Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#05304832 #21447 üzenetére
Nincs mit. Sajnos tényleg nem jegyzi meg.
Akkor még pár, hátha az sem ismert (bocs, ha igen):
1. Keresés a weboldalon: kezd el írni felülre a címsorba, amilyen szót keresel. A kinyíló ablakban alul kiírja, hogy van-e olyan szó, hány találat van és végig is tudsz ugrálni rajtuk.
2. Alapvetően mindenhova ahova “kattintasz” érdemes kipróbálni, hogy mi történik, ha hosszabban rajta tartod az ujjad, mert nagy valószínűséggel lesz valami felugró funkció is.
-
talamasca
senior tag
válasz
sebgutkopf #21433 üzenetére
Képet pl. a Files-ba.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
#05304832 #21429 üzenetére
Az kép behúzásról jut eszembe, hogy mikor az ios11-el a weblapokon lévő képek és videók húzgálhatóvá váltak. Néha véletlen megfogom akaratlanul, de ez engem inkább zavar mint hasznos. Mire lehet használni ezt a húzogatást, hova lehet és minek húzzak egy képet a kijelzőt teljesen betöltő böngészőből?
-
csabiks
senior tag
google webhelyre kerni kell az asztali webhely-et es gyonyoruen betudsz tallozni mindent.
-
wm2
őstag
ó b+ gyerekek, mondom TinEye, ott a feltöltés gomb és megy safarin és kereshetsz newest, oldest, bigest alapján
-
NGA
addikt
Béna vagyok, hogy tudok a google-on képet keresni? Azaz van egy kép, és erre keressen rá? Pc-n megy, de ipadon nem akar.
-
Romvr
őstag
válasz
hszilard666 #21400 üzenetére
Na annak én is örülnék! Mármint iPad-re Skyrim-nak. Megvan PC-re, PS4-re és mostanság gondolkodtam a PSVR verzión is. Sőt már azon is hogy veszek egy nintendo switchet skyrim-al.
Szóval ha kiadnák iOS alá akkor nálam első napos vétel volna.
-
Alex91
félisten
Azt tudtatok, hogy az iCloud fotomegosztas rontja a felbontast? Most dobbentem ra...
-
csabiks
senior tag
-
Alibaba5
tag
válasz
ittakary #21408 üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
-
wm2
őstag
Ismertek olyan oldalt, ahol figyelik és összegyűjtik mikor melyik iOS app ingyenes és meddig?
-
bigsee
addikt
válasz
vadászcsiga #21397 üzenetére
Sorry, nem tudtam, hogy átjárás van két profil között.
-
koma106
senior tag
Egyszerűen szebb, jobb a kijelző (ebből a szempontból a 2017/2018 modell visszalépés - de ezt nem fogod érzékelni, ha előtte nem Air 2-t volt).
Milyen táblázatkezelőt használsz? Csak azért érdekel, mert az az a munkaterület, ahol ha lehet inkább laptoppal dolgozom, minden másra jobban bejön a tablet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest