Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

Egy baj van azokkal a készülékekkel amik nem Z3735F vagy Z3736F.
    Még pedig az, hogy gyakorlatban ugyan azt a célt szolgálják ki, mint a Z3735F és Z3736, csak 2x annyiért.
    Rengeteg e-mailt kapok, hogy milyet vegyenek.
    Nekem, és a cégnél ezek üzemelnek:
    Pipo X7s, ZOTAC ZBOX CI322 nano, Zidoo X9, Wintel.

Én a következőt vettem észre, és ez az én véleményem.
    El kell dönteni, mire szeretnéd használni.
    Ha játékra, felejtsd el, ezek nem erre valók.
    Tehát akkor miért éri meg a drágábbat megvenni?
    Ha megéri, hogy bele tudsz rakni 2GB-al több ramot, és 2,5"-os HDD-t, mert agyon akarod magadat torrentezni, megéri.
    Ha csak arra veszed, amire a laptopodat is használod/tad, akkor teljesen felesleges.
    Netezésre, bdrip, dvdrip (max 720p) anyagokat nézni, teljesen tökéletes.
    Tehát ha valaki utóbbira szeretné használni megszokott wines környezetben, még mindig sokkal jobban megéri a Z3735F vagy Z3736F, még hűtésmoddal együtt is!
    Viszont fel kell tenni a kérdést, hogy ehhez meg minek a min 12GB-ra duzzadt vacak win, fostalicska java-s android, a dualboot, meg a többi user vakítás?
    Semminek...
    Ma egy linuxot (xubuntu) gyerekjáték installálni, nem kell szenvedni a driverekkel, kicsi, gyors, okos.
    100 féle böngésző, firefox, Chrome, és minden más amire szükséged van.
    Megszokott játékaid, még talán jobbak is mint ami win alatt elfutnak, amit "repoból" telepíthetsz (olyan mint a google play).
    Torrent kliens hegyek, Kodi, kitűnően működő smb (megosztás).
    Nem vagyok linux fan, de egy szűkös 32gb-ra minek egy lassú, sok helyet foglaló windows?
    Számomra a kakukktojás Zidoo X9-et leszámítva (androidos), mind ugyan az, ugyan olyan, és egyik sem gyorsabb vagy lassabb.
    A ZOTAC ZBOX CI322 nanoban van 4GB RAM, 1Terra HDD, de nem megy vele a FullHD szaggatás mentesen sem win sem linux alatt nem tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák