Hirdetés
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
Második iPad pro 10.5 tabletemen jelenik meg a home gomtól kb. 4 centire egy fényesebb folt, leginkább fehér háttérnél látszik. Elsőt cserélték, ez már nem garanciás. Rákerestem a neten, többeknek van ilyen gondjuk, vannak fent képek, pont mint nálam ugyanaz a probléma. Találkozott már valaki ezzel köztetek?
-
Alibaba5
tag
Nekem most is az ágyon van, úgy használom, és belesüllyed kicsit az ágytakaróba. Máris nincs káva, ugyanez mikor a hasamon van, ez tablet lehet ágyban így úgy fekve használni , szerintem se sok értelme van kávamentesíteni. Meg majd rákerül egy notch is... viszont amíg LCD megveszem, nálam az lesz a vége ha áttérnek a villogós oledre.
-
Alibaba5
tag
Nekem a gyors merülésemet megoldotta az ios 12 és egy tiszta install
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%. -
Alibaba5
tag
Köszönöm skacok a segítséget, 99% os az aksim megnézetem a 3utoolsszal, töltési ciklus is rendben, új aksival jött a refurb nincs gond. Kérdés hogy mi zabálja, hogy 6,5 óra sz üzemidő a korábbi 9,5 helyett, de szerintem túl sok mindennek engedélyeztem a helykérést, meg engedélyeztem az applenek az adatgyűjtést is, ezeket leveszem. Van még airpods meg nézek filmeket netről, plusz a játékom nagyon meríti, de ez utóbbival a régi ipaden is játszottam.
-
Alibaba5
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung kuponkunyeráló
- RAM topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%.