- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2270 üzenetére
A J1900 valóban agyonveri a Z3735F-et, de hogy kinek melyik éri meg jobban, az - szokás szerint - attól függ, mire kell. Én pl. az anyaghasználat és az összeszerelési minőség miatt üzleti kategóriás gépeket szoktam venni, de ez esetben elcsábultam az ártól és a régebbi, ill. stratégiai és kalandjátékok futtatására alkalmas vastól. Kiszállítva volt 45e Ft, tettem bele még 4 GB RAM-ot, ill. kicseréltem a HDD-t 320 GB-osra (nekem bőven elég, az 500 GB-osat pedig külső vinyóként használom): irodai munkára olyan vastagon elég, hogy el sem lehet mondani, de bírja a képszerkesztést is, továbbá meg sem kottyannak neki azok a játékok, amiket kedvelek, és amiket a korábbi gépemre, egy Lenovo X201-esre nem igazán tudtam feltenni (pl. Richard Burns Rally, Company of Heroes, World in Conflict, Pure Pinball 2.0 stb.). Ugyanerre a J1900-as a "sima" intel hd graphics-szal messze nem képes és még jóval többe is kerülne.
Nekem most a fent említett ASUS mellett pötyörög otthon a Wintel dual boot-tal és az M8S OpenELEC-kel. Utóbbit épp tegnap teszteltem: a legkisebb erőlködés nélkül viszi a legmagasabb bitrátájú anyagot is, amit ráeresztettem.
Csak azt akartam kinyögni, hogy én ezt a felállást csak akkor bolygatnám meg, ha a Wintel helyére be tudnék állítani egy olyan mini PC-t, ami szintén alig fogyaszt, de képes futtatni a fent említett játékokat, és akkor az ASUS-t le/visszacserélhetném egy ütni-vágni való, könnyű és dokkolható kis munkagépre. Csakhogy ilyen mini PC-t jelenleg nem látok, és könnyen lehet, hogy a Z8700 sem lesz elég erős még a régebbi játékokhoz sem. De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest