-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
Második iPad pro 10.5 tabletemen jelenik meg a home gomtól kb. 4 centire egy fényesebb folt, leginkább fehér háttérnél látszik. Elsőt cserélték, ez már nem garanciás. Rákerestem a neten, többeknek van ilyen gondjuk, vannak fent képek, pont mint nálam ugyanaz a probléma. Találkozott már valaki ezzel köztetek?
-
Alibaba5
tag
Nekem most is az ágyon van, úgy használom, és belesüllyed kicsit az ágytakaróba. Máris nincs káva, ugyanez mikor a hasamon van, ez tablet lehet ágyban így úgy fekve használni , szerintem se sok értelme van kávamentesíteni. Meg majd rákerül egy notch is... viszont amíg LCD megveszem, nálam az lesz a vége ha áttérnek a villogós oledre.
-
Alibaba5
tag
Nekem a gyors merülésemet megoldotta az ios 12 és egy tiszta install
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%. -
Alibaba5
tag
Köszönöm skacok a segítséget, 99% os az aksim megnézetem a 3utoolsszal, töltési ciklus is rendben, új aksival jött a refurb nincs gond. Kérdés hogy mi zabálja, hogy 6,5 óra sz üzemidő a korábbi 9,5 helyett, de szerintem túl sok mindennek engedélyeztem a helykérést, meg engedélyeztem az applenek az adatgyűjtést is, ezeket leveszem. Van még airpods meg nézek filmeket netről, plusz a játékom nagyon meríti, de ez utóbbival a régi ipaden is játszottam.
-
Alibaba5
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPad topik
- Crimson Desert
- Üzleti vita és megbeszélés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%.