- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
z3735f vs z8300. A hűtéséről nem tudok semmit.
-
zoltan6
addikt
ezt vettem ZOTAC ZBOX CI320 NANO ,még akciósan 48-ért.40-ért adtam el a pipo x7-et,rádobtam még 8-at erre +15-öt ramra,ssd-re,így plusz 23-ból lett egy sokkal komolyabb gépem.ott van a tv alatt kodival használom médialejátszónak,meg néha böngészgetni a neten bluetooth-os egérrel billentyűzettel kényelmesen ágyba fekve.
-
-
tatararpad
őstag
Szvsz egy Windowst még mindig tudsz rá venni később, viszont ezek alatt már hardvert nem fogsz cserélni hiába van egy Windowsod rá. Meg pl. az Insider program Windows 10-nél megy tovább megjelenés után is, az kb. egy ingyen Windows némi kompromisszummal míg össze nem gyűlik rá a pénz. De hacsak nem akarsz játzsani rajtuk vagy csak Windowsos programot használni, márpedig ezeken nagy játszások nem lesznek, akkor netezésre videónézésre egy n+1-ok Linux disztribúció is van olyan jó mint egy Windows.
-
zoltan6
addikt
-
szbarna1
csendes tag
Igen van ez pl : ZOTAC ZBOX CI320 nano Plus Windows 8.1 with Bing . Hatalmas elonye a Pipoval szemben, hogy ez bovitheto 8GB DDR3 RAM ig es tetszoleges meretu SSD-vel. En a plusz verziot vettem meg 64GB SSD es 2GB RAM al egyelore, majd a kesobbiekben bovitem. Ami nekem nagyon bejott,az az, hogy van rajta Infra veveo es kompatibilis pl a VU+ Solo2 taviranyitojaval. (Be lehet kapcsolni vele ZBOX-ot).
Link : [link]
Vagy az Egreat i6 [link] ami hasonlit a pipohoz de nem kell kulon butykolni a huttesen ez is ugyan aluminium hazban van de van a ket oldalan szellozo nyilasok. Ami meg emlitesre melto az a VGA csatlakozo rajta a HDMI mellet.
Viszont az is igaz , hogy ezek a keszulekek azert valamivel dragabbak mint a Pipo
-
interstate76
addikt
Tegnap kezdtem el tesztelni egy Wintel W8-at, de még nagyon az elején tartok. Most épp ráeresztettem egy csomó képre és videóra (utóbbiak között akad sok sd minőségű .avi, ill. full hd felbontású .m2ts is) a rajta futó Plex Media Server-t, és a proci kihasználtsága 4 és 100% között ugrál, a maximális órajele pedig 1,65 GHz, miközben a hőmérséklete Real Temp szerint 68-74 °C. Ez a szkennelési folyamat kb. 1-1,5 órája tart, szóval szerintem már nem fog feljebb menni.
Nem szeretnék a hűtésével vacakolni, de szerintem nem is kell majd, mert nálam média szerverként és az átlagosnál lassabb NAS-ként fog funkcionálni, az esetek döntő többségében pihenő üzemmódban. Ha nem állja meg a helyét, akkor meg megy az apróra.
Később (lehet, hogy csak holnap) felteszem rá a Kodit, ill. megnézem, mit kezd egy durva felbontású és bitrátájú filmmel, aztán beszámolok az eredményről.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vettem olyan eszközt, ami szerintem semmi esetre sem ér meg 100-120 usd + ÁFÁ-t, gyorsan leírom, hogy nem változott meg a véleményem: ez a cucc számomra kb. 20-25e Ft-ot ér, ha a droidos mini pécékhez vagy ha wines laptopokhoz/pécékhez viszonyítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- DELL T40 EMC Szerver
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest