Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Nincs nálam az Ipad, de úgy emlékszem, hogy a Documents alkalmazás alkalmas erre.
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Samsung TVről lehet valahogy átküldeni a tv adást iPadre? XBoxoznék, párom meg karácsonyfa mellett nézné a tévét, erre szeretnék valami megoldást találni

-
hibavissza
veterán
Üdv! PC hdd-n található fotókat szeretném szerkeszteni iPad-en Lightroom CC-vel. Van erre valami bevált workflow? Hogy tudok tallózni, letölteni iPad-del a PC merevlemezéről?
-
válasz
SidCorky
üzenetére
Egyelőre még megvan mindkettő, de a bookot nem kapcsoltam be egy hónapja, csak hogy frissítsem a windows-t.
Viszont még nem igazán fejeztem be egy rajzot sem azóta így még várok egy kicsit a végitélettel.
Van mellette egy pc is így nem lenne olyan nagy gond ha megszabadulnék a lapostól, de azért az is a szívemhez nőtt. -
-
válasz
üzenetére
Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom. -
válasz
üzenetére
Ha már felmerült ez a téma, a 12.9 még a legújabb formájában is nehéz ahhoz hogy hosszútávon egy kézben tartsam, így mivel még mindig nem másolták le a microsoft kickstand-jét, alapból kell rá egy folio legalább. Én vettem rá egy olcsóbbat ami ad a sarkoknak is védelmet, de konkrétan olyan vastag az egész ha összeadom az elő és hátlapot is, mint maga az ipad.

-
talamasca
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor úgy néz ki, az új iPad Pro-t csak neten szabad vásárolni...
14 napon belül vissza lehet küldeni.
😉 -
Jaded
őstag
válasz
_Balee_
üzenetére
Elég nyomorultak. Én is rendeltem Apple-től cuccot, ők hozták, első nap hagyott egy értesítőt(!), hogy ott volt. Se szám semmi, csak a UPS-é (a központé). Őket kellett felhívnom, hogy akkor most mi is van? Meg hogy meghatalmazás kell, ha más veszi át, mert ez Apple kikötés meg hasonlók..azt hittem a pofám leszakad
Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit 
-
szabonagyur
félisten
válasz
_Balee_
üzenetére
Mi egy hete rendeltunk ugyan mast, de UPS volt a futar, elso alkalommal nem is hivtak csak a nyomkovetesben lattuk, hogy a futar szerint o megprobalta a kezbesitest. Kovetkezo nap hivta paromat a futar aki mondta, hogy majd en kimegyek erte (szintrn melohelyre kertuk) es kimentem es majdnem elment a csavo ha nem szaladok utana meg kiabalok...
-
wm2
őstag
Nektek működik a ziCloud? Baszik szinkronizálni, vagyis random válogatja mit igen, s mit nem 😀
-
_Balee_
aktív tag
UPS-sel mik a tapasztalatok?
Az Apple Store-ból rendeltem egy iPad Pro-t. UPS-sel küldik, elvileg a mai napon kellett volna megjönnie. Az UPS rendszerében továbbra is az látható, hogy a mai napon kiszállítják. Elvileg 7-ig szállítanak. Hát gondolom nem sok esély van arra, hogy ma megjön. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy munkahelyre kértem a kiszállítást, a kaputelefonon értelemszerűen nincs kint a nevem. Persze megadtam, hogy hivatali épületről van szó. Elvileg az UPS-ses futár nem hívja az embert, és ha nem tudja azonosítani a címet, simán visszaviszi a csomagot. Ha ez tényleg így van, kurva szar egy cég.
-
tuki2200
senior tag
Már a gyártás során meghajolhatnak az iPad Pro 2018-ak, igy eleve hajolva erkeznek a boltokba/felhasznalokhoz. Az Apple szerint ez normalis es elismerte, hogy letezo jelenseg. Ennek ellenere nem cserelik, mert a mukodest [szerintuk] nem befolyasolja.
https://www.theverge.com/2018/12/19/18148957/apple-ipad-bend-pro-2018-shipping-manufacturing-confirmed
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Az Ipad 2018 nem jött 12.1.2
Mi az oka?
Köszi nektek! -
mouzrr
őstag
Üdv! Az hogy lehet hogy a beallitasokban az akkumulatornal ir kb 4 es fel ora kijelzoidot, mig a kepernyoidonel 2 ora 40 percet? Most melyik a pontos? Elore is koszi.
-
Rent
senior tag
Elobb jott egy patch es javitottak
-
Rent
senior tag
Tegnapi pubg moble frissites ota Nalatok is hibas a menu? Ujratelepitettem, ujrainditottam, semmi. Annyira nagy lett a szoveg a menuben, hogy egymasba csusznak a sorok, illetve jatek kozben is minden menugomb nagy lett.
12.9 proKoszi
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy iPad 2018 vásárlásán. Az alábbi felhasználásra kéne:
-pdf, office doksik olvasgatása tanuláshoz,
-netezés, youtube, horizon go,
-letöltött filmek, sorozatok lejátszása full hd felbontáson (mkv fájlok).Szerintetek pár évig kiszolgálná ezeket az igényeket a gép?
Köszi!
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Ipaden miért nem találom a low battery módot? -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Nem tudtam segíteni egy ismerősömnek, aki a következőt szeretné.
Ipnone 6s Plus 16GB-tal készíti a fényképeket. Icloud-on tárolja az eredeti képeket, telefonon csak a kisméretű változat van.
Hogyan tudja azt megoldani, hogy a képet eredetiben automatikusan letöltődjenek eredeti formában a Ipadra?
Köszönöm -
Ance
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Mondjuk, hogy ugyanaz az erős túlzás. Pl. az általad vettnek csak 3 osztás van a fedelén, a 4 kicsit jobban használható. A minőség meg nem látszik a képen.
Egyébként valószínű Karácsonyra, így sokat nem ér az alis linkkel....
Fogriobi: igen, jó és elsötėtül. Az átlátszó hátlaposnál érdemes nézni, hogy nem túl merev-e az anyaga, mert akkor könnyen törik.
-
Ance
őstag
válasz
fogirobi
üzenetére
Ipad 4-re keress tokot. Itt vannak pl. Ezek még jobbak.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

-
törölt tag
Üdv. Azt hol tudom megnézni, hogy hány órája kapcsoltam be a készüléket?
-
Serpiko
addikt
Lehetséges hogy a 12.1.2 iPhone only?
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem meg mindig nem dobta fel a 12.1.2 Lolipopinyo!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Mehet.

-
szabonagyur
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Egy ideje fent van mindharom eszkozomon, gondot nem okozott.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem most dobta fel .
Akkor ez mehet? -
szabonagyur
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
12.1.1 az utolso nem?
-
mr.tamasbiro
őstag
Van frissítés.
Valaki letöltötte már? -
pana0017
senior tag
Sziasztok. 6.gen iPadhez szeretnék smart case-t vásárolni. Milyet tudnátok ajánlani? Ebayes 6-7 dolcsisakról mik a tapasztalatok? Köszönöm!
-
ruarua
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a Bluetooth bekapcsolása lerántotta a sávszélességem. Újratelepítettem a routert, mindent megpróbáltam, pedig csak a BT-t kellett kikapcsolni

-
Immy
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az jót tesz akksinak, ha az iphone (gyengébb) töltőjével töltöm az ipad-et?
Üdv. -
domerator
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Speedtestben nézd meg, hogy milyen szervert válasz a program, mert nálam volt hogy valami gagyi voda szerverre kapcsolódott állandóan és gyökkettő volt a mért sebesség. Kézzel kiválasztottam a szokásos szervert és rögtön jó sebességet mért.
-
galaxys80
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sajnos az Apple eszközök valamiért nem szeretik a 2.4 GHz-et. Legalábbis a max sebességet úgy vettem észre, hogy csak 5 GHz-en tudják.
-
Alex91
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Esetleg probald az iPaden a bluetooth-t kikapcsolni...
-
Géza73
újonc
Sziasztok!
Ipad air2 véletlenszerűen, magától teljes hangerőre vált (elég gyakran). Érintés nélkül és a hangerő gomb makulátlanul tiszta. Volt már ilyen valakinek? -
galaxys80
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
5 GHz és egyből max sebesség lesz.
-
szabonagyur
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mini 4 12.1. iOS-el és ahol más eszközök i6s vagy laptop a 100-as netből simán ki tud használni 70-80 Mbit-et is, ott a Mini 4 csak 20-30 Mbit-et hoz csak ki egy speedtest mérésnél, de általános használat során is érezni, hogy belassul. Még az i5S is majdnem 50 Mbit-et mér ugyanott sokszor.
Ennyivel gyengébb lenne a Mini 4 Wifi-n?
-
Ti milyen böngészőt használtok? Az a gondom a chrome-mal, hogy ha átmegyek a mobilarénára és onnan próbálok kommentelni akkor újra be kell jelentkeznem.. Ez így elég használhatatlan. Van rá megoldás vagy más böngésző alatt megoldott ez?
-
Noxy
veterán
-
_Balee_
aktív tag
Az Apple Store-ban írt szállítási határidők mennyire pontosak? Azt írják, hogy mai rendelés esetén szerdán megjön a megrendelt termék. Szerintetek tényleg megjön szerdára?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem aztán hidegen hagy, hogy mivel használod. Tudom, hogy neked ez a fétised.
Attól még szerintem a legfosabb ios volt a 11. Főleg iPad-en. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mondtam, hogy az egyik legszarabb ios.😏
Nem is egyszer volt ilyen nálam is.
12 óta egyszer sem fordult elő. -
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ios 11?
-
bigsee
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem tudott ilyet, de leszokott róla!

-
gaben88
őstag
10.5-ös Pro-hoz tud valaki jó áron magyar Apple Smart Keyboardot?
-
qqzs
őstag
Mar megint ez a hangkezeles akaszt ki. Ugye van a hangero allitas meg a kis harang ami silent modot csinal. De miert ugy hivjak amikor a hangero leveteltol is silent lesz. Az a harang nem inkabb notification kikapcsolas?
Na mindegy az mondja mar meg valaki hogy ha leveszem a hangerot nullara miert hallok ertesito hangot? Es ha visszaallitok mindent par jateknak nincs tovabbra se hangja. Ez tisztara oruletbe kerget. Ujra kell inditani egy 300 ezer forintos ipad prot ha ujra akarom hogy szoljon a lego creator hangja
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) ?
Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit