Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Lifeforce #2332 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy kene egy kutyu.
TV okositonak indult a dolog (a UPC mediabox az oruletbe kerget a kiszamithatatlan fagyasaival), mert buta plazmank van, amihez jo partnernek gondoltam az androidot, meg benanak TV kepernyore a Windowst.
Aztan olvasgatva csak motoszkalt bennem, hogy mi van ha megsem jon be az android, igy elkezdtem olvasgatni a wintel w8 temat (tesztek, logout) de latom az meg a melegedessel kuzd erosen. Van ra megoldas, de ugrik a garancia, ha a hazra lyukat kell vagni, marpedig az nekem fontos szempont, sot vennek ra plusz garit is. Pipo X7 ugyanezzel kuzd.
Mi a megoldas, hogy hutes es gari is legyen? (elvi sikon ellentmondasos a dolog, hogy en teszek azert, hogy ne suljon meg es menjen tonkre ido elott, de ezzel elveszitem a garanciat)
Az hogyan van, hogy egy olcso S905 kiszenvedi magabol az h265 dekodolast, mig HTPC-bol csillio penzert kell gepet osszerakni, hogy tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest