- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
22800 - 22701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Üdv! PC hdd-n található fotókat szeretném szerkeszteni iPad-en Lightroom CC-vel. Van erre valami bevált workflow? Hogy tudok tallózni, letölteni iPad-del a PC merevlemezéről?
Nincs nálam az Ipad, de úgy emlékszem, hogy a Documents alkalmazás alkalmas erre.
-
Noxy
veterán
-
Alex91
félisten
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Samsung TVről lehet valahogy átküldeni a tv adást iPadre? XBoxoznék, párom meg karácsonyfa mellett nézné a tévét, erre szeretnék valami megoldást találni

-
hibavissza
veterán
Üdv! PC hdd-n található fotókat szeretném szerkeszteni iPad-en Lightroom CC-vel. Van erre valami bevált workflow? Hogy tudok tallózni, letölteni iPad-del a PC merevlemezéről?
-
smc
addikt
Egyelőre még megvan mindkettő, de a bookot nem kapcsoltam be egy hónapja, csak hogy frissítsem a windows-t.
Viszont még nem igazán fejeztem be egy rajzot sem azóta így még várok egy kicsit a végitélettel.
Van mellette egy pc is így nem lenne olyan nagy gond ha megszabadulnék a lapostól, de azért az is a szívemhez nőtt. -
SidCorky
őstag
Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom.Mindkettőt megtartottad, vagy csak az egyik maradt rajzolásra? Melyik vált be jobban ebből a szempontból?
-
Kovács.Péter
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy iPad 2018 vásárlásán. Az alábbi felhasználásra kéne:
-pdf, office doksik olvasgatása tanuláshoz,
-netezés, youtube, horizon go,
-letöltött filmek, sorozatok lejátszása full hd felbontáson (mkv fájlok).Szerintetek pár évig kiszolgálná ezeket az igényeket a gép?
Köszi!
Ezekre az ipad 2017 is teljesen megfelelő valószínűleg hamarabb lecseréled mint hogy megszűnne a támogatottsága.
-
smc
addikt
Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom. -
wm2
őstag
-
smc
addikt
Ha már felmerült ez a téma, a 12.9 még a legújabb formájában is nehéz ahhoz hogy hosszútávon egy kézben tartsam, így mivel még mindig nem másolták le a microsoft kickstand-jét, alapból kell rá egy folio legalább. Én vettem rá egy olcsóbbat ami ad a sarkoknak is védelmet, de konkrétan olyan vastag az egész ha összeadom az elő és hátlapot is, mint maga az ipad.

-
sebgutkopf
őstag
Már a gyártás során meghajolhatnak az iPad Pro 2018-ak, igy eleve hajolva erkeznek a boltokba/felhasznalokhoz. Az Apple szerint ez normalis es elismerte, hogy letezo jelenseg. Ennek ellenere nem cserelik, mert a mukodest [szerintuk] nem befolyasolja.
https://www.theverge.com/2018/12/19/18148957/apple-ipad-bend-pro-2018-shipping-manufacturing-confirmed
Ezzel elég keményen bedobták a gyeplőt a lovak közé.

Ennyit a prémium termékről és anyaghasználatról.
-
mukibuci
nagyúr
-
talamasca
senior tag
Nem kötelező visszavennie a kereskedőnek. Hogy bizonyítja a vevő hogy már a dobozban is U alakú volt?

Akkor úgy néz ki, az új iPad Pro-t csak neten szabad vásárolni...
14 napon belül vissza lehet küldeni.
😉 -
moleculez
veterán
-
Jaded
őstag
UPS-sel mik a tapasztalatok?
Az Apple Store-ból rendeltem egy iPad Pro-t. UPS-sel küldik, elvileg a mai napon kellett volna megjönnie. Az UPS rendszerében továbbra is az látható, hogy a mai napon kiszállítják. Elvileg 7-ig szállítanak. Hát gondolom nem sok esély van arra, hogy ma megjön. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy munkahelyre kértem a kiszállítást, a kaputelefonon értelemszerűen nincs kint a nevem. Persze megadtam, hogy hivatali épületről van szó. Elvileg az UPS-ses futár nem hívja az embert, és ha nem tudja azonosítani a címet, simán visszaviszi a csomagot. Ha ez tényleg így van, kurva szar egy cég.
Elég nyomorultak. Én is rendeltem Apple-től cuccot, ők hozták, első nap hagyott egy értesítőt(!), hogy ott volt. Se szám semmi, csak a UPS-é (a központé). Őket kellett felhívnom, hogy akkor most mi is van? Meg hogy meghatalmazás kell, ha más veszi át, mert ez Apple kikötés meg hasonlók..azt hittem a pofám leszakad
Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit 
-
szabonagyur
félisten
Az Apple Store-ból rendeltem egy iPad Pro-t. UPS-sel küldik, elvileg a mai napon kellett volna megjönnie. Az UPS rendszerében továbbra is az látható, hogy a mai napon kiszállítják. Elvileg 7-ig szállítanak. Hát gondolom nem sok esély van arra, hogy ma megjön. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy munkahelyre kértem a kiszállítást, a kaputelefonon értelemszerűen nincs kint a nevem. Persze megadtam, hogy hivatali épületről van szó. Elvileg az UPS-ses futár nem hívja az embert, és ha nem tudja azonosítani a címet, simán visszaviszi a csomagot. Ha ez tényleg így van, kurva szar egy cég.
Mi egy hete rendeltunk ugyan mast, de UPS volt a futar, elso alkalommal nem is hivtak csak a nyomkovetesben lattuk, hogy a futar szerint o megprobalta a kezbesitest. Kovetkezo nap hivta paromat a futar aki mondta, hogy majd en kimegyek erte (szintrn melohelyre kertuk) es kimentem es majdnem elment a csavo ha nem szaladok utana meg kiabalok...
-
wm2
őstag
Nektek működik a ziCloud? Baszik szinkronizálni, vagyis random válogatja mit igen, s mit nem 😀
-
_Balee_
aktív tag
-
hszilard666
veterán
-
talamasca
senior tag
Már a gyártás során meghajolhatnak az iPad Pro 2018-ak, igy eleve hajolva erkeznek a boltokba/felhasznalokhoz. Az Apple szerint ez normalis es elismerte, hogy letezo jelenseg. Ennek ellenere nem cserelik, mert a mukodest [szerintuk] nem befolyasolja.
https://www.theverge.com/2018/12/19/18148957/apple-ipad-bend-pro-2018-shipping-manufacturing-confirmed
Kemény!
De határozottnak kell lennie a vásárlóknak és visszavinni az összeset.Cookék raktáraiban nem zavarja majd a működést...
-
törölt tag
lol
-
hszilard666
veterán
Nebassz
Jesszusom, ez nagyon gáz 
-
tuki2200
senior tag
-
Serpiko
addikt
-
mpv
aktív tag
-
Serpiko
addikt
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Az Ipad 2018 nem jött 12.1.2
Mi az oka?
Köszi nektek! -
Süvi
őstag
-
mouzrr
őstag
Üdv! Az hogy lehet hogy a beallitasokban az akkumulatornal ir kb 4 es fel ora kijelzoidot, mig a kepernyoidonel 2 ora 40 percet? Most melyik a pontos? Elore is koszi.
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Nem tudtam segíteni egy ismerősömnek, aki a következőt szeretné.
Ipnone 6s Plus 16GB-tal készíti a fényképeket. Icloud-on tárolja az eredeti képeket, telefonon csak a kisméretű változat van.
Hogyan tudja azt megoldani, hogy a képet eredetiben automatikusan letöltődjenek eredeti formában a Ipadra?
KöszönömiPad ugyanazon az iCloudon van? Mert akkor semmi teendő.
-
Rent
senior tag
Elobb jott egy patch es javitottak
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
-letöltött filmek, sorozatok lejátszása full hd felbontáson (mkv fájlok).Szerintetek pár évig kiszolgálná ezeket az igényeket a gép?
Köszi!
Szerintem ezekre nagyon sokáig alkalmas lesz, a tárhely méretét érdemes átgondolni.
-
Rent
senior tag
Tegnapi pubg moble frissites ota Nalatok is hibas a menu? Ujratelepitettem, ujrainditottam, semmi. Annyira nagy lett a szoveg a menuben, hogy egymasba csusznak a sorok, illetve jatek kozben is minden menugomb nagy lett.
12.9 proKoszi
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
Köszi!
Ki.
-
Alex91
félisten
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Köszi!
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Ipaden miért nem találom a low battery módot? -
fogirobi
senior tag
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Nem tudtam segíteni egy ismerősömnek, aki a következőt szeretné.
Ipnone 6s Plus 16GB-tal készíti a fényképeket. Icloud-on tárolja az eredeti képeket, telefonon csak a kisméretű változat van.
Hogyan tudja azt megoldani, hogy a képet eredetiben automatikusan letöltődjenek eredeti formában a Ipadra?
Köszönöm -
Ance
őstag
-
fogirobi
senior tag
Mondjuk, hogy ugyanaz az erős túlzás. Pl. az általad vettnek csak 3 osztás van a fedelén, a 4 kicsit jobban használható. A minőség meg nem látszik a képen.
Egyébként valószínű Karácsonyra, így sokat nem ér az alis linkkel....
Fogriobi: igen, jó és elsötėtül. Az átlátszó hátlaposnál érdemes nézni, hogy nem túl merev-e az anyaga, mert akkor könnyen törik.
És akkor esetleg ez?
-
Ance
őstag
Mondjuk, hogy ugyanaz az erős túlzás. Pl. az általad vettnek csak 3 osztás van a fedelén, a 4 kicsit jobban használható. A minőség meg nem látszik a képen.
Egyébként valószínű Karácsonyra, így sokat nem ér az alis linkkel....
Fogriobi: igen, jó és elsötėtül. Az átlátszó hátlaposnál érdemes nézni, hogy nem túl merev-e az anyaga, mert akkor könnyen törik.
-
Gergőke88
addikt
-
fogirobi
senior tag
Ipad 4-re keress tokot. Itt vannak pl. Ezek még jobbak.
Köszönöm szépen a segítséget!
Csak annyit akarok még kérdezni, hogy ez pl jó lenne akkor a miénkre? Ez olyan hogy ha ráhajtom a kijelzőre akkor elsötétül a kép?
-
Ance
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

Ipad 4-re keress tokot. Itt vannak pl. Ezek még jobbak.
-
.bTr
tag
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

-
törölt tag
-
Serpiko
addikt
-
törölt tag
Üdv. Azt hol tudom megnézni, hogy hány órája kapcsoltam be a készüléket?
-
Serpiko
addikt
-
smc
addikt
-
Serpiko
addikt
Lehetséges hogy a 12.1.2 iPhone only?
-
Serpiko
addikt
Nekem most dobta fel .
Akkor ez mehet?Nekem meg mindig nem dobta fel a 12.1.2 Lolipopinyo!
-
bigsee
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem most dobta fel .
Akkor ez mehet?Mehet.

-
szabonagyur
félisten
Nekem most dobta fel .
Akkor ez mehet?Egy ideje fent van mindharom eszkozomon, gondot nem okozott.
-
mr.tamasbiro
őstag
12.1.1 az utolso nem?
Nekem most dobta fel .
Akkor ez mehet? -
szabonagyur
félisten
Van frissítés.
Valaki letöltötte már?12.1.1 az utolso nem?
-
mr.tamasbiro
őstag
Van frissítés.
Valaki letöltötte már? -
Immy
őstag
-
Gergőke88
addikt
Én ezt vettem. Telejsen jó minőség.
Kijelzőt kapcsolgatja.
Look what I found on AliExpress
https://s.click.aliexpress.com/e/bX6y9AVE -
pana0017
senior tag
Sziasztok. 6.gen iPadhez szeretnék smart case-t vásárolni. Milyet tudnátok ajánlani? Ebayes 6-7 dolcsisakról mik a tapasztalatok? Köszönöm!
-
Noxy
veterán
-
ruarua
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mini 4 12.1. iOS-el és ahol más eszközök i6s vagy laptop a 100-as netből simán ki tud használni 70-80 Mbit-et is, ott a Mini 4 csak 20-30 Mbit-et hoz csak ki egy speedtest mérésnél, de általános használat során is érezni, hogy belassul. Még az i5S is majdnem 50 Mbit-et mér ugyanott sokszor.
Ennyivel gyengébb lenne a Mini 4 Wifi-n?
Nekem a Bluetooth bekapcsolása lerántotta a sávszélességem. Újratelepítettem a routert, mindent megpróbáltam, pedig csak a BT-t kellett kikapcsolni

-
Immy
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az jót tesz akksinak, ha az iphone (gyengébb) töltőjével töltöm az ipad-et?
Üdv. -
szabonagyur
félisten
Fix szerver van bealitva minden keszulekemen. Egy szobabol, egymas utan futtatom az iphone 6s, 5s es mini 4 teszteket es a mini 4 nagyon siralmasan teljesit.
-
domerator
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mini 4 12.1. iOS-el és ahol más eszközök i6s vagy laptop a 100-as netből simán ki tud használni 70-80 Mbit-et is, ott a Mini 4 csak 20-30 Mbit-et hoz csak ki egy speedtest mérésnél, de általános használat során is érezni, hogy belassul. Még az i5S is majdnem 50 Mbit-et mér ugyanott sokszor.
Speedtestben nézd meg, hogy milyen szervert válasz a program, mert nálam volt hogy valami gagyi voda szerverre kapcsolódott állandóan és gyökkettő volt a mért sebesség. Kézzel kiválasztottam a szokásos szervert és rögtön jó sebességet mért.
-
galaxys80
veterán
Sajna a Wifi router azt nem tudja par laptopommal egyutt. Az erdekes tovabbra is az, hogy egyes eszkoznel okes masiknal meg lassu mint allat.
Sajnos az Apple eszközök valamiért nem szeretik a 2.4 GHz-et. Legalábbis a max sebességet úgy vettem észre, hogy csak 5 GHz-en tudják.
-
Alex91
félisten
Sajna a Wifi router azt nem tudja par laptopommal egyutt. Az erdekes tovabbra is az, hogy egyes eszkoznel okes masiknal meg lassu mint allat.
Esetleg probald az iPaden a bluetooth-t kikapcsolni...
-
Géza73
csendes tag
Sziasztok!
Ipad air2 véletlenszerűen, magától teljes hangerőre vált (elég gyakran). Érintés nélkül és a hangerő gomb makulátlanul tiszta. Volt már ilyen valakinek? -
smc
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
galaxys80
veterán
5 GHz és egyből max sebesség lesz.
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
Safarit használok, itt nem kell mindig újra bejelentkezgetni, de sztem Chrome-on se, ha kipipálod a megfelelő opciókat, vagy nem értem mire gondolsz!?
-
smc
addikt
Ti milyen böngészőt használtok? Az a gondom a chrome-mal, hogy ha átmegyek a mobilarénára és onnan próbálok kommentelni akkor újra be kell jelentkeznem.. Ez így elég használhatatlan. Van rá megoldás vagy más böngésző alatt megoldott ez?
-
törölt tag
-
Gergőke88
addikt
-
Noxy
veterán
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is.
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is..
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is.Kb ennyi az értelme annak, amit kérdeztél.

-
_Balee_
aktív tag
Az Apple Store-ban írt szállítási határidők mennyire pontosak? Azt írják, hogy mai rendelés esetén szerdán megjön a megrendelt termék. Szerintetek tényleg megjön szerdára?
-
galaxys80
veterán
Akkor bökj rá kezo0 kolléga linkjére. Ráadásul ezt én okoztam mert egyszerre nyomtam home gombot, és nem tudtam kitalálni merre akarom forgatni az ipadet. Már írtam hogy ezen nem lesz 11-nél magasabb iOS.
Engem aztán hidegen hagy, hogy mivel használod. Tudom, hogy neked ez a fétised.
Attól még szerintem a legfosabb ios volt a 11. Főleg iPad-en. -
vadászcsiga
félisten
Akkor bökj rá kezo0 kolléga linkjére. Ráadásul ezt én okoztam mert egyszerre nyomtam home gombot, és nem tudtam kitalálni merre akarom forgatni az ipadet. Már írtam hogy ezen nem lesz 11-nél magasabb iOS.
-
galaxys80
veterán
Mondtam, hogy az egyik legszarabb ios.😏
Nem is egyszer volt ilyen nálam is.
12 óta egyszer sem fordult elő. -
mouzrr
őstag
-
galaxys80
veterán
Ios 11?
-
bigsee
addikt
Nekem tudott ilyet, de leszokott róla!

-
vadászcsiga
félisten
-
gaben88
őstag
10.5-ös Pro-hoz tud valaki jó áron magyar Apple Smart Keyboardot?
-
törölt tag
-
Noxy
veterán
Mar megint ez a hangkezeles akaszt ki. Ugye van a hangero allitas meg a kis harang ami silent modot csinal. De miert ugy hivjak amikor a hangero leveteltol is silent lesz. Az a harang nem inkabb notification kikapcsolas?
Na mindegy az mondja mar meg valaki hogy ha leveszem a hangerot nullara miert hallok ertesito hangot? Es ha visszaallitok mindent par jateknak nincs tovabbra se hangja. Ez tisztara oruletbe kerget. Ujra kell inditani egy 300 ezer forintos ipad prot ha ujra akarom hogy szoljon a lego creator hangja
“hogy ha leveszem a hangerot nullara miert hallok ertesito hangot?”
Beállítások->Hangok->Csengő és JELZÉSEK->Állítás GOMBOKKAL.
(Alatta ott van v.szürkén a leírás a miértre) -
qqzs
őstag
Mar megint ez a hangkezeles akaszt ki. Ugye van a hangero allitas meg a kis harang ami silent modot csinal. De miert ugy hivjak amikor a hangero leveteltol is silent lesz. Az a harang nem inkabb notification kikapcsolas?
Na mindegy az mondja mar meg valaki hogy ha leveszem a hangerot nullara miert hallok ertesito hangot? Es ha visszaallitok mindent par jateknak nincs tovabbra se hangja. Ez tisztara oruletbe kerget. Ujra kell inditani egy 300 ezer forintos ipad prot ha ujra akarom hogy szoljon a lego creator hangja
-
wm2
őstag
Az android nagyon testre szabható. Szinte mindent meg lehet benne változtatni. Elképesztő mennyiségű program van hozzá. Igaz, mondják, hogy emiatt megbízhatatlan is, bár a Nexusom 5 éve hibátlanul teljesít, nincs fagyás, stb. Sokkal könnyebb is, mint az iPad, este már rendesen fáj a kezem tartani. A kijelzője is sokkal nagyobb, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kényelmetlen lesz. Nem értem például, hogy egy bőrtok miért kerül 10e-be, míg egy 10 collos androidra meg 3e. Ránézésre tök egyforma kínai mind a kettő :-) Összességében munkára megtartom, estére, otthonra meg veszek egy Nexus 7-et
(kijelzőt a fiam ki fogja cserélni, 7e Ft körül lesz
, most szólt)Dél óta zenélgetek rajta. Baromira élvezem. Androidra lehet, hogy sok szoftver van, csak kereshetem azt, ami nekem kell.
Maradjatok a droidon ha nektek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22800 - 22701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Valami baja van a tápomnak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 i5 1335U Gyártói garancia 2026.09.20-ig!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ?
Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit 

, most szólt)