- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Csak azért írtam, mert ha nem kell kijelzős mini pécé, sem egyéb dolog a FT-ről, ami jó áron van náluk, akkor ne cseszd el a kuponodat olyasmire, ami másutt sokkal olcsóbb, hanem inkább keress rajta egy kis pénzt, mini pécét meg vegyél eBay-en, a Geekbuying-nál vagy a GearBest-en. Utóbbi különösen ajánlott, ha van készleten valami jó cucc eu-s raktárban.
-
interstate76
addikt
Nem tudom, mekkora kuponod van, de a Vensmile 40 dollárral drágább a Wintel W8-nál. Annyit érne az a venti? Nekem biztosan nem.
A Pipo X8 EU raktárból, azaz tutira ÁFA-mentesen, kiszállítva kb. 128 USD a GearBest-től, ráadásul 64 GB ROM-mal kerül ennyibe!!! Röviden: ezt sem venném a FastTechről.
A Pipo X9 legalább másutt sem olcsóbb, de itt is meg kell gondolni, hogy szükséged van-e a kijelzőre, mert ha nincs, akkor biztosan el tudod sütni olyan dologra is a kuponodat, ami szintén jó áron van és amit könnyebben eladsz. Tabletek is szoktak jó áron lenni náluk, ill. nagyon király e-cigis cuccaik vannak (kb. 17:50-től gőzfelhő
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- iPhone-t használók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Path of Exile 2
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest