Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én meg az iPhoneon nem használom a kisegítő lehetőségeket, mégis kifizettetik velem. Sem a Stocks sem a Voice Memot... Pl altalaban én tabletként használom az iPadot, de pl fogok mellé venni billt, mert van amikor jól jönne. Nem, nem akarom magammal vinni a laptopot ezért. Ha tudom, hogy kódolunk, fejlsztünk vagy vmi az más arra viszem.
Egyetemen jegyzetelni tabletként kiváló. Majd osszeülünk egy Word filet osszerakni, amihez teljesen felesleges egy teljes laptop, főleg mint plusz eszköz. Ellenben egy pár dekás bill máris élhetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi