Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
De igen, folytatják a munkámat, ahogyan én is romozást

Ez az amin vitáztunk annak idején Interstate76-al, hogy itt én magánszemélyként vagyok jelen, és nem mint a cég képviselőjeként.
Ha pedig linkelek egy céges hirdetést, vagy egy akciót, akkor nem azért teszem, hogy a cégnek jobb legyen, hanem azért, hogy nekünk mint magánszemélyeknek legyen jó, de legalább is kölcsönösen.
Ha ebből élne a cég még csak-csak megérteném a felháborodást, de ennek a piaca annyira kicsi, hogy csak úgy érdemes és tudok vele foglalkozni, hogy közben más a munkaköröm (rendszergazda).
Tehát bizony állíthatom, hogy sok-sok lassan évekbe mérhető szabadidőm ment el az androidos kütyük "hegesztésére", ami szintén nem a munkahelyem javát szolgálja hanem a tiéteket.
A munkahelyem pedig csak egy alternatívaként szolgál Kína helyett, akinek fontos a magyar garancia, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Aastra 470 Controller / Mitel 470 - Kommunikációs server vezérlő
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő