Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2270 üzenetére
A J1900 valóban agyonveri a Z3735F-et, de hogy kinek melyik éri meg jobban, az - szokás szerint - attól függ, mire kell. Én pl. az anyaghasználat és az összeszerelési minőség miatt üzleti kategóriás gépeket szoktam venni, de ez esetben elcsábultam az ártól és a régebbi, ill. stratégiai és kalandjátékok futtatására alkalmas vastól. Kiszállítva volt 45e Ft, tettem bele még 4 GB RAM-ot, ill. kicseréltem a HDD-t 320 GB-osra (nekem bőven elég, az 500 GB-osat pedig külső vinyóként használom): irodai munkára olyan vastagon elég, hogy el sem lehet mondani, de bírja a képszerkesztést is, továbbá meg sem kottyannak neki azok a játékok, amiket kedvelek, és amiket a korábbi gépemre, egy Lenovo X201-esre nem igazán tudtam feltenni (pl. Richard Burns Rally, Company of Heroes, World in Conflict, Pure Pinball 2.0 stb.). Ugyanerre a J1900-as a "sima" intel hd graphics-szal messze nem képes és még jóval többe is kerülne.
Nekem most a fent említett ASUS mellett pötyörög otthon a Wintel dual boot-tal és az M8S OpenELEC-kel. Utóbbit épp tegnap teszteltem: a legkisebb erőlködés nélkül viszi a legmagasabb bitrátájú anyagot is, amit ráeresztettem.
Csak azt akartam kinyögni, hogy én ezt a felállást csak akkor bolygatnám meg, ha a Wintel helyére be tudnék állítani egy olyan mini PC-t, ami szintén alig fogyaszt, de képes futtatni a fent említett játékokat, és akkor az ASUS-t le/visszacserélhetném egy ütni-vágni való, könnyű és dokkolható kis munkagépre. Csakhogy ilyen mini PC-t jelenleg nem látok, és könnyen lehet, hogy a Z8700 sem lesz elég erős még a régebbi játékokhoz sem. De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest