Hirdetés
- Plazma TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Nem, arra próbáltam célozni, hogy hiába szeretnének az emberek venni valamit, ha hiány van belőle, az eladók emelnek az árakon. Én is szeretnék a gyereknek venni egy ipad-et karácsonyra, de ha egyszerűen nem találok sehol sem újat, kénytelen leszek használtan venni drágábban, mert a jó áron hírdetett használtak is pár perc alatt elkelnek, és ezzel feltételezem nem vagyok egyedül. Ha ekkora hiány van már ezekből is, és szinte szó szerint versenyt kell futni az idővel, eléggé (már megbocsáss) bunkó dolog lelúzerezni a vevőket. Legközelebb a mostani vevő ceruzája fog vastagabban fogni, ha olyan dolgot akar eladni, amiből hiány lesz/ úgyis elkapkodják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest