- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
#79335424 #4023 üzenetére
Én most reszeltem teljesen újra a Modecomot, mert a gyári 10 teljesen magába fordult...
Igaz hogy ebbe nagy részben besegített egy USB hub is, ami nem kompatibilis a Modecommal.
Kivezettem az alaplapi elemet egy jumperra, amivel szétszedés nélkül tudom resetelni a kicsikét, tehát úgy érzem így már nyugodtan nekiállhatok kísérletezni...
Mivel hogy a 10-et bármikor vissza tudom rakni, elkezdtem a gondolattal kacérkodni, hogy jó lenne valami linux alapú cuccot rátenni...
Sajnos időm... Nos az nagyon kevés van az egészre...
Mostanra tudtam nagyjából belakni a kicsikét.
Igaz közben sikerült felélesztenem / belaknom egy OFF Pi3 bázisú NAS-t is... -
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3957 üzenetére
Az nálam kiesik. A Plexszel még nagymamák is kényelmesen nézegetik a képeket, akár több száz indexkép közül kikeresve, hogy melyiket szeretnék megnézni nagyban is, a linkelős megoldás erre nem jó.
Én már az NSA310-est is a Plex miatt cseréltem NAS520-asra.
Egyelőre 12 órázik (alvás nélkül), esténként pedig kikapcsolom. De mivel kevesebbet fogyaszt, mint egy NAS, ezért azt sem érezném olyan nagy bajnak, ha napi 24 órát menne. Ez az N3520 kb. annyit fogyaszt, mint a J3160-as a Vorke V1-esedben és miután idle üzemmódban alig van használatban a rendszer, így azt gondolom, hogy ezer évig bírni fogja. De úgyis mindig variálok, szóval szerintem akkor sem nálam fog tönkremenni, ha 1001 évig élek.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3955 üzenetére
Anno az NSA310 topikjában is azon nyűglődtem, hogyan tudnám a rajta lévő képeket LAN-on kívülre is megosztani, mégpedig anélkül, hogy belerokkan a vas. Senki nem írt pofonegyszerű megoldást, ill. sztem nincs is olyan kényelmes, átlátható és felhasználóbarát opció, mint amilyen a Plex.
Hogy néz ki képek esetén a webszerveres hozzáférés? Lát indexképeket, aki hozzáfér, vagy csak azt látja, amit megnyit és letölti a gépére, mint mondjuk FTP-hozzáférés esetén? Nem csináltam még ilyet, próbálgatni meg nincs kedvem - főleg most, hogy működő megoldásom van.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3953 üzenetére
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.
Azért az nem kis dolog, hogy egy ilyen, relatíve filléres eszközön tudok fifázni, battlefieldezni, monkey islandezni stb. De kipróbáltam, és - nem kis meglepetésemre - az N3520 simán vitte a Mass Effect 2-t (megvan One-ra is, EA Access-ben, de ezt most tesztjelleggel tettem fel az Originről, a lapos saját erőforrásait használva). 1366x768-ban, minden beállítást alapra állítva.
A Plexről: bárki, akinek hozzáférést adok, bárhonnan eléri a vele megosztott dolgokat, mindezt egy igen mutatós, rendezett felületen. Ráadásul a laptopon nincs semmilyen utánaolvasgatás, meg parancssori bűvészkedés: telepít, megosztani kívánt mappá(ka)t kijelöl, nyilvánosságot bepipál és kész. NAS-on sem találtam jobb megoldást, PC-n sem.
Emellett a Plex egy csomó dologban jobb, mint sok más médiaszerver, de egyrészt nem szeretném szétoffolni a topikot, másrészt pedig én elsősorban a fenti okból kifolyólag használom.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3951 üzenetére
BIOS-ban beállítottam, hogy external display-t használjon, de egyébként tényleg nem akarok rajta más rendszer(eke)t futtatni, mert szeretném, ha folyamatosan elérhetőek lennének a megosztások.
Ha nem szeretnék Plex szervert futtatni, akkor a mai napig meglenne az NSA310-esem, mert annál aztán tényleg semmi nem volt költséghatékonyabb, de sajnos nem bírta a PMS-t. Mint tudod, kipróbáltam a NAS520-ast, de az meg bőven túllőtt a céljaimon, mint NAS (az életben nem fogok 2x6 TB adatot tárolni - ha ennyi hely kell, akkor irány az Amazon Cloud Drive), másra pedig nem lehetett használni (miért is lehetne, hisz célhardver). A laposon meg tolhatom a régi pécés játékaim mellett az összeset, ami megvan a One-on, 1 perc alatt feldobtam rá a Plexet, és most is erről írok, mert ugyebár egy mini pécét is kiváltott. Ja, és 0 drivert kellett telepíteni, mert a win10 mindent megoldott. Emellett kifogástalan, mint médiaplayer. Kipróbáltam a számításba vehető alternatívákat (droidos és wines mini PC, NAS), de nálam az összeset toronymagasan veri ez a laptop. Hangsúlyozom, hogy a véleményem szubjektív.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3949 üzenetére
Megértelek, biztos jó a Vorke, de nekem nagyon bejön a lapos (a gigabit lan hiányzik róla, de megoldom usb 3.0 to lan adapterrel, viszont az optibay keretbe tehető 2. vinyó nagyon jól fog jönni így, hogy a NAS helyett is ezt használom).
Remix-szel nem megy a hdmi, vagy miért teszteljem? Valamit írtál erről valamelyik topikban, de már nem emlékszem.Megtaláltam: nincs hang hdmi-n. De miért volt jó választás emiatt a Vorke? -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
#79335424 #3790 üzenetére
Somatom ha van némi szabad kapacitásod, ránéznél erre a videóra a filmmegosztós portálon? [link]
Érdekelne a véleményed, hogy szabad-e vele próbálkozni.Mod: Találtam egy videót az intel cuccosról is: [link]
Továbbá erősen gondolkozom, egy második mini PC beszerzésén.
Őszintén szólva semmi "kedvem" beleverni 50 / 60K-t (100K?) az öreg asztali gépbe. Viszont addig nem akarok "belebarmolni" (másik oprendszerrel kísérletezni) ebbe a kicsikébe, amíg nincs helyette valami, mit azonnal használatba tudnék venni ha beüt a jajeznemúgysikerültahogyelterveztem...
.
Esetleg szóba jöhet valami egyéb eszköz is. (jelenleg egy MODECOM Free PC-t "nyúzok" ha nem lenne valakinek világos.)Ami most fut a Modecomon:
Torrent: 5-600G van most visszaosztáson. (79db) De volt ez sokkal több is, minden probléma nélkül szaladt a dolog.
Általános net használat. (A páromnak FaceB) Leginkább Crom, de ott a foxi is. (A crom látszatra jobban szalad), 8-10 megnyitott böngésző laping nincs gond, max az oldal váltásoknál kell kicsit várni amíg betöltődik a cuccos. Persze filmmegosztós, mindennel ami vele jár.
A párom szokott róla Mp3-ba konvertálni mindenfélét, szal konvertáló progi.
Alap képnézegető képszerkesztő. IrfanVieW
OpenOffice legújabb ver.
Webrádió alkalmazás. Jobb mit böngészőből.
És persze filmnézés. MPC-HC 5.1-be külső USB-s hangkártyáról, mert az erősítőmön még nincs HDMI bemenet, és kellett egy optikai / koax (S/PDIF) kimenetet varázsolni a kicsikére. (Aliexpress)
Játék nincs.Szal ezt kellene tudnia az alternatív eszköznek is. A fentieket közel probléma nélkül tolja a Modecom.
(Mint már említettem párszor, és nem győzöm hangsúlyozni nem gyári állapotban, hanem durván meghűtve!!! A gyárihoz képest)
Nem ragaszkodom a win-hez, sőt ha van valami alternatíva amivel a fentiek megoldhatók, örülnék is ha szabadulhatnék a wintől...
Nos az ár....
Hát igen. Jó lenne valami költséghatékony megoldás, de őszintén szólva én ennél jobbat még nem találtam.
De nagyon szívesen várok minden javaslatot.
Előre is köszi. -
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
#79335424 #3774 üzenetére
Szájbarágós, ungarisul kódolt infóhalmaz nincs valahol ebben a stickenfuttasunklinuxot témában?
Megnéztem amit ajánlottál, de ehhez az én agolom veri IQ light....
Ráadásul valamikor az Ókorban próbálkoztam még a win95 mellé linuxal...
Tehát ez így sajnos számomra nagyon reménytelennek tűnik.
A videómegosztósportálon találtam egy filmet ahol linuxot varázsolta a modecom stickre, de nem volt idegzetem komolyan beleásni magam a témába. Lehet hogy az ünnepek között a leállásban?
Az ötlet mindenesetre nagyon piszkálja a fantáziámat nekem is. Annál is inkább, mert szerintem a win erősen visszafogja a kicsikét... -
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3671 üzenetére
Jogos. A BT7 mellett talán az erősebb IGP marad érvként, de ezeket a kütyüket nem elsősorban játékra, vagy egyéb, IGP/GPU-igényes feladatra vesszük, szóval ez sem egy erős érv.
Sajnálom, hogy a Z8500-as nem terjedt el! 100-150 USD-s ár esetén nagyon viszketne a tenyerem egy natív sata és gigabit lan csatis, wines mini pécéért, de sajnos úgy tűnik, hogy ilyenem nem lesz.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3526 üzenetére
Ezúton is köszi az iránymutatást, ez az 520-as nagyon tetszik, a 310(S) pedig valóban kevés lett volna, mert a zCloud és a zDrive mellé kell a Plex is! Ez a 3 dolog, plusz a hagyományos, LAN-on belüli megosztás és a jó öreg Transmission még több mindenre elég, mint amire egyáltalán szükségem van, szóval remélem, sokáig működik hiba nélkül a cucc, mert már most ott tartok, hogy hiányozna, ha nem lenne! És ezzel - egyelőre - véget is ért a wines mini PC-s korszakom, mert laptop, NAS és a Mini MXIII mellett jelenleg semmi helye szegénynek. Majd ha kicsit idősebbek lesznek a gyerekek és kell nekik egy kis gépecske, vagy ha elpasszolom a lapost, akkor megint jövök a hülye szempontjaimmal!
-
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3534 üzenetére
Nem akartam NAS-t és mini PC-t is. Utóbbi mellett döntöttem, de a GearBest törölte a megrendelést és én időközben ráálltam a NAS-vonalra, amibe annyira belelovalltam magam, hogy már benne is maradtam és csak az maradt nyitott kérdés, hogy NSA310 vagy NAS520. Végül utóbbi lett. Kipróbálom és ha nem hozza a várt szintet, akkor visszaküldöm. De szerintem hozni fogja. Szóval végül a NAS-ra esett a választás, de a rendkívül gonosz AxBattler topiktárs, aki szerintem a GearBest marketingese (!), ma belinkelte, hogy megint van raktáron Z83, és nekem ott volt a "sok" (kb. 80 USD) elköltendő pénz a Walletben, plusz a sok (közel 1000) pontocska is, szóval kb. 70 USD-ért egyszerűen nem bírtam otthagyni (még közel 10 USD-m maradt is).
Másrészt pedig nagy kínai rendelő vagyok, de - ahogy te is tudod - nem szeretek 100 USD fölé menni, 150 fölé pedig még egyszer sem mentem - ilyen összegnél én már inkább használt, de még garis laptopot keresek, ha olcsó wines masina kell (és nem kell a számla sem).
Egyébként teljesen igazad van, logikus választás lett volna a Vorke V1.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3530 üzenetére
Köszi!
Közben megvettem a NAS520-ast, ill. a Z83-ast is újra megrendeltem a Gearbest-től. Utóbbihoz ráadásul fel tudtam használni a korábbi megrendelés törlése miatt kapott pontokat is, így kb. 70 USD lett a vége! Most már mindent meg tudok osztani! zCloud, Plex Media Server - lesz itt minden!
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3502 üzenetére
Győztél. Most tettem az aprón egy 10 ezres ajánlatot egy NSA310S-re - ha elfogadja az eladó, akkor azt veszem meg, ha nem, akkor berendelek egy NAS520-ast az edigitaltól.
Továbbra is úgy érzem, hogy jobban jártam volna egy wines mini pécével, aminek számomra elég a hálózati és letöltési teljesítménye, ill. amire tudtam volna PMS-t tenni és amit sok egyéb másra is tudtam volna használni, de nincs semmi jó eu raktárban és nincs kedvem tovább tökölődni ez ügyben. Ha 10-15 év múlva is vígan működik majd az 520-as, akkor azt mondom, megérte az árát, de sok víz lefolyik még addig a Dunán. Meglátjuk!
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3494 üzenetére
Igazából az a helyzet, hogy néhány windows-specifikus program miatt én hivatalból sem utálhatom annyira a wint, mint te, ill. photoshopolás mellett még játszani is szoktam néha, ezekhez pedig a windows mellé egy erősebb GPU sem árt. Na ezért elég nekem egy harmatgyenge kis gép is a megosztásokhoz és másodlagos masinának.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3491 üzenetére
Örülök, hogy bevált neked a Vorke V1! Egyébként nekem nemcsak az árával van bajom, hanem ez is túlmutat az igényeimen: mindig van itthon egy közepes vagy egy erősebb wines gép (néha dolgozok photoshopban is), szóval - a megosztások kezeléséhez és néha egy kis böngészéshez/filmnézéshez - nem igazán kell a Z83-asnál erősebb kütyü, a SATA csati is csak azért kellene bele, hogy be tudjam szerelni a HDD-t, ne kívül lógjon rajta.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3489 üzenetére
Jajj, benéztem a LAN-t.
Sajnos van egy olyan beütésem, hogy 50 ezer Ft felett nem rendelek Kínából, de még 40 ezerért sem szívesen. Ha mini pécékről beszélünk, akkor inkább keresek itthon használt, de még garis, kis méretű laptopot. Mondjuk a Gearbest-tel kimondottan jók a tapasztalataim, lehet, hogy tőlük vagy a Geekbuyingtól, eu raktárból egyszer majd rendelek drágább cuccot is, de csak akkor, ha nincs itthon helyettesítő termék.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3487 üzenetére
Nem akarok transzkódoltatni vele (azt a Wintel W8 sem bírta volna, pedig korábban sokáig azon futtattam), ill. ha NAS520-ast vennék, akkor azon menne a zCloud, szóval nem is lenne szükségem a Plexre (csak azért kell, hogy hálózaton kívülről is elérjem/elérjük a megosztott tartalmakat, a Plex egyéb funkciói számomra nem fontosak).
Viszont én igazából egy ilyennek örülnék a legjobban, az emmc helyett egy natív SATA csatlakozóval és egy 2,5"-es HDD számára fenntartott hellyel, hogy ne usb-n kelljen rádugdosni. Egy pillanatig nem gondolkoznék a vételen, csak akkor, ha lenne Z8500-as vagy 8700-as alternatívája.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3483 üzenetére
Jó a NAS, csak amiatt adtam el a TDC Homediscet (NSA310-est), mert nem bírta a plexet/polkastot, a zCloudot pedig nem tudtam beizzítani rajta. Ami az általad említetteken felül nagy előnye, hogy rugalmassá teszi a rendszert, azaz mindenféle újrakonfigurálgatás nélkül lehet mellette cserélgetni az eszközöket, a megosztások változatlanul megmaradnak, míg ha eladom a PMS-t futtató mini pécémet, akkor az újjal szkennelgethetek be újra mindent, és mini PC-t azért gyakrabban cserél az ember, mint NAS-t. Az 520-as nekem is nagyon tetszik, szemeztem is vele, és most, hogy a Gearbest törölte a Z83-rendelésemet, újra elgondolkoztam rajta, de túl van az igényeimen, mert nekem simán elég egy 1 TB-os külső HDD.
Az LE alatti torrentezéssel kapcsolatban envagyok kolléga megelőzött.
-
Kowax
tag
válasz
#79335424 #3460 üzenetére
Somatom:
LAN port nem annyira élet-halál elvárás, max. a távoli eléréshez kellhetne, WOL miatt, de mivel 0-24-ben tervezem működtetni, így szerintem nem létszükség.
1 csatornás RAM kezelés hátránya miben jelentkezik igazán?
Ha jól olvastam, Neked Vorke V1-ed van. Mennyire hallani az aktív hűtést? Állandóan megy, vagy csak bizonyos hőfok felett kapcsol be?interstate76:
Rendben, holnap szétnézek, bár Windows-ost szeretnék inkább.
AxBattler:
Valóban, engem is az ára tartott vissza eddig...
G.
-
válasz
#79335424 #3458 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik, és 1 év garival nem is nagyon feláras! Meggondolandó.
(#3459) Kowax
A Voyo V3 jónak tűnik, és elég jó wifi kapcsolatra képes, szóval a LAN hiány nem olyan szörnyű.
Viszont a 200 dolláros ára kicsit húzós, gari nélkül.Ez is szimpatikus: K6A Cherry Trail Z8300 MINI PC, csak EU-n kívülről rámegy még a vám is...
Lehet inkább a V2-es lesz a befutó, 110 dollárért; már csak meg kell várni, hogy EU raktáron is legyen.
(#3461) interstate76
Már az első mondatában írta, hogy W10-est szeretne... -
válasz
#79335424 #3442 üzenetére
Mely igazsag, de:
6 eves a htpc-m otthon, a regi atom-nvidia ion kooperacio, fusiztam vele rendesen, akkora bordat tettem ra hogy majdnem tullogott a mini itx lapon.
Ennek ellenere igen melege volt. Lottem egy nagy, asszem 12 centis slim ventit, ellenallassal beallitottam 12v helyett 6 v korulire, drasztikus (75 fok helyett 42) hofokcsokkenest ertem el.
A gep letoltogep is, surun megy heti 40-50 orat, es a venti nagyon jol erzi meg magat, szemmel nezve epphogy porog, hangja a gephez kozel hajolva hallhato.
Passziv parti vagyok magam is, de nem volt mar kedvem a fel dobozt bebordazni, es egy rossz laptop hocsorendszeret raapplikalni.
Ha 10 ev utan esetleg megall, mar kiszolgalta az idejet, ugyerzem. -
tlala
addikt
válasz
#79335424 #3392 üzenetére
Igen, a Pipo Inteles, abszolút ontopic termék, Z3736F procival.
Viszont én hiába próbáltam a topicba linkelt, Bay-Trail-re optimalizált Ubuntut indítani, a Try... menüpontig jut, azt megnyomva masszív fekete képernyő, semmi tovább.
A leírás szerint írtam ki az iso-t Rufus-szal.
A Puppy-val pedig az történt, hogy kiírtam az USB-re Rufus-szal, de a masina "nem veszi észre", továbbra is csak a Win-nel bootol.
Pedig nagyon szívesen kipróbálnék egy Linuxot a Pipo-n. -
petakpa1
őstag
válasz
#79335424 #3404 üzenetére
Majd ha megjött a kütyü beszámolok a tapasztalatokról. Mondjuk időközben rájöttem, hogy nekem Win10 Pro-ra lesz majd szükségem, mert Home nem támogatja az rdp-t, amire nekem viszont feltétlenül szükségem van, mert nem lesz rá külön billa+egér kötve, így ha bármit módosítani kell a beállításokon akkor azt csak rdp-n keresztül tudom majd megcsinálni.
-
tlala
addikt
válasz
#79335424 #3388 üzenetére
Ez a Pupplet 32 bites bios-on is működik?
Lehet esetleg oilyan verziója, amit nem kell telepíteni, csak "kipróbálós" - szóval SD-ről indítom, és megy kikapcsolásig?
(Elnézést, sügér vagyok Linuxból.)
Egy kicsit kedvet kaptam én is, hogy játszadozzak valamit a Pipo 7-esemmel. -
törölt tag
válasz
#79335424 #3379 üzenetére
A Precise Puppy 3.x kernele nem kezelte a Intel HD400 GPU -t. Ezt a hsz. -t viszont már mikroSD -ről bootolt, XenialPup64 Alpha alól írom.
I Love This Game!
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3350 üzenetére
Megrendelted a Vorke V1-est? Véletlenül megláttam ezt a gépet: a múltkor nem találtam ilyesmit, ilyen áron, de 2 év hazai garival sztem ez nagyon jó vétel (feltéve persze, hogy nem baj, hogy nagyobb a mini pécéknél).
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3340 üzenetére
Pedig ott a helyed minden androidos kütyü topikjában!
Ráadásul az S905-ösök tényleg nagyon jók! Hónapok óta használunk egyet, gyári androiddal (rootolva érkezett) - sem akadás, sem fagyás, sem inkompatibilitás nem zavar be, villámgyorsan és problémamentesen teszi a dolgát! RK-vonalon nem igazán fordult elő, hogy nem kellett custom ROM után kutatni!
Erre csak az SD kártyás LiberELEC-et kellett felügyeskedni (az is max. 5 percig tartott és nem is létszükséglet), amiben külön királyság, hogy ha droiddal akarsz bootolni, akkor sem kell kivenni az SD kártyát.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3304 üzenetére
Megrendelted már? Leakciózta a Geekbuying: SSV14G kuponnal 169,99 USD.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3307 üzenetére
Ez alapján szerintem natív sata. Masszív kis gépnek tűnik, és 60-65e Ft-ért nehéz (ha egyáltalán lehet) alternatívát mondani ilyen fogyasztás/teljesítmény aránnyal és SSD-vel együtt! Az intel hd 400 teljesítményét nem ismerem, de első blikkre az sem tűnik rossznak.
Teljesen szubjektív, unalmas vesszőparipám, hogy én ennyiért inkább itthon veszek használt, de még garis cuccot, de ezt nem a választottad ellen mondom
, ill. nekem mindenképpen kell a laptop, szóval mások a vásárlási/választási szempontjaink.
(#3308) Janaboy Az N3050 egy jóval gyengébb CPU, emellett a gépedben kevesebb a RAM és kisebb az SSD, továbbá nem is olcsóbb a Somatom által linkeltnél (eu raktárból rendeli, 20 USD-s szállítási költséggel).
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #3301 üzenetére
Az se rossz, nem is gondoltam rá. De a dvd háta szinte teli lemez, lehet vágni nyílásokat a hátlapi portoknak, a többit meg kivezetem előre.
Bár most hogy így belegondolok, nem kicsi az a hely? Gondolom soho router házra gondoltál, nem rackes kategóriára. A dvd-be óriási passzív borda belefér, át lehet vezetni a hőt az alaplemezre is. És kicsinek se kell lennie, van még helyem a többi audio/video cucc között.
Esetleg még nas ház is jó lehet, vagy most bevillant hogy volt pl. régen a coolink-nek külső 5,25" dvd háza asztali meghajtóhoz, full alumínium házzal, külső táppal ami 5 és 12v-ot is ad. Van is valahol a padláson belőle.
Ilyen.Na, most még jobban megindultak a fogaskerekek.
Kéne a legközelebbi Veletechen mini pc/stick pc casemod kategória is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest