- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Lifeforce #2192 üzenetére
Üdv.
Először is köszi a választ.
A hűtés problémára első pillanattól számítottam, az méret csökkentés egyértelmű következménye. Valamit valamiért.
Akkor miért is akarok ilyet venni? És mért pont ilyet, azaz EZTET.. (még írtam volna mögé pár "tetet")
Először mivel kicsi, befér a tv mögé, és a kutya sem látja hogy ott van. (pl a párom) Ami passzívakat néztem, az már a méret miatt is kiesett a pixisből...
Aztán miivel magyar boltban, magyar garival megvehető. ( Úgy látszik már túl vén vagyok, hogy adok az ilyesmire, bár a telefonjaimat, és még pár kütyümet tekintve masszívan rúgom ezt a feltételt. ) Továbbá a garanciát tekintve, további 2 évvel megtolható, és akkor kínlódjon a melegedés, és behaló a venti jelenséggel a garanciás szervíz. Max visszabalhézom az árát, a tapasztalatot pedig megtartom...Miért nem kerestem?
Töredelmesen bevallom, örültem hogy egyáltalán idetaláltam,és ahogy belenéztem a fórumba, amiket olvastam, ott a passzív hűtős cuccokkal voltak gondok. Az is igaz, hogy ez nem volt több fél óránál...
A stickekkel kapcsolatban jó ideje "nyalom" a netet hasonló cuccok után, de komoly lehúzást, kritikát ami kizárná a vásárlást nem találtam.Tehát erről a cuccról, van valakinek infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest