Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest