- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HardRic
addikt
válasz
mave13 #36677 üzenetére
Most hozta meg nemrég a futár az Airpods 3-at. Hát nagyobb a füstje mint a lángja. Elnyomó többséggel pozitív review-kat olvastam és néztem, de ez élőben elég nagy csalódás. Nincs ereje, dinamikája, nincsenek mélyek, a magasak (női vokál félék) meg fülsértően hangosak. Nem is értem azokat akik azt mondták, hogy jobb a mély mint a Pro-ban.
Akkor a Pro sem lehet valami nagy eresztés.
Még pár napig próbálgatom, 14 napom van visszavinni, de valószínűbb, hogy nem tartom meg. -
HardRic
addikt
válasz
mave13 #36161 üzenetére
Amerikai filmekben gyakran lehet ilyen gyerekek által írt levelet látni. Lehet, hogy ilyen korban még az összekötött, “cursive” írás még szebb lenne, de később ebből fog kialakulni normálisabb kézírás. Pl. a legtöbb magyar ember “s” betűje, felnőtt korra egy félkörré korcsosul. A különírt betűknél megmarad szépen az “s” alakja. Én olyan 5. osztály környékén váltottam amúgy, amikor rájöttem, hogy már én sem tudom elolvasni amit írok, nemhogy a tanár.
-
HardRic
addikt
válasz
mave13 #36151 üzenetére
Tehát úgy írsz, ahogy külföldön sok-sok éve oktatják. Csak itthon és pár balkáni országban divat még ez az összekötött gyöngybetűzés. Ez az oka annak, hogy a magyarok kézírása felnőtt korra olvashatatlanra torzul. Nyugatabbra, ahol nem kötik össze a betűket, sokkal olvashatóbban írnak az emberek.
-
HardRic
addikt
válasz
mave13 #35295 üzenetére
Az én csöves megoldásom, hogy beállítottam egy nagyon egyszerű pin-t. Amúgy is csak én használom, amúgy is csak itthon, akkor meg minek nehezítsem meg a létezésemet.
Hiányoznak a régi szép idők amikor az Air 1-et simán feloldottam smart coverrel. Nem kellett se faceID-ra várni, se swipe-olni, se pötyögni, csak használni. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
mave13 #35048 üzenetére
Elég érdekes vita volt az biztos, de a törvény az törvény, Magyarországon a jótállás új termékre a vásárlás napjától érvényes, akkor is ha 10 éve gyártották. Ha egy termék meg jogilag használt akkor azt fel kell tüntetni. Ismerősömék hasonlóan jártak ingatlannal, volt egy új ikerház, valaki megvette meg is kapta a használatbavételi engedélyt de soha egy másodpercet nem lakott benne még a fugapor sem lett felmosva a kövekről meg az ablakokon rajta van a fólia. Mégis ők csak használt lakásként tudják megvenni, nincs újlakás CSOK stb... Ha jól emlékszem hasonló tanulsága volt ennek az Euronics sztorinak is, egy köztes cég vette meg az Apple-től aki végfelhasználóként értelmezte és ketyegni kezdett a gari addig amíg a polcon volt. Azt amúgy tudni kell, hogy az Euronics egy franchise több különböző kft-t jelent valójában és mások az árak meg az aciók is két üzletben ha más KFt áll mögötte. Ugyanígy lehet, hogy A Kft tisztességesen az Apple importőrtől veszi az iPadeket, B KFT meg egy német vagy lengyel nagykerből vagy ahol éppen olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged