- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Lifeforce #2242 üzenetére
Félreértesz :-)
A barátom, akinek lenne a cucc, hajlandó kifizetni a 8-10e Ft pluszköltséget azért, hogy jogtiszta legyen a Windows, ezért is a Pipo-t rendeltem tőletek.
Persze, ha van legális mód, hogy 8-10e Ft-ból jogtiszta Windows kerüljön a Wintel-re, akkor az is megfelel (mondjuk a Pipo akkor is szimpatikusabbnak tűnik, mivel ott elég egy félcentis thermal pad az alaplap alá, Wintel-nél nem hallottam hasonlóan egyszerű működő hűtés mod-ról).És még mielőtt bárki hülyének nézne minket, amiért ragaszkodunk a jogtiszta Windows-hoz. Mivel cég nevére veszi, mindenképpen szükséges a jogtiszta SW.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
kukszi1 #2240 üzenetére
Először is köszi, erről a T03-ról nem tudtam.
Viszont ez több szempontból sem jó:
- Magyarországon nem kapható, legalább is nem találtam sehol se
- Azt nem írtam, de legalább 2 USB aljzat kellene, ha nincs optikai kimenet (egy USB a vezeték nélküli bill+egérnek, egy a külső hangkártyának, mivel erősítőre lenne kötve).És igazad van, lusta voltam végiglvasni 2230+ hozzászólást. Amiket elolvastam, ott a stick-ekről csak rosszat olvastam a melegedés miatt.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
interstate76 #2238 üzenetére
Szia!
Ezzel tisztában vagyok. De legalább legyen egy hét garancia, addig meg lehet nézni, hogy működik-e, jogtiszta-e a Windows, stb. Egy kinai webshopbol rendelt kütyünél azért eléggé nehéz egy ilyet gyorsan keresztülverni. -
s_e_n_k_i
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek vennék Atom-os miniPC-t, mindenképpen jogtiszta Windows-al és Mo-i garanciával. Pipo X7-re gondoltunk első körben, de úgy láttam, hogy egyedül a 220 volt árulja, de ott is csak rendelésre van. Most a következő kérdéseim lennének:
1. A Wintel W8-hozis jogtiszta windows van?
2. Van valami hasonló, Mo-n kapható készülék?
3. Hol érdemes még körülnézni, ha esetleg a 220-ban nem lesz belátható időn belül készleten?
A Stick-ek értelemszerűen (hűtést még mókolva se lehet megoldani) kiesnek.Előre is nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged