Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak vennék tabletet karácsonyra. Én androidost vennék, Ő iPad-et szeretne. Hajlok arra, hogy legyen Apple, ha arra vágyik, de szeretném ha segítenétek összeszedni azokat a hátrányokat, ami a mindennapi használat során érhet iPad esetén egy androidoshoz képest mielőtt döntenék.
Olyasmikre gondolok, mint lehetséges kompatibilitási problémák (file másolás/lejátszás windos pc és ipad között, jack dugó stb) Nem bővíthető memória. Egyéb apróságok, amik most eszembe sem jutnak.
Teljesen fogalmatlan vagyok apple témában, mivel sosem volt ilyen készülékem. Abban sem vagyok biztos, hogy a fenti példák megállják-e a helyüket, szóval bármilyen visszajelzésnek örülök.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest