Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Nem, arra próbáltam célozni, hogy hiába szeretnének az emberek venni valamit, ha hiány van belőle, az eladók emelnek az árakon. Én is szeretnék a gyereknek venni egy ipad-et karácsonyra, de ha egyszerűen nem találok sehol sem újat, kénytelen leszek használtan venni drágábban, mert a jó áron hírdetett használtak is pár perc alatt elkelnek, és ezzel feltételezem nem vagyok egyedül. Ha ekkora hiány van már ezekből is, és szinte szó szerint versenyt kell futni az idővel, eléggé (már megbocsáss) bunkó dolog lelúzerezni a vevőket. Legközelebb a mostani vevő ceruzája fog vastagabban fogni, ha olyan dolgot akar eladni, amiből hiány lesz/ úgyis elkapkodják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest