Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
légyszi győzzetek meg. Mivel nagyon viszket a tenyerem valami új cuccra sokat hezitáltam, hogy milyen Apple terméket érdemes vennem idén. A watch-ot elvetettem, mert nem tudnám elengedni a hagyományos órákat. Az m1-es mb air a felhasználásomra így is túl jó. A 14 pro meg az első telefon 6 év után ami nem mozgat meg, főleg nem 13 pro-ról. Így amivel szemezek az egy ipad air. Oktatási kedvezménnyel, ami ha jól tudom már csak holnaputánig él és ajándék airpods-al. Jelenleg egy ipad 9-et használok csak és kizárólag tartalomfogyasztásra. Tudom, hogy semmi ésszerű döntés nem lenne a csere mellett, de próbálom magam meggyőzni, hogy jövőre akár mesteren jól jöhet jegyzetelésre, egyetemi munkákra. Ha jól számolom miután eladnám a kilencest és az airpodsot kb. 100 ezret kéne ráfizetnem. Megéri ezt az árat? Volt valaki hasonló dilemmában?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest