután eladnám a kilencest és az airpodsot kb. 100 ezret kéne ráfizetnem. Megéri ezt az árat? Volt valaki hasonló dilemmában?
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest