Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Sziasztok! Nektek iPad 2021-en, legújabb iOS-szal megy a messenger? Nekem nem megy, tegnap kidobált hívás közben vagy 5-ször, Air2 és iPhone 6s-en simán megy, eggyel régebbi iOS-szal. A tabi nincs belakva, egy hetes, tegnap töröltem le mindent róla újra, mert a régi iPad-ről áthúztam mindent, de nem tetszett.
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen, amit adtak hozza gyárilag.
-
loncsika
tag
Sziasztok,
Újabb kérdésem lenne...nektek melegszik az iPad air2 töltoje töltés közben? Meg előfordult már, hogy nem töltött, aztán szétszedtem és össze raktam, akkor működött. Mármint úgy szedtem szét, ahogy lehet, kézzel, hogy más szabvány legyen.
Koszi a választ. -
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor maradok. 🙂
-
loncsika
tag
Sziasztok. Szerintetek az air2 meddig lesz még jó kb.? Eladjam meg most (fel év garival hivatalos forgalmazótól) és vegyek új ipad2017-est, vagy tartsam meg inkább? Koszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Synology NAS
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest