Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro #22597 üzenetére
Nekem SE van meg iPad 2018 a telefon csinálja a jobb képet. Bár eszembe mégsem fordult jog iPaddal fotóztak.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #22597 üzenetére
Egyértelműen a telefon, előlapi és hátlapi kamerával is!
Bár most 7-es van, de nem olyan rég váltottam 6S-ről.
-
mr.tamasbiro
őstag
Akinek van 6s és 2018-as Padja mondja meg a véleményét hogy a telefon csinál jobb fényképet vagy a pad.?
-
Ezustroka
tag
Sziasztok! 9.7 colos ipadre keresek tokot/kijelzővédőt. Az Apple Smart Cover-je nagyon szuper, de most ennél olcsóbb megoldást keresek. Tudtok esetleg ajánlani valami jó minőségű, de a Smart Covernél olcsóbb tokot?
-
Noxy
veterán
Nyilván 1X a NAS-n is létre kell hozni a f.használót, ki kell osztani a jogokat, + beállítani az e-mail címet + password-t.
Mind ez 5 perc és csak 1x kell megcsinálni.
Én nem látok ebben semmi technikai kihívást.
Az app-ban meg auto lejátsza a zenét, videót, mkv fájlnál meg indul a VLC vagy más telepített videólejátszó (PayerXtreme)
Aki meg technikai kihívásokkal küzd, az nagy tárhelyü iPhone-t, vagy pendrive-t vesz. -
Noxy
veterán
NAS sem komplikáltabb egy USB-s pendrive-nál.
iOS alatt a NAS app-ja auto felismeri a hálózaton lévő NAS-t. A komplikáció meg csak annyi hogy 1x be kell írni az user, psw párost. A másik meg egy 128 GB-s pendr.. árán már kapsz egy NAS-t is, amit bármilyen hálózati kapcsolatra képes eszközzel elérni. Magyarul, egyidőben nem csak egy eszköz tudja használni.
A TB-s tárhelyet már meg se említsem.
2 db USB-s kütyü árán, 2-4 TB tárhelyet kapsz minden eszköznek. -
wm2
őstag
válasz
#05304832 #22575 üzenetére
Én párosítottam a Dropbox zenei mappám VLC-vel. Tök egyszerű. Lásd VLC “felhő szolgáltatások”. A NAS-tól egyszerűbb az iXpand Drive, mert ezt a kis kütyüt bárhova viheted magaddal és filmekhez is tökéletes, csak legyen 128Gb-os legalább, mert ettől a mérettől támogatja az exfat fájlrendszert. Ingyenes Audacity-t ajánlom konvertáláshoz. iOS-en meg Hokusai-t.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
iPad mini 4 akku cseréjét szerintetek Pesten hol érdemes csináltatni? -
Madwe
nagyúr
válasz
#05304832 #22569 üzenetére
Valamit elállítottál, mert ha pl adott előadó adott albumáról a 3. számot indítod el, akkor utána a 4. szám fog következni, végigmegy az albumon... Biztos h beregisztrálta a spoti h prémium vagy? aki nem előfizető, annak működik úgy ahogy írod.
Le tudsz menteni számokat, albumokat és előadókat is külön, nem csak előadókat tudsz követni (... a számok mellett csodákra képes
)
Tudsz ezentúl saját lejátszási listát is csinálni, amit akár ismerősökkel együtt is tudsz szerkeszteni.
Tudsz továbbá a que-ba pakolni, ha csak ideiglenes lejátszást szeretnél előre szerkeszteni.Ilyen szempontokból pont h mindent tud kb spoti s verhetetlen, idővel, ha adsz neki, te is megtanulhatod
-
Madwe
nagyúr
válasz
#05304832 #22566 üzenetére
Synologykat nézz mindenképp (lejatszo.hu pl) s ha csak zenére kell elég gyengébb is, ha video is érdekels s esetleg transzkódolás, akkor nem árt a sok ram erős proci - meg ha x86os az a proci, nem arm-es appok miatt...
Ja az árhoz meg hozzátartozik nyilván, h meghajtó is kell bele, s az sem olcsó -
wm2
őstag
válasz
#05304832 #22563 üzenetére
Nekem régóta van Tidal. Drága de nagyon jó a minőség. MQA-nél van egy “M” betű az albumok mellett. Ehhez viszont MQA képes DAC kell. Veszteséges tömörítésben az iTunes Plus (16 és 24 bit 256kbps AAC) a legjobb. Én FLAC-et iXpand Drive-on tartok. Viszont az Apple nagyon nem szereti a Free Lossless-t, mert a saját formátumát, az ALAC-et erölteti. Ez vhol érthető. A VLC persze megeszi lightning USB-ről is, de iXpandról csak a dalokat egyenként tudja importálni, mappákat nem, ami így elég macerássá teszi. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hh iOS-en akar lossless zenét hallgatni, akkor álljon át ALAC-re. Ill. azzal még számolj, hogy bt fülessel az SBC codec miatt max. MP3 minőségben tudsz zenét hallgatni, mert még az iPad Pro sem támogatja az olyanokat, mint az aptX és LDAC (~990kbps ez a legjobb manapság) ami már az olcsó droidokban is megvan. Szóval iPad-en Tidal-ozni bt fülessel nem sok értelme van.
-
Noxy
veterán
válasz
#05304832 #22559 üzenetére
Ha ilyen vájtfülü vagy, akkor állíts be egy NAS-t tele flac-l és arról hallgasd. Amúgy meg
soknak még nincs korlátlan mobilnetje, így be kell érniük a kisebb bitrátával.
Én pld NAS-ról hallgatom a flac-t. A heti adagomat meg 5 perc alatt leszedem a telora offline halgastáshoz. Ha meguntam törlöm majd jön a köv.. összeállítás.
WiFi-n meg ott az összes. -
Madwe
nagyúr
válasz
#05304832 #22559 üzenetére
Pedig a 320mbps-nél jobban mp3 nem nagyon tud szólni, nekem nincs bajom a minőséggel... Biztos kíválóra tetted? szerintem elég jó a tömörítése...
Nyilván lossless jobb nála, de mp3on belül semmi kivetnivalót nem találtam benne... Esetleg próbáld még ki az apple musicot, igaz az kisebb felbontással dolgozik, de más a kódolása, hátha az jobban tetszik (az első 3 hónap ingyenes) -
Madwe
nagyúr
válasz
#05304832 #22557 üzenetére
Valami ilyesmi esetleg?csak local sourceokkal fog ez menni, nem szóltam... -
Madwe
nagyúr
válasz
#05304832 #22555 üzenetére
Tidallal lehet pllehet azzal sem... de itt írnak pár alternatívát ipadre, bár ez nem friss topik lehet azóta tidal is támogatja. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, adott egy ipad pro 10.5, amire ugye még nincs használható JB. Viszont pár programot sikerült Impactorral feltennem, azonban mint megtudtam ez le van limitálva a fejlesztői fiókomban. Próbáltam IpaStores-el is, de ott is ugyan ez a probléma áll fent.
Mi módon tudnám kikerülni ezt a limitet? Vagy esetleg létezik e már valami publikus JB?
Meg még egy utolsó gyors kérdés, a korábban feltelepített Impactorral feltelepített progikkal 1 2 hét múlva mi lesz? Lejárnak és csak újra engedélyezni kell a beállításoknál, h hiteles vagy teljesen újra kell telepíteni? Az alkalmazásokban lévő filókkal mi lesz ekkor? Törlődnek és újra kell másolnom a tartalmakat is?
Segítségetek előre is köszönöm.
-
Madwe
nagyúr
válasz
vadászcsiga #22549 üzenetére
A control centernél se kapcsolod ki, csak lecsatlakozik... a setingsben tudod csak kilni, de restartnál visszajön, ahogy a wifi is. Semmi akkuidőt nem visz el, cserébe igy airdrop stb kb folyamat biztosított, ezért van ez így már régóta.
-
vadászcsiga
félisten
Vajon miért kapcsol be a bt minden ki-be kapcsoláskor?
-
Látom szóba került az új szériánál a fekete keret az alkalmazások körül. Azt tudja valaki, hogy a 12.9-esen (3rd gen) miért van keret? Az Asphalt 9-et néztem meg. Létezik hogy ez egyik 12.9-es prora sem lett még optimalizálva? Mert ugye itt nem változott a kijelző.
-
F.E.K..
senior tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
access_denied #22544 üzenetére
körülbelül 6-7 évente váltanak csatlakozót és évente jönnek termékek... Mellesleg eddig mindenki azért sírt, mert nem usb c-t használtak, most nyilván azért sírnak, mert váltottak
Én speciel örülök neki s bánt h a telefon még más. Így ha utazom, 3 apple termékemhez 3 töltőt kell hozzak, mert telefon lightning tablet usb c és óra csak a saját wirelessel megy... -
törölt tag
azért érdekelne hogy mi kerül ezen 46e-be?
-
_Balee_
aktív tag
Tudtok olyan magyar üzletet, ahol lehet kapni második generációs Apple Pencil-t?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok egy gyors kérdésem lenne, ipad pro 10.5 ios 12 jailbreakkal hogy áll? Van már rá esetleg megoldás vagy még mindig várat magára? Csak mert keresem mindig a 12 megjelenése óta, de nem igen találtam eddig müködöt, bár lehet csak én vagyok a béna.
-
_Balee_
aktív tag
A 2018-as iPad előlapi kamerája nem gyenge facetime-ozásra?
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvásároltam akciósan az Affinity-Photo alkalmazást iPad pro-ra (12.9, 2017).
Első elindítást követően elakadtam ott, hogy a filmtekercsekből egyszerre megnyissak több képet.
Pontosan arra szeretném használni, mint amire az Adobe LR jó.
Egyszerre 50-100 raw képet beimportálni és egyenként korrigálni a képeken, majd exportálni.
A nyers anyagot nem szeteném felhőben tárolni, hanem sd kártyáról felmásolni az Ipad-re.
Lehet nem körültekintően választottam alkalmazást, vagy én nem találtam meg elsőre, amit szerettem volna.Használható erre egyáltalán az Affinity-Photo? Ha igen hogy?
Amennyiben nem, tudtok más alternatívát ami kiváltaná a havidíjas LR-t, iPad prohoz+pencilhez?Köszi előre is!
-
Sziasztok,
USB-C 3.5 jack átalakítóból csak az eredeti Apple használható, vagy jó esetleg bármilyen filléres is hozzá?
Csak azért kérdem, mert az enyémmel (Xiaomi telefonhoz mellékelt) nem működik. :S
Nem tudom, hogy ez speciális, vagy az ipad gyárija. -
wwhy
veterán
Srácok, egy kis helpet kérek. Tablet vásárlása előtt állva képbe került az ipad is. Még sosem volt megrágott almám, ezért teljesen szűz terület.
Kérdésem:A) 9,7-es ipad pro vagy 6th gen ipad a nyerő(bb)? Kb. ugyanabban az árban tudnám megvenni mindkettőt. És lehet, hogy megköveztek, de androidos sw-t lehet ezeken valami úton-módon futtatni?
B) az iCloud-ot automatikusan regisztrálja a gép? azaz ha már használt gép, akkor a tulajdonos kilép belőle/törli a fiókot, és ennyi? tudok újat regisztrálni?
-
Jst
csendes tag
válasz
mr.tamasbiro #22510 üzenetére
Szia,
Jelszavak, fiókok/fiók/haladó/ és itt törölt-kuka a mozgatásnál- törölt.
Üdv. -
Tompo92
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kerdesre szeretnék választ kapni hogy akinek már tulajdonában van az új 12.9es ipad, az lenne kedves letölteni a pubg mobilt es megnézni hogyan fut a lekerekítatt sarkoknál a játék?
Köszi előre is -
Jaded
őstag
válasz
mr.tamasbiro #22510 üzenetére
Ott csak a "Mozgatás" van. Ne kérdezd miért
-
mr.tamasbiro
őstag
Padon nem találom azt ha az email alkalmazásban be akarom állítani hogy balra legyintésnél a kuka legyen valamint jobbra legyintésnél is kuka legyen. Maga a telefonon ott van de padon nem ajánlja fel a kukát.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !