- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Srácok, segítséget kérek iPad ügyben.
Hamarosan bejelentésre kerül az új iPad széria, melynek hatására borítékolhatóan fog emelkedni a jelenlegi modellek ára is az iPhone-ok árait követve, ezért most vásárolnék be. A 13 minivel már megütöttem a bokámat emiatt 300-ért még sikerült megfogni a bejelentés után apple resellertől egy modellt, de az is magasabb ár volt, mint a megjelenési ára.
Szóval, iPad5-ről lépnék, mert már böngészni, Messengerezni is lassúcska. Talán még egy évet ellennék vele, de az előbb indokoltak miatt most lenne érdemes váltani.
iPad 9: mindenre elég lenne a SoC jelenleg, de a kijelző minősége, és a hangszórók miatt ódzkodok tőle. Ezekből szeretném, ha jobb minőséget kapnék.
iPad mini: Sajnos túl kicsi.
iPad Air 5: Az alapmodell miben különbözik az alapmodell Pro 11-től? 120hz nincs, fotókban nem tarol annyira, de ennyi, jól sejtem?Szóval addig jutottam, hogy az iPad 9 és az Air 5 közt kéne választani új modell esetén. Az Air kb. duplájába kerül.
Az elvárásom az lenne, hogy újabb 5 évig egy jól használható iPad-em legyen, lehetőleg jobb kijelzővel, jobb hangzással, mint a mostani. Szerintetek megéri a duplaárat az Air?
Illetve nem vetem meg a használt iPad-eket sem. 130-200 közt van olyan használt modell, ami megfelel a leírt elvárásoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest