- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
De igen, folytatják a munkámat, ahogyan én is romozást
Ez az amin vitáztunk annak idején Interstate76-al, hogy itt én magánszemélyként vagyok jelen, és nem mint a cég képviselőjeként.
Ha pedig linkelek egy céges hirdetést, vagy egy akciót, akkor nem azért teszem, hogy a cégnek jobb legyen, hanem azért, hogy nekünk mint magánszemélyeknek legyen jó, de legalább is kölcsönösen.
Ha ebből élne a cég még csak-csak megérteném a felháborodást, de ennek a piaca annyira kicsi, hogy csak úgy érdemes és tudok vele foglalkozni, hogy közben más a munkaköröm (rendszergazda).
Tehát bizony állíthatom, hogy sok-sok lassan évekbe mérhető szabadidőm ment el az androidos kütyük "hegesztésére", ami szintén nem a munkahelyem javát szolgálja hanem a tiéteket.
A munkahelyem pedig csak egy alternatívaként szolgál Kína helyett, akinek fontos a magyar garancia, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest