- 3D nyomtatás
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimerion
csendes tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem rég vásároltam az egyik fórumtárstól egy 8. generációs Apple watchot, aktiválás után azt mutatta hogy már csak 6 hónap van vissza kb a garanciából, de pár nappal később magától átállt az aktiválás dátumára és tökéletesen mutatta, illetve tudtam rá kötni Apple Care+-t.
Ha aggódsz, hogy már használt küldd vissza a terméket vagy küldd el a számlát az Apple Supportnak és simán segítenek, mindenre van megoldás a mai világban.
Mindenki megérti, hogy nem szeretsz használt termékért teljes bolti árat fizetni, de azzal nem leszel előrébb az ügy megoldásában, hogyha századik alkalommal is leírod ugyanazokat a dolgok. -
Zimerion
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok esetleg ajánlani egy jó boltot pesten, ahol faszán feltudják tenni a 12,9-es kijelző méretre is az üvegfóliát? vagy tudtok ajánlani olyan üvegfóliát, amihez van olyan szett amivel én is feltudom tenni jól?
Köszi előre is -
Zimerion
csendes tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Az a baj, hogyha az ipad képét teszed ki hdmi-vel, akkor azt a felbontást és képet teszi át, szóval elég fos minőséget kapsz
-
Zimerion
csendes tag
Esetleg tudnátok ajánlani ipad pro 12,9-eshez valami jó illentyűzetet? (2021-es model)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi