Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Dell notebook topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
Thewent12
üzenetére
Én a 9-et vettem egyetemre jegyzetelni(előtte semmi nem volt így nagy ugrás) azért ez lett pencil-lel mert nem jelentene nekem akkora ugrást jegyzetelésre +YT/netflix nézésre a 2* annyiba kerülő de ez egyéni preferencia kérdése
Sztem csak azért,hogy legyen egy újabb ha nincs baja fölös nyilván ha kell még egy a családba akkor más a helyzet
De csak ha úgy vennél valamit inkább egy xbox/ps🤣
Vagy egy billentyűzet az ipad mellé ha nincs még néha jobb ha gyorsan diktálnak gyorsabb mint tollal írni
Btw az okosóra hasznos az egyetemen ha nem készült az ember és olyan az oktató (tapasztalat sajnos volt tárgy amiben az okosóra mentett meg (mondjuk nekem samsung van sajna/szerencsére előbb lett az óra aztán volt teló váltás és a watch4 már pont nem iPhone kompatibilis nem akartam azt is cserélni így nem iPhone lett)) samsungról tudok csak nyilatkozni de nekem analóg háttér van beállítva 1-2 digitális kiegészítővel (pulzus,akku) de biztos apple vonalon is van olyan háttérMellesleg köszi a számológép appokat mindenkinek leszedtem az összeset megy a tesztelés

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest