Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
Neked az verte ki a biztosítékot, hogy a végére biggyesztettem, hogy aki innen jön vásárolni, az akciósan megkapja (közel a beszerárhoz).
Akkor sem tudtam veled megértetni, hogy a teszt a fórumtársak kérésére készült, és sem ez az oldal, sem a munkahelyem nem fizetett érte. (majd én hallgattam, hogy miért adtam ennyire olcsón)
De rávilágíthatok másképpen is, külföldön működik a közösségi támogatás, a'la "hívj meg egy sörre - paypal", itthon nem.
Tehát vagy hozzájutok teszt készülékekhez, és a saját szabadidőmben tudom fejleszteni őket, (így viszont forogniuk kell), vagy nagy ívben az egészre...
Egyet tudok, rengetegen voltak bent ennél a cégnél akik Kínából vették a készüléküket, és ingyen javítottam amit tudtam, anélkül, hogy a cég nyekergett volna.
Ez is azt mutatja, hogy inkább közösség építő, és amennyire lehet, nem haszonleső/központú.
Tehát ha reklámnak veszed azt ami a cégnek és nekem veszteséget hoz, akkor megígérem többet nem próbálom veled megértetni az okát

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest