Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Gaming notebook topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest