Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Hozzá lehet valahogy férni mindenféle módosítás nélkül az iPad fájlrendszeréhez iOS12 alatt? GTA3 magyarítást szeretnék "telepíteni". :-)

-
markknight
nagyúr
Van egy újabb problem, ami visszatér. Ha safarin lenyitom az elõzmények sidebart, akkor ha valamelyik elõzményre nyomok, akkor nem az jön be amire nyomtam, hanem más. Tapasztalt vki ilyet?
-
Gene
csendes tag
Hétfőn érkezik az ipad pro 11". Remélem ipad 2018 fél év használat után lesz olyan érzésem hogy na igen, ez megérte. 360k nem kevés érte..
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2-öm a [link]-en látható hasonló hibával.
Tehát ha feltöltöm 100%-ra akkor kis idő múlva kikapcsol és nem is hajlandó bekapcsolni, csak a lemerült akksi ikont mutatja, addig míg egy fél percig kissé megmelegítem hajszárítóval home gomb mögötti hátlaprészt, ezután megjelenik az alma ikon és elindul. Amíg nem merítem le legalább 99%-ra akkor képes kis idő múlva ismét kikapcsolódni csak és kizárólag 100%-os akksinál. Amint 99% és 1% között van az akksiszázalék akkor minden gond nélkül napokig elvan kikapcsolódás nélkül. Olyan mitha szoftverhiba lenne,pedig nem, többször frissítettem, jelenleg legfrisebb ios 12.1 van rajta.
Valaki találkozott már eféle problémával? Mi okozhatja? -
0pityesz0
tag
válasz
Anonimouse
üzenetére
Szia!
Talán konvertálással más formátumba lementhető, majd átküldhető pl.: egy one drive, dropbox használatával..
-
Noxy
veterán
Ha az iOS 10.2-es vagy korábbi verzióját használja, koppintson a Beállítások > iCloud > Kijelentkezés menüpontra. Koppintson ismét a Kijelentkezés elemre, majd koppintson a Törlés a saját [készülékről] elemre, végül pedig adja meg a jelszavát. Koppintson a Beállítások > iTunes és App Store > Apple ID > Kijelentkezés elemre.
Ott van az oldalon mindez leírva.
Ha olvastad, akkor miért kérdezed itt meg még1x?
-
Süvi
őstag
-
Gene
csendes tag
Valaki leírná mire kell figyelni iPad eladásánál? Gyári állapotban szeretném átadni az új tulajdonosának , nem szeretném ha lenne bármi fennakadás utána .
-
Gene
csendes tag
Meglátom majd hogy lesz, lehet mindegyik sajátjáról fog menni. Annyi biztos, iPad töltő nem lesz az elsődleges , mivel a leggyorsabb mobil töltő technológia van itthon , és olyan telefon ami tudja is kezelni ezt. Olvass utána kicsit a Huawei mate 10 pro töltési képességeinek . 30 perc 70% 0rol. Persze ehhez kell a telefon is ami tudja ezt kezelni.
-
Anonimouse
újonc
Tudna valaki segíteni?
iBooks alkalmazásból szeretném le menteni számítógépre (Windows 10 oprendszer) a könyveimet, de sehogy se sikerül.Van egy iPad Mini tabom. A készüléken található ibooks alkalmazásba sikerült egész szép könyv gyűjteményt összeszedni. Ebből két könyv van az App Store áruházból.
Szeretném lementeni a könyveket számítógépre, de hiába próbáltam több programot is, (például a syncios-t ) mindegyik csak az appstore-ból letöltött két könyvet volt hajlandó látni, és lementeni.
Próbáltam email-el is átküldeni, de sajnos nem csatolta. Hanem csak egy szöveges üzenetet küldött, benne a könyv szerzőjének nevével, és a könyv címével.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám lementeni a könyveket, a segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
“Sajnos az iPad nem olyan gyors töltésileg, mivel 5V 1.5a tud felvenni“
Ez így nem igaz. A gyári töltőjével nagyon gyors. Sőt, tudok jobbat, használd az ipad töltőjét a telefonodhoz is, én is azt teszem, a telefont is villámgyorsan feltölti, csak a telefonomé van korlátozva az ipad-en. -
Gene
csendes tag
A Huawei töltő 22.5w 5a tud gyors töltésben, de ezt csak ezzel a telefonnal. De amúgy 5V 2A tud . Az akkor van olyan sebességű mint az iPad gyári toltoje nem?
Én nem gyors tölteni akarom az ipadet, hanem a fent említett toltovel ,ugyan olyan sebességgel tölteni , mint a gyári iPad töltő , károsodások nélkül .
-
A link alapján az egy 10 Wattos töltő, vagy én nézek el valamit?
Én azt tapasztaltam, hogy semmilyen töltővel nem tudom igazán tölteni, csak a sajátjával, mert nem támogatják a PD (Power Delivery) szabványt, ez kell az Apple készülékek gyorstöltéséhez. Így a telefonom QC3-as töltője is alig tud be lerakni valamit. Kimérve 5V 1.5 A megy az ipadbe, ez mindössze 7.5W, lezárt kijelzővel 4-5 óra alatt feltölti így is, de na.
Javítsatok ki ha tévednék.
Neten pedig azt az infót találtam, hogy PD támogatott töltők kel 30W a max amit felvesznek az új Pro-k pl MacBook töltőkből. -
Gene
csendes tag
Hi. Mit gondoltok a leggyorsabb telefon töltő tud tölteni rendesen, károsodás nélkül egy iPad pro 11-et? 22,5w 5A tud, de ilyen sebességgel csak a mate 10 pro-t tölti . [link]
Az iPad gyári toltoje 18W ha jól láttam meg gondolom 2A. Lassabb nem lenne a Huawei töltő gondolom, mint amennyi áramot fel tud venni az iPad , csak az erdekelne főképp hogy tud e kárt tenni benne, mert azért 350k val nem szorakoznék.
-
A kettesben nincs póthegy már, vehető Apple-től 4-es packban.
Kopni nem kopik, max ha matt fóliát használsz. Nekem azért kellett cserélni mert leesett, pont a hegyére.. ismerőstől kaptam hegyet, neki az első pencil-hez volt még, ugyanaz.
Kopogni kopog, kicsit hangos is lehet valakinek. Fóliával picit halkabb talán, illetve kínaiak valami sebtapaszt ragasztanak a hegyére, amitől halkabb lesz, mivel az ő írásmódjukkal sokkal több a kopogás.
Engem igazából nem zavar, a körülötted levőket lehet hogy fogja.
egyén függő, illetve attól is függ mit csinálsz vele.
Karc? Előfordulhat, érdemes rátenni egy fóliát ha szeretnéd karcmentesen megőrizni.
Akku jó, két órát szoktam általában egyhuzamban használni, aztán pottyan a helyére és tölti is vissza, nem láttam még 80% alatt.
-
Malutaxx
újonc
Tapasztaltátok, vagy hallottatok már olyanról hogy az Apple pencil 2 esetleg tud e mikrokarcokat ejteni az új pro kijelzőjén? Illetve mennyire kopog a kijelzőn szövegbevitelnél, miből van a hegye? Cserélhető esetleg, vagy kopik egyáltalán ? Mennyit bír kb ha fel van töltve teljesen?
-
lindermen
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Több felhő megoldást is használok, gdrive, OneDrive, Mega... mindnek van hivatalos appja Ios-re, androidra és van szinkron progi winre. Illetve az ios gyári fájlok alkalmazásban ezek bekapcsolhatók, láthatók. Net nélkül persze már más a helyzet...
-
sebgutkopf
őstag
válasz
galaxys80
üzenetére
Fájlokat bt-on ma már nem küldözget senki.
Androidon több lehetőség is van a fájlátvitelre.
- Ott a wifi direkt és 5G wifi tempóval száguldanak a fájlok egyik eszközről a másikra.
- Otg-vel pendrive-ot, fényképezőgépet bármit fogad,
- egyikből a másik eszközbe a micro sd kártya is átpakolható.Ipad-re ftp progi, otthoni wifi hálózat és pc/nb ami jól működik, ami nem egy elegáns megoldás, de legalább működik.
A fájlátvitelben és kezelésben jó lenne, ha fejlődne az IOS. Több éve használom android mellett párhuzamosan az ios-t, tök jók a készülékek.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Air 2-ről váltanék 11"-os Prora. A FaceID és a nagyobb kijelző miatt elsősorban, meg igazából hosszú távra ezt látom érdemesnek. A jelenlegi Air 2 is már közel 5 éves, megjelenéskor vettem. Amúgy vicces, mert igazából még mindig elégedett vagyok a tudásával, de azért lassan eljár felette az idő.
Kérdés, van itt olyan, aki erről a modellről váltott? A tükröződésmentes kijelző mennyire marketing duma? Gyakran ülök ki a tereszra vele és az Air korlátozott viszonyok között használható.
Köszi!
T -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Amúgy az első google találat:
5 Best File Sharing Apps Android & iOS (Share Files Offline in 2019)
Hasznosnak tűnnek.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az rendben van, de az eredeti kérdező nyaralási videókat akart áttenni offline. Innen indult a dolog.
Online meg itt is 1000 lehetőség van.
Őszintén szólva én utoljára Nokia-n küldtem valami polifónikus csengőhangot bt-n.
-
bigsee
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Végre ki lehet kapcsolni a Wi-fi-t a gyorskapcsolóval...
nem csak ideiglenesen... -
jófejsrác
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én úgy tudom, hogy amit már nem ír alá az apple azt nem lehet vissza tenni. De majd valaki cáfol vagy megerősít.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt mini 2-m, nem ajánlom hogy rátedd a 12-es rendszert és visszarakni sem tudsz régebbi fw-t.
-
szabonagyur
félisten
Van itt olyan aki mini2-n futtat újabb iOS-t, mondjuk 12.X?
Van egy mini2 itthon még 10.X-el amivel tök jól szaladgált azonban van 1-2 program ami már nem fut rajta, pl. netflix.
Arra is gondoltunk, hogy a jelenlegit lementeni iTunes-ban, aztán felrakni rá a legújabbat iOS-t és tesztelni
Ha nem megy valami vagy túl lassú a 3uTools jól látom, hogy tud letölteni régi rendszert és visszapakolni?
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én igen nincs gond iPad 2018. Hasít a gép!
-
mr.tamasbiro
őstag
Valaki frissített már?
Mehet? -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mert egy androidos telefon és tablet között ezt, hogy oldod meg offline?
Mert ugye mire a nyaralás alatt felvett videókat átszenvedi BT-n, addigra éppen haza is érhet. -
keszo
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget.
Sikerült a visszaállítás, új iPadként lett beállítva, de nem segített. Közel 4éves a tab, az akksija már nem az igazi, hamar lemerül. ( youtube videó nézésnél 2.5 óra) Tudnátok, szépen és megbízhatóan dolgozó szervizt. Kingtel, isamurai, iSzerelés ezeket találtam, de egyiket se ismerem, hivatalos apple szervizt meg nem találtam lehet nem jól kerestem.
Kösz előre is
Üdv
-
Mai nap folyaman az ipad mini 4 em elkezdett random eletet elni. Hasznalom majd hirtelen elkezd mindenfelet csinalni ugy hogy hozza sem erek. Kenyszeritett ujrainditas meg volt. Van valakinek 5lete mit lenne erdemes meg kiprobalnom? Holnap megprobalom ratenni az ios 12.2 jobb 5letem nincs talan az megoldja. Bar eleg erdekes a jelenseg

-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Androidos telóról hogy lehet a legegyszerűbben képeket átvinni Ipadra (Egyszerűen két készüléket Lighning to USB eszközzel összekötni) ?
Ilyenkor a képek hogy jelennek meg a filmtekercsben? (idő és GPS koordináták is mennek át, tehát a térképre rápakolja ill. az emlékeket is könnyen lehet majd szerkeszteni Ipadon)Köszönöm
-
hito
nagyúr
Jól gondolom, hogy az iPad gariztatásához semmilyen papírra nincs szükség? Honlap szerint még októberig garis.
-
Zez
csendes tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Well, akkor lesz egy sima 2018as ipad meg hozzá majd max egyszer egy ilyen nimbus azt csókólom.
Amúgy a Vita nem játszik mivel leáll(t?) a gyártás, halott konzolt meg nem veszünk, akkor már switch lenne arre meg csak youtube meg hulu azt ennyi...Igen úgy értettem,jól értetted, hogy telefonról lesz osztva internet mert "csak a wifivel" menne ez a drága remote play...
Köszi a segítséget.
-
jófejsrác
senior tag
Pontosan nem világos mit mivel akarsz hotspotolni (mobilnetet megosztod a táblagépre és az wifin?) Egyébként gamepad támogatás nélkül szerintem jelen formájában használhatatlan. A ravasz gombok fent vannak a képernyő tetején, közben a két gombát is kell irányítani és akkor még a d-pad és az x,o gombokhoz hozzá sem nyúltál.
Este kipróbálom, hogy megy e így de szerintem jobban jársz ha veszel egy vitát ha szükséges a remote play. Egyébként mivel streameli így nem kell hozzá erőgép. Nekem egy 10'5 pro van amivel kipróbáltam mikor kijött. lag nem nagyon volt, csak az irányítás gáz.
-
Zez
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem ami inkább kérés.
Szóval tablet vásárláson gondolkodtam és most nem olyan rég kijött official PS remote play támogatás ioshez ez felkeltette az érdeklődést az amúgy távol álló almák felé.
Ha van valakinek esetleg PS4 otthon megnézné hogy hazai mobilnet környezetben hotspotolva hogyan bírja magát (fontos, mert nem wifiről lenne).
Használatra amúgy youtube, netflix, hbogo, meg esetleg pár AFK/Auto farm játék egy jól megvilágított szép neon fényes poros koszos mo... stb helyen hangszórók vannak jack és bluetooth is .
Nincs semmi munka vagy photoshop terv, jegyzetelni nem szándékozok.
Tervezni vele addig szándékozok míg ki nem heveri a lelkét valamelyikünk, ami előbb bekövetkezik.
Rászánni nagyon max 200at de ha nem muszáj nem használnám ki ezt a keretet
Ezek függvényében mit ajánlanátok?
-
Noxy
veterán
Ne haragudj de ennél érthetőbben már nem lehet le írni.
Magyarul még 1x:
Ha az icloudban kikapcsolod az iPhone keresését, ezzel kikapcsolod az iCloud zárat is.
Ha meg mégse kapcs.. ki és törölnéd az iPhone-t, akkor az 1indulsáskor kéri azt az Apple ID-t meg a jelszót, ami a törléskor be volt állítva.
Tégla meg csak annak, lesz aki ezeket nem tudja. -
keszo
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Hát, köszönöm.
Ezt ismerem, ezért kérdeztem mert nekem ez nem egyértelmű.
"Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch törlésekor az iPhone keresése és az Aktiválási zár kikapcsolódik. "
akkor ez most már automatikus?
régebben mindenki azt mondta ha nincs kikapcsolva és úgy történik a visszaállítás tégla lesz a gépből -
ROBOTER
addikt
Üdv!
Ne haragudjatok a kérdésért, de picit ellentmondó infókat olvastam.
Mini 3-on (legfrissebb iOS) megy a képernyő-felosztásos Multitasking?
Korábban Pro-m volt, és akkoriban még csak az Air-en engedélyezték és a Pro-n, de mintha később feloldották volna a korlátozást.
-
krx21
nagyúr
Nézegettem az új pro hoz az Apple pencilt és döbbenten tapasztaltam, hogy a tollat használva semmilyen gyors menü és a home gomb funkció semmi működik, oda muszáj az ujjamat használni ...

Nem is értem, vagy be lehet állítani hogy tényleg ne kelljen használni az ujjamat? -
keszo
őstag
Sziasztok
Szeretném az iPad Air-remet, visszaállítani, de nem szeretnék téglát csinálni belőle.( elszeretném adni mert kaptam egy 6. gen. iPad tabot)
az egymás utániság érdekelne, hogy pontosan mi mi után következik
iCloud-ból kijelentkezés vagy a készülék keresés kikapcsolás(?) vagy még valami
és utána a tabon megcsinálni az alaphelyzetbe állítástiPaden még 10.3.2 ios van, most rádugtam pc-re és az iTunes frissíteni akarja 12-esre. Engedjem?
még valami:
wpsoffice alkalmazás van a tabon, az iTunes azt mutatja, hogy vannak benne doksik ( regények voltak rajta olvasva) de a tabon ezeket nem találom.
Most akkor ezek rajta vannak valahol vagy sem?Kösz előre is
Üdv
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A Mini 4-es gyári cover tuti nem jó a Mini 2-höz?
-
Friczy
senior tag
válasz
Jano_023
üzenetére
A kis kávának tablet esetén megvan az az átka, hogy nehéz úgy tartani, hogy ne érjen bele az ujjad a kijelzőbe. Nekem van egy Sony Z3 tablet compactom, az is 8", és nagyon szeretem a mérete miatt, de ott az oldalsó káva sokkal vékonyabb, és jüpárszor futottam bele abba, hogy nem azt csinálta, amit akartam, mert a képernyő szélén is érzékelt tapintást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyén függő, illetve attól is függ mit csinálsz vele.