-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Egyszerűen szebb, jobb a kijelző (ebből a szempontból a 2017/2018 modell visszalépés - de ezt nem fogod érzékelni, ha előtte nem Air 2-t volt).
Milyen táblázatkezelőt használsz? Csak azért érdekel, mert az az a munkaterület, ahol ha lehet inkább laptoppal dolgozom, minden másra jobban bejön a tablet...
-
-
bigsee
addikt
válasz vadászcsiga #21397 üzenetére
Sorry, nem tudtam, hogy átjárás van két profil között.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
wm2
őstag
Ismertek olyan oldalt, ahol figyelik és összegyűjtik mikor melyik iOS app ingyenes és meddig?
Ozora <3
-
ittakary
nagyúr
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
-
Alibaba5
tag
válasz ittakary #21408 üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
csabiks
senior tag
válasz Alibaba5 #21409 üzenetére
egy par ciklus kell neki hogy bealljon, merits le 10%-ig majd hagyd tolton egy ejszakara, de egyebkent macrumorson is sokan irtak hogy a vadonatuj (nem refurbished) ipad pro 95%-os, es hozzateszem az en prom is annyit ir elso naptol kezdve (van hogy 98 de valtozo).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Alex91
félisten
Azt tudtatok, hogy az iCloud fotomegosztas rontja a felbontast? Most dobbentem ra...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Romvr
őstag
válasz hszilard666 #21400 üzenetére
Na annak én is örülnék! Mármint iPad-re Skyrim-nak. Megvan PC-re, PS4-re és mostanság gondolkodtam a PSVR verzión is. Sőt már azon is hogy veszek egy nintendo switchet skyrim-al.
Szóval ha kiadnák iOS alá akkor nálam első napos vétel volna.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
NGA
addikt
Béna vagyok, hogy tudok a google-on képet keresni? Azaz van egy kép, és erre keressen rá? Pc-n megy, de ipadon nem akar.
-
-
-
wm2
őstag
ó b+ gyerekek, mondom TinEye, ott a feltöltés gomb és megy safarin és kereshetsz newest, oldest, bigest alapján
Ozora <3
-
csabiks
senior tag
google webhelyre kerni kell az asztali webhely-et es gyonyoruen betudsz tallozni mindent.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
sebgutkopf
őstag
válasz #05304832 #21429 üzenetére
Az kép behúzásról jut eszembe, hogy mikor az ios11-el a weblapokon lévő képek és videók húzgálhatóvá váltak. Néha véletlen megfogom akaratlanul, de ez engem inkább zavar mint hasznos. Mire lehet használni ezt a húzogatást, hova lehet és minek húzzak egy képet a kijelzőt teljesen betöltő böngészőből?
-
talamasca
senior tag
-
-
-
őstag
válasz #05304832 #21447 üzenetére
Nincs mit. Sajnos tényleg nem jegyzi meg.
Akkor még pár, hátha az sem ismert (bocs, ha igen):
1. Keresés a weboldalon: kezd el írni felülre a címsorba, amilyen szót keresel. A kinyíló ablakban alul kiírja, hogy van-e olyan szó, hány találat van és végig is tudsz ugrálni rajtuk.
2. Alapvetően mindenhova ahova “kattintasz” érdemes kipróbálni, hogy mi történik, ha hosszabban rajta tartod az ujjad, mert nagy valószínűséggel lesz valami felugró funkció is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest