- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
amtibacsi
üzenetére
Tudom, hogy milyen az android, használtam.

Engem mondjuk totál hidegen hagyott már akkor is ez a testreszabhatóság.
Remelem azért a vásárlás előtt te is tisztában voltál azzal, hogy az ios-on ez nem így működik.
Appok tekintetében mennyiségben lehet, hogy több az androidon, de minőségben nem kérdés az iPad előnye.
Tokok iPad-ra is kaphatók pár dollárért ugyanúgy.
Otthoni tartalomfogyasztásra meg minél nagyobb annál jobb szerintem. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Az android nagyon testre szabható. Szinte mindent meg lehet benne változtatni. Elképesztő mennyiségű program van hozzá. Igaz, mondják, hogy emiatt megbízhatatlan is, bár a Nexusom 5 éve hibátlanul teljesít, nincs fagyás, stb. Sokkal könnyebb is, mint az iPad, este már rendesen fáj a kezem tartani. A kijelzője is sokkal nagyobb, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kényelmetlen lesz. Nem értem például, hogy egy bőrtok miért kerül 10e-be, míg egy 10 collos androidra meg 3e. Ránézésre tök egyforma kínai mind a kettő :-) Összességében munkára megtartom, estére, otthonra meg veszek egy Nexus 7-et
(kijelzőt a fiam ki fogja cserélni, 7e Ft körül lesz
, most szólt) -
qqzs
őstag
az a 3d szenzoros ize?
-
qqzs
őstag
Apple ME277B/A - iPad mini 2 32GB Wi-Fi felment ra siman.
A gyerkocoket erdekelne ez memoji animoji de nem latom sehol.
Van Ipad Pro 10.5 is 11-el de azon sem. -
qqzs
őstag
12-re erdemes frissiteni egy Ipad minit? Nem fogja a hardver hatarait feszegetni?
Animoji memoji meg ezekkel lehet chaten kivul mashol is jatszani? -
Gergőke88
addikt
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy Ipad 2018-as táblagépet, annak van valami jelentősége hogy hol vásárolom? Pontosabban, néztem az Apple Magyarország honlapját, ott 116e-ft, de láttam már máshol 99e-ft is. Tudom van ahol 2-év a garancia, de az 1-év az alaból jár mindenhól, más különbség lehet? -
danii14
tag
Sziasztok!
Épp Ipad vásárlás előtt állok. A kiszemelt készülék a 2018-as, 32 gigás, wifi-s verzió. Mivel az árát még így is kicsit borsosnak találom (hallgatói költségvetésen vagyok...
), így kérdezném: elképzelhetőnek találjátok, hogy pre- v. postchristmas sale idején lejjebb megy a 2018-as készülék ára? Esetleg érdemes megvárni a két ünnepi közötti időszakot, amikor sokan megválnak az ajándékba kapott készüléktől? S végül: van-e különbség a nem hivatalos smart tokok (pl. ecr, spiegen,stb...) és az original Apple smar tok között? Okozhat-e bármilyen negatív következményt a nem official tokok használata (pl. melegedés, gombok szétnyomása), stb...?Köszi!!!

-
qqzs
őstag
Elovettem egy regi ipadet es az osszes nemreg egy masikra telepitett app elkezdett felmaszni ra. Olyan is amit telepites utan toroltem a masikon. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
Lehet az én szememmel van valami, de igazából nem veszem észre az Air2 és a 2017-es Pro között a 120 Hz-ből,fakadó különbséget a mindennapi használat során. Persze a pro sokkal fluidabb, de inkább a proci miatt gondolom annak. A képminőség az már más kérdés.
Itt felhozta valaki, hogy az új pro törékeny. Azért a 12,9-es pro-val kapcsolatban is el lehet mondani, hogy egy jól tartó tok nélkül a rátett üveg a széleken elemelkedik, ha középen írsz rá a tollal.

-
Süvi
őstag
válasz
amtibacsi
üzenetére
Ipad 9,7 2018-as készüléket ajánlanám.
Ha a 9,7" nagyon sok, akkor Ipad mini 4, de az Ipad 2018 sokkal jobb. -
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
-
F.E.K..
senior tag
Nem ide tartozik, de ha van másik eszközön beállítva ugyanez a fiók akkor az is használható jelszó váltáshoz.
A google eszközkezelőben látható hogy állított-e be valahol alternatív jelszót/telefonszámot/e-mailt, ha nem akkor ahhoz is kellene a jelenlegi...
Esetleg marad a hipnózis hogy eszébe jusson az a jelszó

-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom. Legfőképp itthoni, valamint hosszabb utakra tervezett használatra lenne, emailezésre és böngészésre legfőképp.
Az iPad Pro 10.5-el szemezgetek, véleményetek szerint az A10X cpu még legalább 2 évig jó szolgálatot fog tenni az említett célokra vagy inkább a legújabb iPad Pro 11 javasolt ? A 6th gen. iPad a laminált kijelző hiánya miatt kilőve.
-
törölt tag
válasz
abopeti
üzenetére
Ha jól értem, te a "telefon kicseng" alatt azt érted, hogy a hívás kezdeményezésekor hallod, hogy kicseng a másik oldalon, te pedig foglalt jelet vagy nem elérhetőt várnál el, a többiek meg a kicseng alatt azt értik, hogy a hívásod átugrik a telefonra, és ott jelzi bejövőként?
-
Madwe
nagyúr
válasz
lindermen
üzenetére
Szerintem magyarul ír a srác mégse érti senki, nem vágom mi van veletek emberek

Van egy telefonja a saját apple idjával. Vett a családjának egy iőadet egy MÁSIK apple idval regelt. Az az apple id CSAK AZON AZ IPADEN van használva. Amikor hívja de nem elérhetőakkor is azt jelzi neki, h kicseng...
Komolyan minden egyes szót külön meg kell szegény kérdésében magyarázni
? -
lindermen
senior tag
válasz
abopeti
üzenetére
Azt hiszem hand off a funkció neve, a lényeg az, hogy mikor bejelentkezel az icloud fiokoddal a készülékekre megkérdezi hogy fogadsz-e a másik eszközökre érkező hívásokat és üzeneteket. Ha ezt ilyenkor leokezod, akkor mindig átmegy a facetime hívás (akkor is ha az egyik eszköz kikapcsolt / nincs hálózaton)
szerintem ez egy tök jó dolog. -
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??

Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, ide tartozik-e, vagy máshova vigyem a kérdést, de majd úgyis rám szóltok. Nem igazán iPad, inkább a Gmail az iPad-en.
Anyám elfelejtette, mire változtatta meg a jelszavát. Még be van lépve, de ha véletlenül bármiért a google kijelentkezteti, nem fog tudni visszalépni. Vélhetően sem titkos kérdés válasz, mobil szám, másodlagos email sem semmi olyasmi nincs beállítva. Lehet ilyenkor bármit tenni jelszó reset ügyben?
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Nem tudom hasznàl-e valaki 2018. iPad PRO-t, 5th generation iPad-ről vàltottam. Iszonyú gyors az új PRO, sőt ki merem jelenteni, hogy mèg az iPhone XS Max sem ilyen gyors

-
abopeti
tag
válasz
abopeti
üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem
Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból… -
abopeti
tag
-
abopeti
tag
válasz
domerator
üzenetére
Ezt a szerver dolgot majd még megnézem, már csak azért is, mert a 2,4Ghz-et direkt kikapcsoltam, hogy csak az 5Ghz-en menjen és úgy is ilyen kevés. De nem ez a lényeg.
Erre valaki:
Az ipaddal a problémám, többször megtörtént már, hogy amikor hívom facetime-on, akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. -
domerator
veterán
-
abopeti
tag
Üdv!
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. A másik, hogy a 500 Mbps-os internetnél a maximális letöltés 50-60 Mbps az ipadnál, az iphone 7-esemnél meg 260-280 körüli. Talán ezért, nem tudom, de sokszor megszűnik a videó közvetítés “gyenge a kapcsolat” felirattal.
Van ezekre valakinek valami ötlete, vagy tapaszt már ilyet? -
mouzrr
őstag
Mitől lehet az hogy youtube nezese kozben neha magatol megjelenik a pause gomb aminek csak akkor kene ha hozzaerek a kijelzohoz? Ez valami “ghost touch” hiba lehet? Mashol meg nem tapasztaltam de majd figyelek.
Ja es VLCn belul neha leveszi nullara a hangerot ha pl megallitom majd elinditom amit epp nezek, ez mitol lehet?
-
Immy
őstag
Sziasztok, ipadhez tudtok ajánlani erősebb tokot mint a gyári?
-
Rent
senior tag
Amúgy már egyszer kérdeztem, de nem kaptam egy kivétellel infot, viszont az nem volt megfelelő app.
Tudtok Adobe Lightroomhoz hasonló (csak egyszeri fizetős legyen és ne havidíjas) alkalmazást ipad pro-hoz? A cél az lenne, hogy könnyedén lehessen importálni kb 100db raw képet sd kártyáról és egy csúszkán alul kiválasztva az épp aktuálisan kezelendő fájlt különböző ecsetekkel lehessen szerkeszteni, majd exportálni .png-be.Köszi a válaszaitokat előre is!
-
Rent
senior tag
Igen ez vezetéknélküli, lightning csatlakozóján tölthető, kb 1 hónapot elmegy egy töltéssel, tehát ritkán kell töltőre dugni.
nézegettem logitecheket is, de azokból nem találtam magyar kiosztásút. Tok meg UAG, mást nem tennék rá.
nagyon ajánlott részemről a magic keyboard. -
Rent
senior tag
Ipad Pro 12.9, 2017-eshez (256gb wifi) kerestem billentyűzetet.
Smartért nem adnék 60-at, főleg a minősége miatt. Elmentem egy üzletbe és megnyomkodtam a Magic Keyboardot. Mondom magamban ez életem egyik legjobb billentyűzete amin gépeltem, pedig van pár itthon, köztük mechanikus is. 40-et akkor sem adok érte nekem nem ér annyit. Hitegettem magamat. Majd bementem az istyleba és újra egymás mellett megnyomkodtam a smart keyboardot és egy imac-re kötött magic keyboardot. Ekkor eldöntöttem végleg, hogy smartot az életbe nem vennék annyiért és kértem egy akciós Zagg zsinóros billt 9,9-ért, amikor is megláttam a vitrinükben sorakozni a magic keyeket és az egyiken egy rózsaszín árcédulát. Megnéztem közelebbről és láttam, hogy 24.990 Ft.
Kérdeztem az eladót, ugye az nem magyar? Megnézte és válaszolta, hogy de, igen.
Akkor éreztem, hogy kár volt rákérdezni. Mitől van ennyire leárazva? Ugyanis használtan gari nékül nem láttam ma ennyiért a neten magyar kiosztásút. Válaszolta, hogy azért, mert a külső fólia csomagolás jobb széle eltávolításra került. A termék viszont gyári csomagolású belül, sőt a lightning kábel és a papírja is azok. Látszott, hogy soha nem volt leszedve a gyári fólia a billről, tehát gyári új a termék. Miután tájékoztatott, hogy 2 év a jótállás a Magic Keyboard-ra, a Zagg-re 1, a sorsom eldőlt. Megvettem, hazahoztam és azt mondom instant get. Villámszerűen lehet vele gépelni, mellégépelés nélkül, teljesen kézre áll, minőségi benyomást kelt, pont ráfér az UAG tokra, sőt még hely is van mindenhol körülötte, egyszerűen ehhez a 12,9-hez tökéletesen passzol.
Száz szónak is egy a vége, nagyon örülök és sajnálom ha sokaknak unalmas volt a posztom, de le kellett írnom az örömömet.
Tud valaki esetleg hard case tokot Magic Keyboard-hoz?
-
moleculez
veterán
Ennek tudatában iPad para
-
Üdv,
Használja valaki telefon hotspottal az ipadet?
Tegnap óta megőrjít.. Minden egyes alkalommal, amikor 5-10 percre magára hagyom az ipadet a telefonom nélkül feloldás után nincs internet. Nem írja ki, hogy gond lenne, sőt a messengeren tudok beszélgetni, de a böngésző, youtube, stb nem tölt be semmit. Ezt egészen addig, amíg kb minden létező kapcsolót végig nem nyomok a telefonon és az ipaden is, vagy újra nem indítom mind a kettőt.
Telefon androidos, eddig semmi gond nem volt vele és köztük sem. Van valami tippetek?
-
gaben88
őstag
iPad Pro 10.5 nyert. Ha olyan tokot szeretnék, amihez fel lehet csatolni a smart keyboardot és a pencilt is, akkor ki mit ajánlana?
Pl: [?] -
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem is furcsa volt először de megszoktam hamar a jót könnyű megszokni. Kanapén döglök már simán gond nélkül fogom.
-
mr.tamasbiro
őstag
Én úgy látom mint első ipad tulaj hogy 2018-as ami lett nekem teljesen jó lehet.
Face,insta,vibert,és a franc se tudja mik vannak még rajta de simán viszi őket.
Egyszer sem akadt.
Egyedül a mérete szokatlan a padnak.
Nem igazán tudom kényelmesen fogni. -
moleculez
veterán
válasz
gaben88
üzenetére
Nekem 2017-es Prom van (256gb), Feleségemnek iPad 2018 (64gb). Teljesen jó a kettő egymás mellett, teljesítményben sem lehet érezni a különbséget, átlag felhasználás mellett. Amit át kell gondolni, az a tárhely. 64 gb elég lehet, fullHD-nál nagyobb felbontású filmet fölösleges is rakni rá, abból meg elfér egy pár. Apple Pencil is ugyanazt tudja, mint Pro-n.
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Az letisztult bennem, hogy nem kell nekem telefon mellett LTE-s iPad, viszont nem tudom eldönteni, hogy új iPad 2018 128GB-t vegyek, vagy használt iPad Pro 10.5 64GB-t. Szerintetek rajzolásra, játékra, tartalomfogyasztásra, netezésre, stb melyik a jobb? Nem kevés a 2GB RAM a 2018-ban?
-
mr.tamasbiro
őstag
Én sem gondoltam hogy paddal fényképezzek csak az asszony kérdezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Steam topic
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, most szólt)

Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból…