Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Én szóltam, hogy OFF-olj és én abban is nyomom.
Aki ÁFA-mentes kínai árakat hasonlít a hazaihoz, az - bocsáss meg, de - hülye. Vásárolj onnan, ha tetszik, de ne fikázd mások árazását! Fogalmad sincs a külföldi rendelésekről, ami abból is látszik, hogy olyantól akartál rendelni, akitől nem kaptál volna semmit. Biztos jobb lett volna a postázástól számított 60 napig várni arra, hogy visszakapd a pénzed, aztán újra próbálkozni Kínában, mint itthon vásárolni...
Az ÁFA-elkerülés tabu téma a fórumon. Minden szempontból. Ezért írtam privátot akkor, amikor először erről érdeklődtél itt. Ez az infó mikor megy át neked?
Az Alis eladónál szerinted milyen garancia van?!?!?
Még ha lenne, akkor is fizetned kellene az oda-vissza postázást, ami "kicsit" több, mintha hazai forgalmazónál vásárolsz és oda küldöd/viszed vissza
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tőled olyat még nem olvastam, hogy köszi az infót, vagy bármi ilyesmi. Akkor sem, amikor az ÁFÁ-val kapcsolatban írtam privátot, akkor sem, amikor leírtam privátban, hogy ne rendelj az általad linkelt Alis eladótól, mert nem kapsz semmit, és persze akkor sem, amikor itt érdeklődtél a hűtéssel kapcsolatban. Nem kötelező megköszönni a hasznos infókat, de a normális fórumozók megteszik.
Nem azért válaszolok még mindig, mert nem vagy rettentően unalmas, hanem mert félrevezeted a topik olvasóit a tévinformációiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Linux Mint
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest