- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Üzemidőre gyúrt – ROG Raikiri II Xbox Wireless bemutató
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
De igen, folytatják a munkámat, ahogyan én is romozást
Ez az amin vitáztunk annak idején Interstate76-al, hogy itt én magánszemélyként vagyok jelen, és nem mint a cég képviselőjeként.
Ha pedig linkelek egy céges hirdetést, vagy egy akciót, akkor nem azért teszem, hogy a cégnek jobb legyen, hanem azért, hogy nekünk mint magánszemélyeknek legyen jó, de legalább is kölcsönösen.
Ha ebből élne a cég még csak-csak megérteném a felháborodást, de ennek a piaca annyira kicsi, hogy csak úgy érdemes és tudok vele foglalkozni, hogy közben más a munkaköröm (rendszergazda).
Tehát bizony állíthatom, hogy sok-sok lassan évekbe mérhető szabadidőm ment el az androidos kütyük "hegesztésére", ami szintén nem a munkahelyem javát szolgálja hanem a tiéteket.
A munkahelyem pedig csak egy alternatívaként szolgál Kína helyett, akinek fontos a magyar garancia, semmi több. -
Mike88
senior tag
Az android lejátszásban eltér a windows-tól, mivel nincs kadencia helyes lejátszás. DE Lifeforce erősebben benne van a témában, én meg már jó ideje nem is követem az androidos boxok fejlődését, szal majd max. megcáfolja az állításom. A kadencia helyes lejátszás hiányát valaki észre veszi valaki nem, valaki észreveszi de nem zavarja és/vagy elviseli, valakit meg borzasztóan feltud bosszantani.
-
Lifeforce
őstag
lejátszás szempontjából nincs különbség linux és windows között.
Annyi a különbség, hogy a linuxnak stabil a megosztása, sokkal kisebb helyet és erőforrást igényel mint a windows, és nem kell kínlódni a driverekkel.
És talán még annyi előnye van, hogy a Kodi asztalként viselkedik a linuxon, tehát ha főként lejátszásra használod, akkor úgy bootol be, azzal az asztallal amiből kiléptél. -
Lifeforce
őstag
Kell egy Universal-USB-Installer, egy Xubuntu.iso, és kész.
Csak figyelni kell rá, mert csak 32bites megy fel pl. a Pipora.
Viszont lehet elhamarkodottan írtam, mert ha emlékezetem nem csal, a 32bites linux boot nem UEFI, ezért le kellett cserélnem benne az egyik fájlt. (Sorry, nem most telepítettem már, de hamar megvolt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest