Hirdetés
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest