Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- ASRock lapok általában
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Valaki tudna nekem segíteni?
Pipo x7s kérdés.
Ma kaptam egy levelet, de én teljesen lerobbantottam, linux van rajta, így nem tudom mi lehet nála a probléma:Az eszköz rendeltetésszerű használata mellett az elmúlt egy hétben a bootolásnál probléma lépett fel.
Normál esetben bekapcsolás után megjelenik egy OS választó menü, android vagy win8.1
egy ideje viszont a bekapcsolást követően a pipo felirat mellett egy hibaüzenet jelenik meg : " can find root"
az OS választó nem jelenik meg és semmi sem történik.
(android rendszert egyszer próbáltam még vásárlás után azóta sem, csak a win8.1et használtam)
Biosban próbáltam orvosolni a dolgot, annyira jutottam hogy hiába változtatom meg a bootolási sorrendet Win8.1, UEFI, UEFI OS
továbbra is a fenti hibaüzenet jelenik meg.
Windowst indítani jelenleg csak a következő módszerrel tudok:
Bios --> boot override, --> win 8.1, ilyenkor automatikusan újraindul és kapásból tölti a win8,1et
Mi lehet a fenti probléma oka és esetleges megoldása.
Köszönöm aki segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest