- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Lifeforce #2192 üzenetére
Üdv.
Először is köszi a választ.
A hűtés problémára első pillanattól számítottam, az méret csökkentés egyértelmű következménye. Valamit valamiért.
Akkor miért is akarok ilyet venni? És mért pont ilyet, azaz EZTET.. (még írtam volna mögé pár "tetet")
Először mivel kicsi, befér a tv mögé, és a kutya sem látja hogy ott van. (pl a párom) Ami passzívakat néztem, az már a méret miatt is kiesett a pixisből...
Aztán miivel magyar boltban, magyar garival megvehető. ( Úgy látszik már túl vén vagyok, hogy adok az ilyesmire, bár a telefonjaimat, és még pár kütyümet tekintve masszívan rúgom ezt a feltételt. ) Továbbá a garanciát tekintve, további 2 évvel megtolható, és akkor kínlódjon a melegedés, és behaló a venti jelenséggel a garanciás szervíz. Max visszabalhézom az árát, a tapasztalatot pedig megtartom...Miért nem kerestem?
Töredelmesen bevallom, örültem hogy egyáltalán idetaláltam,és ahogy belenéztem a fórumba, amiket olvastam, ott a passzív hűtős cuccokkal voltak gondok. Az is igaz, hogy ez nem volt több fél óránál...
A stickekkel kapcsolatban jó ideje "nyalom" a netet hasonló cuccok után, de komoly lehúzást, kritikát ami kizárná a vásárlást nem találtam.Tehát erről a cuccról, van valakinek infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest