Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2621 üzenetére
Te kérdezted, hogy mire haszálom, azért írtam le, nem azért, mert mások nem használhatják másra, szóval igen, minden felhasználófüggő, de a hordozhatóságot említetted, mint szempontot, és én biztos nem kezdenék el egy kis dobozzal rohangálni, amihez perifériákat kell csatlakoztatni vagy magammal vinni, hogy működtetni tudjam. Magamról beszélek, de őszintén szólva másokat is nehezen képzelek el úgy, hogy mini pécével mennek a tárgyalóba prezentálni, "terepre" pedig - kijelző híján - végképp semmi értelme kivinni, de ami miatt ellene érvelek, az mégis leginkább az ára - 170 USD egy majdnem üres dobozért, amiben szinte csak foglalatok vannak és amit még nekem kell megtölteni tartalommal? Ha sokkal olcsóbb lesz, akkor meggyőzhetsz az életképességéről.
Ezzel együtt az is igaz, hogy attól, hogy én nem látom az eszközzel betölthető piaci rést, attól az még nyugodtan létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest