- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Na szóval a tapasztalatot szerint egy iPaden több mindent meg lehet tenni, mint iPhone-on, azaz az iPadOS inkább a macOS-hez van közelebb? Mire gondolok: fáljkezelés, azaz az iPad Fájlok alkalmazás tudásban inkább a Finderhez van közelebb. Külső adattárolók használatának engedélyezése. Rádugtam egy Kingston pendrive-öt az Air-RE, és bár nem jelezte a csatolását, mint Windowson és Linuxon, de a Fájlokban egyből megjelent az új eszköz, persze tudom, nem minden külső eszközt támogat az iPad, és nem is olyan régen engedélyezte ezt a külső eszközhasználatot az Apple. Vannak azért különbségek is: Mac-en látom a teljes fálj- és könyvtárszerkezetet, iPaden csak a saját könyvtárat, és nem tudok egynél több felhasználót létrehozni. Legalábbis én ezt vettem észre közel két hét iPad Air “nyúzás” után, úgy, hogy MacBook Airt már négy és fél éve használok, de azóta az iPadOS különvált az iOS-től. Azaz iPad-hez talán kicsit több tudás kell, mint egy “egyszerű” iPhone-hoz. Kíváncsi vagyok, mivel értesz egyet, és mivel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Synology NAS
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest